Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Ligi Letniej II Edycji 27.08 - 30.08
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Orange_91

W 1/2 finału obowiązują postanowienia regulaminu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17872 czyli zgodnie z podpunktem 5:
CYTAT
5.
W Lidze Letniej obowiązuje podział na dwie dywizje po 12 graczy. Do dalszej fazy awansuje 4 najlepszych graczy z każdej dywizji. Następnie odbędzie się faza ćwierćfinałowa, półfinał i finał. W 1/4 i 1/2 rywalizacja będzie odbywała się do dwóch zwycięstw jednego z graczy.

gramy do dwóch zwycięstw jednego z graczy.

Uwaga. W 1/2 zmianie ulegają ustawienia meczowe (gramy z włączoną dogrywką i karnymi).

Ustawienia meczowe:
- długość meczu: 15 min
- forma: losowa
- kontuzje: tak
- pogoda: dobra
- sezon: lato
- pora: dzień\noc
- czas zmiany ustawień: długi
- dogrywka : włączona
- karne : włączone

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Roor1910
Roor1910 WKSRKS

WKSRKS Roor1910

Roor1910 WKSRKS

Niemożliwe stało się faktem! Finał dla Czarnych Orłów!

Spotkania miały przebieg sinusoidalny, raz lepsi Czesi by znowu przez pewien okres Nigeryjczycy zaczeli przeważać. Na decydujące spotkanie piłkarze z czarnego lądu wyszli już w nieco innym ustawieniu i troszeczkę w innej taktyce co przyniosło upragniony sukces.

Dzięki!

Awans: Nigeria
snajper1929
Niemożliwe?? to niezła ocena możliwości zespołu wink.gif
WKS
Ehh , szkoda miałem chęć na finał , Rój miał bardzo dobry kontakt z Martinsem i niestety nawet Cech musiał wyjąć piłke z siatki i to bardzo wiele razy , natomiast moji napastnicy jak nigdy , takie sytuacje marnowali ze to niemożliwe.Dzięki wink.gif. Rój masz wygrać w finale ! biggrin.gif

PS. Może jakiś mecz o 3-ecie miejsce? wink.gif , nie chce mi sie rozstawać z Czechami <3 biggrin.gif
Roor1910
CYTAT(snajper1929 @ Aug 29 2010, 15:52) *
Niemożliwe?? to niezła ocena możliwości zespołu wink.gif

Ja wierzyłem i wierzyć będę dalej. Ale niektórzy po porażce w grupie mówili że Nigeria ma zerowe szanse na awans do finału. laugh.gif laugh.gif
laugh.gif

Edek
Orange_91 Edek

Przez niemal całą pierwszą połowę WKS dominował absolutnie, przeprowadzając wiele akcji, z których dwie zakończyły się bramkami. Goście nie stracili więcej goli, głównie dzięki rewelacyjnemu Sorensenowi. Ostatnia akcja pierwszej połowy to rzut wolny z narożnika pola karnego - dośrodkowanie Jorgensena na piąty metr wpada do bramki. Gol do szatni dobrze podziałał na Duńczyków, którzy poprawili swoją grę w drugiej połowie, po golu Tomassona i bombie z dystansu Bendtnera objęli prowadzenie. Gospodarzy dobił rezerwowy Eriksen. Gdyby nie słaba skuteczność Afrykańczycy na pewno nie przegraliby tego meczu.

Edek Orange_91

Rewanż miał inny przebieg od pierwszego spotkania. Mniej strzałów i uważniejsza gra w obronie z obu stron, sprawiła, że padły tylko dwa gole. Ponownie skuteczniejsi byli Duńczycy, za sprawą Eriksena i Gronkjeara. Znowu należy wyróżnić dobrze dysponowanego Sorensena. Dzięki za grę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.