Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obowiązkowe sparingi dla nowych graczy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Witam
W tym temacie wpisujemy wyniki obowiązkowych spotkań przedsezonowych. Są one organizowane w celu sprawdzenia czy konfiguracja PES6 na Waszych komputerach jest zgodna z tą, używaną w Lidze PES6. W przypadku, gdy rywal nie będzie w stanie grać, gdyż nie posiada odpowiedniego patcha i nie potrafi samodzielnie spatchować gry proszę o taką informację w tym temacie. Liga PES6 ISSOnline to prestiżowe rozgrywki z nagrodami i nie możemy sobie pozwolić na wpadki z brakiem kompetencji u któregokolwiek z graczy, gdyż przekłada się to później na dezorganizację całych rozgrywek.

Przypominam, że w razie wątpliwości co do konfiguracji PESa należy zapoznać się z PES6 Online FAQ
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17230

Numery kontaktowe GG rywali znajdziecie w tym wątku
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17938&st=0&start=0

Czas na rozegranie spotkań - 10 września (piątek)

deadduck
- JustMe1987
Kowiak
- craxa93
czarny1990a
- Co3r@
Vivec - Syberian
bezele - Ferat
Borodzw - Maxi0726
kotek1306 - ryba2409
Sebastian1996- MiedziowY
Nalep - Stalówka84

na zielono - wszystko prawidłowo
na czerwono - gracz nie dopuszczony do rozgrywek

Gramy wybranymi przez siebie ekipami, nie ma to znaczenia jakimi, jednak proszę o screny gdyż wstawianie wyniku to też sztuka rolleyes.gif oczywiście na patchu obowiązującym w IV sezonie czyli siwers v.3
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17115

Po sparingach zostaną ogłoszone ostateczne składy lig, najprawdopodobniej liga II zostanie zredukowana i powstanie 2 mniejsze ligi, szczegółowe info po rozegraniu sparingów.

Do 8 września mogą się jeszcze zapisywać nowi gracze:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17938&st=0&start=0
kowiak
Hej, ja już pisałem, że linki do patcha nie działają, ale nie jestem pewien czy u wszystkich jest ten problem bo ja mam czasem kłopot ze ściąganiem z neta. Jeśli linki są poprawne to mógłbyś mi Łukasz przesłać patcha na maila jak się zmieści???
lukasz44
Reupload Siwersa v.3
http://www.multiupload.com/I7GZD05O6C

są to pojedyńcze pliki z rosterem i logami, wgrywamy do o-text
kowiak
wkleiłem ale tylko loga się zmieniły :/ mam ekstraklasę ale piłkarzy z ligi francuskiej itd

----
już się udało smile.gif musiałem OFa oczywiście wywalić wink.gif
mam nadzieję, że podasz jeszcze jak będziesz miał kiedyś czas linki do Uni i F&H wink.gif pozdr
JustMe1987
JustMe1987 deadduck

SCREENY

OPIS

Pierwsza polowa nalezala do Wegrow ktorzy prowadzili gre i wymienili mnostwo podan. Dobre pierwsze 45 minut zaowocowalo tylko jedna bramka ktora zdobyl Huszti w 41 minucie po slalomie miedzy defensorami naszej reprezentacji i strzale przy slupku obok bezradnie interweniujacego Tomasza Kuszczaka. Druga polowa to zgola odmienna postawa druzyn. Polacy ktorzy przejeli inicjatywe udokumentowali swoja gre dwoma trafieniami. Pierwsze zaliczyl Bandrowski. Drugi gol ktory byl ozdoba spotkania to strzal Slawomira Peszki z blisko 30 metrow. Mecz odbyl sie w przyjaznej atmosferze o czym swiadcza dwa niegrozne faule w calym spotkaniu. Thx za gre i powodzenia w rozgrywkach.

