Stary Skurwiel
Jun 1 2005, 11:39
Jak można kupić do jakiegoś klubu zawodnikòw z PES shopu, czyli czy da sie jakoś robić transfery z tymi piłkarzami, np: Zamorano, Redondo, P. Mijatovic, Batistuta itd.... , pròbowalem na ròżne sposoby ale nie udaje mi sie ich wyszukac i dodac do listy transferowej tak jak by ich nie było, prosze o pomoc jak ktos wie
Oczywiście,że się da z nimi robic transfery!.Chociaż sam nigy nie probowałem,ale robi sie je chyba tak samo jak zwykłe czyli tak jak zawsze.W Master Lidze mozna na 100% bo sam robilem.
Pozdro
Ale chopok nie pyta się czy się da, tylko JAK można zrobić transfery...
| CYTAT (Stary Skurwiel @ 1.06.2005 - 10:43) |
| Jak można kupić do jakiegoś klubu zawodnikòw z PES shopu, czyli czy da sie jakoś robić transfery z tymi piłkarzami, np: Zamorano, Redondo, P. Mijatovic, Batistuta itd.... , pròbowalem na ròżne sposoby ale nie udaje mi sie ich wyszukac i dodac do listy transferowej tak jak by ich nie było, prosze o pomoc jak ktos wie |
A w ogòle to wykupiłeś ich z tego PES Shopa ??
the_barti
Jun 1 2005, 18:51
ja wykupiłem ich z Pes Shopu i od razu mi sie dodaly. Po prostu wchodzilem w master league, dawalem search, wpiswałem np. Pele i sobie go transferowalem ;] nic nie trzeba było robić opròcz wykupienia zawodnikòw, tak jak legendarne drużyny.
total90
Jun 1 2005, 19:33
u mnie odblokowani zawodnicy graja w druzynach clasic ja ich nie transferowalem tylko przenosłem za pomocą EDIT
Stary Skurwiel
Jun 1 2005, 22:16
| CYTAT (Tomak @ 1.06.2005 - 19:36) |
| CYTAT (Stary Skurwiel @ 1.06.2005 - 10:43) | | Jak można kupić do jakiegoś klubu zawodnikòw z PES shopu, czyli czy da sie jakoś robić transfery z tymi piłkarzami, np: Zamorano, Redondo, P. Mijatovic, Batistuta itd.... , pròbowalem na ròżne sposoby ale nie udaje mi sie ich wyszukac i dodac do listy transferowej tak jak by ich nie było, prosze o pomoc jak ktos wie |
A w ogòle to wykupiłeś ich z tego PES Shopa ?? |
tak wykupilem ale jeszcze nie wszytskich, naprzykład Davor Suker, wpisuje w search i nie ma takiego piłkarza tak pisze, a pele chyba jest w zespole classic brazil
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.