Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze strzałem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Hyoga
Witam. Mam problem, mianowicie, gdy dochodzę do dobrej sytuacji w polu karnym nieraz nie mogę oddać strzału. Wiem, czym jest to spowodowane - trzymaniem przycisku E (bieg), gdy go puszczę, wtedy zawodnik odda strzał. Nie sądzę, by to gra była tak zrobiona, że nie można na sprincie oddać strzału. Proszę o jakieś rady, bo to bardzo utrudnia grę, gdy jeszcze przed uderzeniem muszę pamiętać o puszczeniu "E". Nieraz mam sytuację na pustą, a gracz zamiast strzelać, przyjmie piłkę.

Od razu mówię: nie chodzi o to, że piłkarz lobuje, on w ogóle tego strzału nie oddaje.

Dzięk z góry.
rafios
taki problem wystepuje tylko przy grze na klawiaturze - za duzo klawiszy wcisniete, zapewne jeszcze ci przy tym komputer piszczy smile.gif nic z tym nie zrobisz musisz sie przyzwyczaic, zeby puszczac sprint, albo zakupic pada wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.