Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by pes6save
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
pes6save
Witam
Sa tacy zawodnicy z ekstraklasy ktorzy nie maja jeszcze swojej twarzy w pesie. Ja zamiast czekac sprobowalem sam sprobowac sił w tym fachu. Żaden doswiadczony facemaker nie zrobil jeszcze np. Bruno Mezengi dlatego zrobilem jego twarz. Jest napewno mnostwo niedociagniec ktore wy fachowym okiem szybko dostrzezecie, ale od siebie dodam ze twarz napewno w sporym stopniu jest podobna do oryginału.
Prosze o oceny, porady a ja wezmę się za innych zawodnikow z ekstraklasy którzy nie mają jeszcze twarzy

Włosy: oryginalne z pesa, Uczesania specjalne, nr. 67
Patryk144
No przyzwoita twarz Gratulacje mozesz dać DL może teraz zrobisz Milan Jovanić z Wisły , i Nourdin Boukhari z Wisły , Manu Hair z legi , Marjian Antolovic z legi , Kamil Drygas z lecha , jacek Kiełb z Lecha byłbym bardzo widzęczny rolleyes.gif

Gregor20
Jesli to twoja pierwsza twarz to ok wink.gif tekstura w miare, model slaby i mapowanie, dużo niedociągnieć... popracuj glownie nad okiem, szczeka, wlosy jakies mu zrób lepsze. takie moje zdanie skromne wink.gif
pes6save
Nourdin Boukhari

Download Mezenga+Boukhari:
http://www.przeklej.pl/plik/pack1-rar-0020dk28696u

Patryk144
dzieki za DL Nourdin Boukhari nawet całkiem niezły tylko po naszej prawej stronie taki dziwny nos i pod nosem

kogo robisz następnego proponuje zeby jaką trzecia twarz wykonać Manu Hair bo jeszcze nikt nie stworzył a potem moze kamil Drygas rolleyes.gif  

Mateusz13
CYTAT(Patryk144 @ Sep 7 2010, 21:18) *
dzieki za DL Nourdin Boukhari nawet całkiem niezły tylko po naszej prawej stronie taki dziwny nos i pod nosem

kogo robisz następnego proponuje zeby jaką trzecia twarz wykonać Manu Hair bo jeszcze nikt nie stworzył a potem moze kamil Drygas rolleyes.gif  

A ja proponuje przysiąść i zmapować te twarze smile.gif Wiem, że z fotek słabych robisz, Mezenga nawet fajny, ale ten drugi na za szybko zrobiony...
dj_adriano
wiem że to twoje początki ale nie ma się co oszukiwać, Boukhariego nie przypomina ani troche.. pracuj dalej ,a z czasem będzie coraz lepiej wink.gif pozdrawiam..
pes6save
Dzieki za wszystkie komentarze.
CYTAT(Patryk144 @ Sep 7 2010, 21:18) *

włosy Manu chetnie bym zrobil ale niestety nie potrafie.

Abdou Razack Traore (Lechia Gdansk)

niewiem tylko czemu mu tak wlosy odstaja troche od glowy, moze wy wiecie?
Mateusz13
Jedno pytanie skąd bierzesz modele? Bo jak nie wiesz czemu włosy nie pasują to chyba nie bierzesz z Konami...
pes6save
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 8 2010, 17:37) *
Jedno pytanie skąd bierzesz modele? Bo jak nie wiesz czemu włosy nie pasują to chyba nie bierzesz z Konami...

no tak rzeczywiscie modele nie sa od konami. Wielkie dzieki teraz juz wiem.
keraj27
CYTAT(pes6save @ Sep 8 2010, 20:43) *
no tak rzeczywiscie modele nie sa od konami. Wielkie dzieki teraz juz wiem.

twarze oblecą... ale musisz brać modele od konami żeby to były w pełni twoje twarze bo tak to chyba jest kradzież . Bo tak to ktoś się namęczył nad mapowaniem itd a ty trochę przerabiasz kogoś twarz a tak w sumie nie można ;/
pes6save
CYTAT(keraj27 @ Sep 8 2010, 20:50) *
twarze oblecą... ale musisz brać modele od konami żeby to były w pełni twoje twarze bo tak to chyba jest kradzież . Bo tak to ktoś się namęczył nad mapowaniem itd a ty trochę przerabiasz kogoś twarz a tak w sumie nie można ;/

Zeby mnie nikt zle nie zrozumial- model bralem tylko po to aby wiedziec w ktorym miejscu maja byc oczy , nos itd. Cala reszta jest moja, łącznie z mapowaniem. Nie jest tak, ze w bmp w miejscu twarzy wklejam kawalek jpg i juz.
I jeszcze jedno- mógłby mi ktos wrzucic model od konami?
Szakal21
Przecież model od Konami se z PES'a możesz wyjąć, przez GGS,
pes6save
ok, wziąłem model od konami i zrobilem jeszcze raz
Mateusz13
Idziesz w dobrym kierunku pracuj nad texturkami jeszcze smile.gif
naczelnik5
Dawaj wieksze screeny bo na tych malo widac , wtedy bedzie mozna lepiej ocenic co poprawic itp smile.gif
Patryk144
no teraz o wiele lepiej wygląda kogo teraz bedziesz robil?
pes6save
Saidi Ntibazonkiza (Cracovia)

Matawu (Polonia Bytom)

