Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BRAK wpisu rejestu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
oposq3
Witam pobrałem patcha 6.5 v4 ale przypadkowo usunąlem nie to co trzeba i niestety nie mam teraz pliku odpowiadającego za wpis do rejestru, czy mógby mi ktoś podesłać ten plik abym mógł zainstalować patcha
tomaj
CYTAT(oposq3 @ Sep 22 2010, 17:36) *
Witam pobrałem patcha 6.5 v4 ale przypadkowo usunąlem nie to co trzeba i niestety nie mam teraz pliku odpowiadającego za wpis do rejestru, czy mógby mi ktoś podesłać ten plik abym mógł zainstalować patcha

Wystarczyłoby na nowo PES zainstalować. A przy "szóstce" to nie jest duży problem
oposq3
tak tylko że ja nie mam pesa instalki, tylko pobrałem pes 6.5 v4 który ma własny wpis rejestru dzięki niemu można zainstalować pes
wiem to bo miałem na wcześnijeszym kompie tak, lecz teraz kompa zmieniłem a chciałbym ten plik miec lecz bez niego nie zainstaluje patcha
tomaj
CYTAT(oposq3 @ Sep 22 2010, 17:56) *
tak tylko że ja nie mam pesa instalki, tylko pobrałem pes 6.5 v4 który ma własny wpis rejestru dzięki niemu można zainstalować pes
wiem to bo miałem na wcześnijeszym kompie tak, lecz teraz kompa zmieniłem a chciałbym ten plik miec lecz bez niego nie zainstaluje patcha

Jeżeli patch ma ten plik, to ściągnij go jeszcze raz:P
oposq3
ale czy opłaca się pobieranie patcha co ma 7 gb na nowo po 1 plik który waży ileś tam kb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.