Wkleiłem ten temat również tutaj, bo w odpowiednim do tego dziale nikt się nie udziela

Cześć

Mam problem z edycją PES2010. Chciałbym wgrać sobie jakieś fajne piłki i prawdziwe koszulki oraz zmienione nazwy niektórych drużyn i np. dodać/zamienić bundesligę

Wiem, że do powyższych czynności potrzebny jest KitServer. Ściągnąłem sobie ten program.

Wrzuciłem ten folder do : C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010

Następnie wszedłem do niego i kliknąłem na setup. Z opcji wybrałem pes2010.exe i kliknąłem install. Wyskoczyło takie okienko, które oznacza, ze wszystko jest ok (wiem, bo przeczytałem tutorial jak to zainstalować)

Ściągnąłem jakiś mega patch, nie znam nazwy, ale miał mieć "wszystko" tj. nowe buty, stroje, poprawione nazwy drużyn, bundeslige itp. zajmuje 250 mb. Po rozpakowaniu mam 2 foldery i instrukcję. Robię wszystko wdg. instrukcji, ale patch nadal nie działa i nie mam pojęcia dlaczego.

Skoro mam już to zainstalowane to mam kilka pytań :

1. Mam zainstalowane spolszczenie czy gdzieś w okolicach tej lokalizacji mam wrzucać inne pliki czy to nie ma znaczenia ?

2. Czy mogę mieć zainstalowanych kilka patchy jednocześnie ? Czy muszę wybrać jeden. Chodzi głównei o to czy one ze sobą współgrają.

3. W tutorialu o instalacji ktservera ktoś napisał, że "od tej pory wszystko wrzucamy do
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img

Folder img mam mieć tylko w tym kitserverze czy też w głównym folderze z grą.

Mógłby mi ktoś objaśnić jak to ma wszystko wyglądać, bo już się pogubiłem.

Proszę o kontakt najlepiej gg: 10453004