* Byly spore problemy z polaczeniem sie. Walczylismy ponad godzine ale udalo sie wreszcie za posrednictwem pes6j rozegrac mecz po sciagnieciu plikow z tych samych linkow.
georg123
Wigan Athletic FC (Vivec) 3:2 Portsmouth FC (Syberian)

Lekkie problemy jeśli chodzi o dobranie patchy, ale w końcu się udało doprowadzić do rozegrania spotkania podczas którego nie było już problemów technicznych.
Mecz w miarę wyrównany, z obu stron sporo sytuacji bramkowych, na przerwę piłkarze gospodarzy schodzili z przewagą jednej bramki, a w drugiej połowie udało się utrzymać przewagę zawodnikom Wigan.
czarny1990a
Moje lacze oraz patch sa ok! Pozdrawiam!!
lukasz44
CYTAT(czarny1990a @ Sep 7 2010, 22:34) *
Moje lacze oraz patch sa ok! Pozdrawiam!!

Dopuszczam Cię wyjątkowo bez sparingu, gdyż brałeś udział w turniejach na IO.

Resztę graczy mobilizuje do zagrania tego 1 meczu jak najszybciej rolleyes.gif
ufo19
szefie kiedy ruszamy?
Milerinho
Do max 2 tyg powinna liga ruszyć.
lukasz44
Zbędnę posty usunięte, jeżeli ktoś chce pogadać zapraszam na Gadu, w tym temacie prosze nie robic off-top, na wszystko przyjdzie pora, narazie są to sparingi...
Ferat
Pisałem kilka razy do bezele, raz tylko odpisał, że nie może grać, czas jest do jutra na spary, dzisiaj będę zajęty, a jutro mam wyjazd, więc pozwoliłem sobie zagrać z Krzyśkiem, oczywiście jak bezele się zgłosi to zagram i będzie miał okazję wstawić wynik:) pozdro..

Ferat Krzysiu

krzysiu101
CYTAT(Ferat @ Sep 8 2010, 17:16) *
Pisałem kilka razy do bezele, raz tylko odpisał, że nie może grać, czas jest do jutra na spary, dzisiaj będę zajęty, a jutro mam wyjazd, więc pozwoliłem sobie zagrać z Krzyśkiem, oczywiście jak bezele się zgłosi to zagram i będzie miał okazję wstawić wynik:) pozdro..

Ferat Krzysiu

Wszystko w porządku. Ferat napisał do mnie z powodu powyższej sytuacji. Gra również w wielu innych ligach. Zna podstawy Pes'a itd. Także chyba WITAMY W LIDZE smile.gif
lukasz44
CYTAT(krzysiu101 @ Sep 8 2010, 17:19) *
Wszystko w porządku. Ferat napisał do mnie z powodu powyższej sytuacji. Gra również w wielu innych ligach. Zna podstawy Pes'a itd. Także chyba WITAMY W LIDZE smile.gif

Kojarze, dopisany smile.gif
kowiak
Kowiak Craxa93

By kowiak86

By kowiak86

By kowiak86

Typowy falstart z mojej strony i strata bramki w drugiej minucie. Na szczęście w miarę szybko odpowiedziałem i od tego momentu zacząłem grać o wiele lepiej. Niestety pechowa bramka z kontry i schodziłem na przerwę przegrywając jedną bramką. Drugą połowę tak jak pierwszą lepiej zaczął Craxa czego skutkiem była trzecia bramka. Ja pod koniec przycisnąłem bramka Bojinova później słupek i sam na sam Paloshiego. Zasłużone zwycięstwo Craxy. Do zo w lidze wink.gif
sebastian1996
Mam mały problem ;/ miedziowy nie odpisuje od paru dni i co mam robić ?
Matis08
Zagraj z kimś innym, tu nie chodzi o wynik. Tylko czy możesz zagrać mecz. Napisz do tych, którzy już zagrali (Pogrubiona, zielona czcionka) smile.gif
stalowka84
Wszystko robione rzutem na taśmę ale ostatecznie udało się rozegrać ten sparing.

Wszystko w jak najlepszym porządku.
sebastian1996
Sebastian1996 JustMe1987

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Mecz bardzo wyrównany z przewagą dla JustMe1987 wink.gif ogólnie mecz czysty bez żadnych brzydkich fauli i bardzo przyjemny dla oka Pozdrawiam; )
lukasz44
Czas na sparingi minął, nie będziemy czekać na graczy, to Wam powinno zależeć.

Gracze nadal chętni do gry proszeni są o zapis tutaj :
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18029

Temat zamknięty rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.