Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nareszcie koniec tej żenady.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
bandit
Nareszcie! Zbliża się dzień, kiedy skończy się ta żenada jakim jest PES. Wreszcie pecetowi gracze będą mogli zagrać w normalna grę piłkarską, ponieważ nadchodzi FIFA nowej generacji na pc. Normalny gameplay, licencje, stadiony itd, itp. Pes-y, to po prostu jakieś nieporozumienie. Nie będę tutaj wymieniał błędów, bo wszyscy wiemy o co chodzi. Widzieliście gameplay PES 2011? Jak ta gra ma tak wyglądać, to ja w nią na pewno nie zagram. Poza tym wku..wia mnie, że kupuję grę, pełną wersję, a dostaję jakiś okrojony syf. Co to ma być? Cztery ligi na krzyż, wolnych slotów brak, stadiony z d..py, trzeba wgrać ch..j wie ile patchy zrobionych przez użytkowników, żeby ta gra jakoś wyglądała, a i tak nie dorasta do pięt FIFIE. Ja tego nie kupuję. W tym roku na pc (że o konsolach nawet nie wspomnę) rządziła będzie tylko jedna gra piłkarska: FIFA 11. Żegnaj PES-ie! Jesteś po prostu gówniany!
elite
Dziękujemy ci za wyrażenie twojej frustracji a teraz wracaj na swoje forum 'fifarzondzi.com'
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.