Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odszedł wielki i wspaniały T-Mac podziwiajmy go!!
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
Romarho
Odszedł wielki kumpel i wspaniały twòrca dodatkòw do PES4!! sad.gif Nie kłòćmy się już proszę!!!!
Przepraszam za tamten temat!!! Siano ciebie najbardziej przepraszam!!!! Chciałem uszanować was i odchodzącego T-Mac'a!!! Przepraszam kolegòw ktòrych obraziłem!!! Proszę aby nikt się nie kłòcił przez jeden dzień w ramach żałoby!!! Przepraszam sad.gif
korzen
szacunek dla t-maca ....ale czemuś taki głupi jestes? przecierz timak by sobie zrobił z ciebie beke a ty go nazywasz twoim kumplem.....hahaha...on zapewne by sie wstydził ze włąsnie ty go nazwałes kumplem
StraY
korzen masz racje, ale skończ wink.gif w końcu mu się znudzi pisać tongue.gif
korzen
posłucham sie Ciebie... ale szalu dostaje ;-)
michau000
jak tak dalej pojdzie to nei tylko T-mc nas opusci rolleyes.gif
Romarho
sad.gif Przepraszam że to tak zabrzmiało !!!! Ale to nie był mòj kumpel mòwie że odszedł wielki kumpel dla siana i innych pracyjących!!! Przepraszam!!!! To jest mòj ostatni temat!!! Nie będe się narażał na nie potrzebne obrazy!!! Przepraszam!!! Pamiętamy o Tobie T-Mac sad.gif
dzenda_dzenda
... blink.gif ...straszny jestes Romarho...
jano
michau000 zammknij się mamy żałobę!!!!!! mad.gif A on wyrażnie przeprasza nie? Pamiętamy i będziemy pamiętać!!! sad.gif
KoTeK
a ze tak spytam to co mu sie stało?
kemot
Odszedl ze sceny blink.gif
Kamilo
kurrfaa wywalcie tych dwoch braci pajacòw z tego forum bo zygać mi sie chce... ktoryś z koleji temat czytam i wszedzie ich dwòch bleee ph34r.gif
korzen
JANO I ten ROMARHIO to ta sama osoba sprawdzcie gg tego romarhio....ma pseudo JANO i wszystko jasne zamiast dwoch debili na szczecie mamy jednego....uffff wink.gif
michau000
w takim razie mamy z glowy dwoch za jednym razem laugh.gif
jano
Ludzie nie mieszajcie!!! my korzystmy z jednego gg!! Nie możecie do tego dojść!! Omg
Kamilo
korzen ty powinieneś zostać detektywem biggrin.gif moze Rutkowski Cie przyjmie na praktyki jakies i bedziesz z nim w TVN.
A co do tych dwòch pajacòw to nie wiem ale ostro typy(typ) powykręcane bo w ktorymś tam temacie napisali ze są braćmi , no ale moze bracia maja jedno gg , szczegòlnie ze tak im sie podoba ekipa IO i Timak to moze jakies dwa młode pedałki biggrin.gif wkażdym razie wròże im obydwu kròtki pobyt na forum..

żeby tak zupełnie nie rozmywać to pozdro dla Timaka i milego wyjazdu do Skandynawii smile.gif bede tęsknił , bużka misiu :* hahah smile.gif
korzen
człowieku odpusc sobie....jestescie 0-ami (słownie. zerami) ktorzy są na necie mądrzy i tak dostaniecie bana

PS :. Kamilo dobry pomysl smile.gif
jano
hahahahaah nie mogę z was!!!! Wy myślicie że ja bym był dwoma?? laugh.gif poczeka jpoczekaj
hahah niemogę!!! mòj brat debil mnie wrobił!!! Kutas!!! a teraz wy na mnie rzucacie?? laugh.gif ażsię śmiać z niego chcę!!! Poco miałbym udawać dwuch?? a gadu gadu zmienie laugh.gif
korzen
brak mi slow....wez sobie daruj jezeli masz z nas beke
ftomekk
Szacuneczek dla T-MAC'a.
Korzen ale jedziesz laugh.gif
michau000
CYTAT (jano @ 29.05.2005 - 20:45)

hahah niemogę!!! mòj brat debil mnie wrobił!!! Kutas!!!

teraz mozesz w spokoju dostac bana za obraze innego uzytkownika forum smile.gif
i proponuje zamknac ten temat jak najszybciej, bo niedlugo kolejny post w nim nabiję;/
T-Mac
za 29,90 zl do nabycia tylko umnie figurki T-Mac'a
pukiel wlosow z klaty T-Mac'a - 39,90 zl
oraz zdjecie z moim autografem - 19,90zl

ej ludzie dajcie na luz przeciez ja zyje smile.gif ale chyba nie wroce juz na scene za dobrze mi bez neta (polecam kazdemu)
pozdrowienia ze słonecznego Łaskarzewa
T-Mac
biggrin.gif
CRIS_89
T-mac ja biore z klaty pukiel a tak na serio to wiem ze i tak kiedy wrocisz do nasz , kazdy wraca cool.gif
korzen
wole zdjecie z autografem biggrin.gif
Diablo
Ten temat jest żałosny dry.gif Lepiej go już zamknąć.
lazy_bum
CYTAT (T-Mac @ 30.05.2005 - 13:59)
za 29,90 zl do nabycia tylko umnie figurki T-Mac'a
pukiel wlosow z klaty T-Mac'a - 39,90 zl
oraz zdjecie z moim autografem - 19,90zl

ej ludzie dajcie na luz przeciez ja zyje smile.gif ale chyba nie wroce juz na scene za dobrze mi bez neta (polecam kazdemu)
pozdrowienia ze słonecznego Łaskarzewa
T-Mac
biggrin.gif

Cholera, nie ma moich ulubionych: włosy z pod pachy po ciężkim dniu pracy i trzy dniowe, dziurawe skarpety. (-;

Ciii, nie bluźnij, nie ma życia bez sieci. (-;
Cj90
Z jednen strony.. odszedł wielki patchmaker, szkoda., z drugiej to koleś robił już z siebie LOL'a dry.gif
snake
Jezu widze ze jakas moda na bany jest, i do tego sami się o to prosza, dziwne to...
Był Romarho pòźniej Soccerboy , ciekawe kto będzie jutro...
Cj90
z mojego poprzedniego posta wyszly pewnie nieporozumienia... jak cos to Romarho zrobil z siebie lola biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.