Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana nazw drużyn narodowych
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
keraj27
Cześć. Wie ktoś może jak zmienić nazwy drużyn narodowych i jakim programem? bo Pes Fan Editor-em nie da rady... a mam jakiś tam patch ekstraklasy z poprzednich lat i np mam drużynę Mali a podpisana jest South Africa. Wole już mieć to Mali i nie mieć gospodarza mundialu niż bawić się w naprawianie składu a po drugie flaga Mali jest zamiast RPA. I jeszcze kilka drużyn jest zamienionych a ma inne nazwy niż powinny być. Jak ktoś wie jak to zedytować proszę o odpowiedź tutaj .

pozdrawiam
kajoj20
CYTAT(keraj27 @ Jun 14 2010, 14:14) *
Cześć. Wie ktoś może jak zmienić nazwy drużyn narodowych i jakim programem? bo Pes Fan Editor-em nie da rady... a mam jakiś tam patch ekstraklasy z poprzednich lat i np mam drużynę Mali a podpisana jest South Africa. Wole już mieć to Mali i nie mieć gospodarza mundialu niż bawić się w naprawianie składu a po drugie flaga Mali jest zamiast RPA. I jeszcze kilka drużyn jest zamienionych a ma inne nazwy niż powinny być. Jak ktoś wie jak to zedytować proszę o odpowiedź tutaj .

pozdrawiam

Spróbuj PES6ExeEditorem V1.0 rolleyes.gif
keraj27
CYTAT(kajoj20 @ Jun 14 2010, 17:32) *
Spróbuj PES6ExeEditorem V1.0 rolleyes.gif

wielkie dzięki właśnie tego szukałem wink.gif zedytowałęm sobie to co potrzebowałem i przerobiłem angielskie nazwy kadr na polskie wink.gif super sprawa jeszcze raz dzięki i pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.