Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka pytań
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
pes6fan
Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. Mam kilka pytań dotyczących pes6.

1. Czy znacie jakieś triki/zwody do pes6 na klawiaturę ?
2. W jaki sposób mogę zrobić własną piłkę do pesa ? Zazwyczaj robiłem tak, że modyfikowałem już gotowe piłki, lecz chciałbym zacząć robienie piłki od zera.
3. Mam patch orange ekstraklasa 2007/2008 i pojawił się pewien problem. Kiedyś tego problemu nie było. Gdy gram to komentarz jest trochę opóźniony(nie chodzi mi oto że np. w 20 minucie mówią do widzenia,
tylko, że komentują akcje która była dużo, dużo wcześniej) I jest jeszcze jeden problem. Gdy kończy się 1 połowa meczu zaczynają się powtórki z pierwszej połowy. Nie oglądam tych powtórek
tylko skracam te powtórki i chcę wejść do tego menu w przerwie meczu. I pojawia się problem. Robi się takie czarne tło, komentator mówi, że np. "koniec 1 połowy, piłkarze schodzą do szatni" i gdy komentator skończy gadać te czarne tło zostaje i gra się nie chce dalej załadować.
Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
keraj27
na 1 :

np bardzo dobrym zwodem jest markowanie strzału smile.gif naciskasz podanie górą lub strzał i od razu po nim podanie dołem i wtedy markuje. Jest to bardzo dobry sposób na mijanie bramkarzy w akcjach sam na sam . Niektórzy gracze jak tam Ronaldo czy Ronaldinho maja to jego słynne prawo lewo czy jak to nazwać i to się uruchamia bo kilkukrotnym naciśnięciu przycisku zwodu. Można też ustawić sobie "analog" i nim robić np "ruletę Zidane" no i tylko naciskanie zwodu to klasyczne przekładanie nóg nad piłką wink.gif

a na 3 : może przeinstaluj system bo coś lami ,zdefragmentuj dysk, anty wirem przeleć , różne mogą być przyczyny tego, no a z tym komentarzem to wiadomo że czasem kopniesz piłkę on zacznie gadać piłka poleci obok czy nad a on "się podnieca" nad tą akcją bo ty już wyłączyłeś powtórkę i komentuję tak jakby tą powtórkę a akcja jak już grasz jest po drugiej stronie. Po prostu ma ustawione długie sekwencje które się wyłączą jak to sobie powie smile.gif

może coś pomogłem smile.gif
pes6fan
CYTAT(keraj27 @ Jun 22 2010, 12:02) *
może coś pomogłem smile.gif

Wielkie dzięki. Trochę pomogłeś.

pes6fan
Czy ktoś jeszcze mi pomoże ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.