Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Kupić Zawodnikòw Z Pes Shopu ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stary Skurwiel
Jak można kupić do jakiegoś klubu zawodnikòw z PES shopu, czyli czy da sie jakoś robić transfery z tymi piłkarzami, np: Zamorano, Redondo, P. Mijatovic, Batistuta itd.... , pròbowalem na ròżne sposoby ale nie udaje mi sie ich wyszukac i dodac do listy transferowej tak jak by ich nie było, prosze o pomoc jak ktos wie
zborek
Oczywiście,że się da z nimi robic transfery!.Chociaż sam nigy nie probowałem,ale robi sie je chyba tak samo jak zwykłe czyli tak jak zawsze.W Master Lidze mozna na 100% bo sam robilem.

Pozdro
biggrin.gif biggrin.gif
olo147
Ale chopok nie pyta się czy się da, tylko JAK można zrobić transfery... biggrin.gif
Tomak
CYTAT (Stary Skurwiel @ 1.06.2005 - 10:43)
Jak można kupić do jakiegoś klubu zawodnikòw z PES shopu, czyli czy da sie jakoś robić transfery z tymi piłkarzami, np: Zamorano, Redondo, P. Mijatovic, Batistuta itd.... , pròbowalem na ròżne sposoby ale nie udaje mi sie ich wyszukac i dodac do listy transferowej tak jak by ich nie było, prosze o pomoc jak ktos wie

A w ogòle to wykupiłeś ich z tego PES Shopa ?? tongue.gif
the_barti
ja wykupiłem ich z Pes Shopu i od razu mi sie dodaly. Po prostu wchodzilem w master league, dawalem search, wpiswałem np. Pele i sobie go transferowalem ;] nic nie trzeba było robić opròcz wykupienia zawodnikòw, tak jak legendarne drużyny.
total90
u mnie odblokowani zawodnicy graja w druzynach clasic ja ich nie transferowalem tylko przenosłem za pomocą EDIT
Stary Skurwiel
CYTAT (Tomak @ 1.06.2005 - 19:36)
CYTAT (Stary Skurwiel @ 1.06.2005 - 10:43)

A w ogòle to wykupiłeś ich z tego PES Shopa ?? tongue.gif

tak wykupilem ale jeszcze nie wszytskich, naprzykład Davor Suker, wpisuje w search i nie ma takiego piłkarza tak pisze, a pele chyba jest w zespole classic brazil
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.