Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad do PESa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
_TeO
No właśnie... Jaki polecacie bo mam dość już grania na klawiaturze. Strasznie to niewygodne jak dla mnie i czuję, że na padzie gra nabrałaby nowego znaczenia wink.gif
Myślałem o padzie takim jak do PS3. Czy to dobry wybór? Na jakim gra się wam najlepiej?
Tari
Polecam Logitecha Dual Actiona. Drogi nie jest, sprawuje się wyśmienicie (mam już go ponad 2 lata), wygodny, ręce się jakoś nie pocą strasznie na nim...wink.gif
FoReST3
a ja mam przejsciowke z allegro na usb do pada z PS2 smile.gif 25 zloty dalem razem z przesylka kiedys smile.gif no i chyba wszyscy dobrze wiedza ze te pady są najlepsze biggrin.gif
hak23
Ja posiadam orginalnego pada z PS2 + przyjściówkę na PC i to najlepszy wybór wg. mnie. Zapytasz czemu?smile.gif, a dlatego że nie trzeba się bawić w ustawianie przycisków gdyż PES ma domyślne ustawienia właśnie z konsoli.
rafios
ja mam pada logitech chillstream (chlodzacy lapy biggrin.gif bardzo sie to przydaje tongue.gif), tyle ze w wersji na ps3, gdyz tam sa lepiej wykonane przyciski niz w tym designie xboxa(czytalem ze przyciski rb i lb maja tendecje do wypadania) i naprawde polecam tongue.gif kompatybilny z pc bez zadnego problemu, mimo ze to pad do ps3, a dzieki chlodzeniu mam ochote dluzej grac, rece sie tak nie mecza w moim odczuciu tongue.gif
pozdrawiam smile.gif
Rand
Ja mam pada Logitech Pecision. Fajny, tani, mały lekki nie psuje się. Tylko że nie ma analogowych gałek, nie lubie ich i nigdy nie korzystam :-P
norek
Temat walkowany milion razy. Przejsciowka plus oryginalny pad od ps2 i lepszej konfiguracji nie ma, nie wierze w jakies podobne stylistycznie pady logitecha, ma byc solidnie to tylko wyzej wspomniana opcja wchodzi w gre.
Derinho
CYTAT(Rand @ Sep 8 2010, 20:18) *
Ja mam pada Logitech Pecision. Fajny, tani, mały lekki nie psuje się. Tylko że nie ma analogowych gałek, nie lubie ich i nigdy nie korzystam :-P

ło jezu... bez analogow grac w pesa... impossible... rownie dobrze mozna grac na klawie XD ja pykalem 2 krotnie na padzie Apollo, nie znam dokladnej nazwy.. ale gralo sie przyjemnie, dobrze lezal w rekach, niestety nie wytrzymywal mojego ciaglego grania i padl po raz 2... trzeba pomyslec nad kupnem nowego...
Rand
CYTAT(Derinho @ Sep 8 2010, 19:30) *
ło jezu... bez analogow grac w pesa... impossible... rownie dobrze mozna grac na klawie XD ja pykalem 2 krotnie na padzie Apollo, nie znam dokladnej nazwy.. ale gralo sie przyjemnie, dobrze lezal w rekach, niestety nie wytrzymywal mojego ciaglego grania i padl po raz 2... trzeba pomyslec nad kupnem nowego...

Ja z kolei nie moge sobie wyobrazić grania na analogu, wiem że jestem w mniejszości, ale jak dla mnie analog jest za chaotyczny, jeden poślizg na nim, jedno drgnięcie i akcję może zepsuć. Całe zycie gram bez analogów i raczej już się nie przyzwyczaję. Po za tym bez nich pad jest bardziej poręczny.
rafios
coz nie grajac na analogu stracisz mozliwosc dryblingu 360 w pes 2011, wiec moim zdaniem jest to duzy blad z twojej strony tongue.gif
FoReST3
tez gram bez analogów tongue.gif a jak ktoś dobrze gra to poradzi sobie i bez 360 ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.