Emil Noll (Arka Gdynia)

fotki saidiego i matawu beznadziejne ja nic wiecej nie potrafie z nich wyciagnac.
Patryk144
najlepszy moim zdaniem Matawu , saidi też nie najgorszy ale Noll z Arki Bardzo słaby mógłbyś sprubowal zrobic Jacka Kiełba bardzo mi na tym zalezy rolleyes.gif

a tam jest mały błąd Ntizabonkizie on pochodzi z burundi taka flaga powinna być :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Burundi.svg.png
pes6save
CYTAT(Patryk144 @ Sep 12 2010, 14:44) *
najlepszy moim zdaniem Matawu , saidi też nie najgorszy ale Noll z Arki Bardzo słaby mógłbyś sprubowal zrobic Jacka Kiełba bardzo mi na tym zalezy rolleyes.gif

a tam jest mały błąd Ntizabonkizie on pochodzi z burundi taka flaga powinna być :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Burundi.svg.png

wiem ze jest z burundii ale w pesie nie bylo takiej flagi, to dalem holandie w koncu troche lat tam gral. Co do Kiełba, sprobuje, zobacze moze cos wyjdzie
Patryk144
będe bardzo wdzięczny i z góry dziekuje rolleyes.gif a kiedy dasz download do tych trzech prac
pes6save
CYTAT(Patryk144 @ Sep 12 2010, 17:25) *
będe bardzo wdzięczny i z góry dziekuje rolleyes.gif a kiedy dasz download do tych trzech prac

Prosze: http://www.przeklej.pl/plik/pack2-rar-0020lm7076jo
pes6save
sorry ze post pod postem ale nikt nie pisal

Jacek Kiełb

Tadas Labukas
Kubbas
Nie widać fot
Patryk144
no brawo u kiełba jest podobizna labukas jednak troche słabszy rolleyes.gif możesz dać DL
Kubbas
Nie najgorzej, dobra robota
pes6save
Kiełb+Labukas
http://www.przeklej.pl/plik/pack3-rar-0020na67e40i
pes6save
Antolovic

Drygas

Zapotoka z tych fotek wyszedl fatalny, nie ma nawet sensu go tu pokazywac.
Jutro wezme sie za Jedrzejczyka
Gregor20
drygas lepszy niz antolovic tylko czemu taki zolty?
Patryk144
No Drygas Wysmienity tylko takie dziwne odbicia sa na jego twarzy , Antolović tez nie najgorszy 
pes6save
Artur Jedrzejczyk

pack4
Gregor20
niezbyt ci on wyszedl
Jamnik
Fajnie, że robisz ryjce, które są potrzebne, ale moim zdaniem nie nauczysz się robić dobrych twarzyczek z dużo łatwiejszych zdjęć. Spróbuj może zrobić kogoś kto ma swój ryjek w pesie, ale z jakiegoś fajnego zdjęcia

Yo!
Patryk144
no słaby Artur ale poprzednie face swietne i dzięki za DLto zrób teraz Smolarka albo Macieja Małkowskiego są ich dobry foty
pes6save
wybralem pilkarza z lepsza fotka

Gregor20
niewyrazne bmp, slaba ostrosc chyba
jacful
Hej smile.gif
Na początku dzięki za wszystkie twarze smile.gif
Mógłbym cie prosić o twarz:
-Andriuskeviciusa
-Deleu
-Bedi Buvala
-Sazankoua
smile.gif
z góry dzięki biggrin.gif
pes6save
CYTAT(jacful @ Sep 26 2010, 12:14) *
Hej smile.gif
Na początku dzięki za wszystkie twarze smile.gif
Mógłbym cie prosić o twarz:
-Andriuskeviciusa
-Deleu
-Bedi Buvala
-Sazankoua
smile.gif
z góry dzięki biggrin.gif

miniaturowe fotki tych zawodnikow tylka sa. nic z tego nie wyjdzie.

Giovanni Vemba Duarte (Arka Gdynia)

wyostrzanie brumy prawie nic nie dało.
Gregor20
o boze.... dobra rada, rob twarze z lepszych fotek. moze dzieki temu sie nauczysz robic je lepiej bo ta... szkoda gadac. pozdr wink.gif
pes6save
Bruno Pinheiro

pes6save
No to teraz cos z 1 ligi, ełkaesiak Jakub Kosecki

T-Mac
Kosecki nawet fajny popraw oczy troszke, czekam na DL
bruno sredni
Mateusz13
Wyprostuj nos, oko prawe troche lepiej przymapuj i usta popraw i kozak morda smile.gif
pes6save
Dzięki za wskazówki. Troche go podrasowałem.

Jakub Kosecki
http://www.przeklej.pl/plik/jakub-kosecki-rar-0021iv06n40i

Bruno Pinheiro
http://www.przeklej.pl/plik/bruno-pinheiro-rar-0021iv0qr40i
pes6save
Alexandru Suvorov (Cracovia)

Stuart17
No coraz lepiej. Wydaje mi sie, ze textury sa za malo wyostrzone. wink.gif
pes6save
Makuszewski (Jagiellonia)

Stuart17
Ten fejs mi sie mniej podoba. Tekstura nie powala. Popraw go troche i bedzie lepiej. wink.gif
Tolox11
Swietna robota, very needed faces, dziekuje bardzo.  wink.gif

Saludos !! 

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.