Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podsumowanie IV sezonu Ligi ISSOnline.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
lukasz44
W tym temacie piszemy wszystko na temat niedawno zakończonego sezonu. Kto was zaskoczył na plus, kto na minus, jak oceniacie sezon w swoim wykonaniu czy też innych zawodników, czy jesteście zadowoleni itp. itd.
WKS
Tomaju, chodzi o 2 lige , a jak widze Ty opisujesz pierwszą wink.gif.

Hmm co tu mozna powiedzieć , najwiekszym zaskoczeniem jest krzysiu , w 1 Rundzie niby nic , Cicha woda a później wygrywał mecz za meczem , drugi jest Tsu który wydawałoby sie ,że wyjdzie z pierwszej pozycjii. Ziewiec też należał do roli faworyta i weszedł zasłużenie. I niestety ehh.. 4 miejsce należy do Edka który wycisną z PSV co mógł , boli to ponieważ to moglo być moje miejsce , jednak wtopa z miazgą , odsunela to diamentralnie , wystarczył mi Remis albo zwyciestwo Krzysia nad Edkiem i 1 liga , niestety..porażka .. Także ufo rozczarował bo stracił do nas aż 10 pkt , jednak od początku mówił ze Hiszpania mu nie służy. Wg mnie strasznym rozczarowaniem jest Seba , grałęm z nim ogólnie 4 mecze i wydaje mi sie ze w powinien być wyżej w tabeli , bo jego gra wogóle nie odzwierciedla wyników . Pod koniec sezonu polepszyli swoją gre Tomek93,Gviazda10 i DJ_adriano , ogólnie to była moja jedyna szansa awansu , podejrzewam że teraz zostane zjedzony , ponieważ wymienieni gracze polepszyli skille , dojdą tacy gracze jak Czubinho , Camel czy Waldi , ogólnie 2 liga będzie ciekawsza niz pierwsza wink.gif . Baardzo Trudno będzie awansować w nastpenym sezonie , mam nadzieje że trafie na jakąś dobrą drużyne w obronie i mająca dobrego demona szybkosci w ataku jeśli na takową trafie myśle że móge coś ugrać . Strasznie żałuje ze nie awansowałem w tym sezonie ale za głupote sie płaci eh , no nic tak jak powiedziałem moze w nastepnym sie uda . Dziękuje za ten pełen emocjii sezon , Gratuluje , Tsu , Ziewcowi , Krzysiowi i Edkowi awansu do 1 . Za sezon...sie spotkamy mam nadzieje wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.