Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przedłużenia\WO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Mistrzostwa Świata 2010.
lukasz44
W tym temacie zgłaszamy prośby o przedłużenie terminów grania meczy i walkowery.

Wzór:
- nr. kolejki, nicki graczy
- do kiedy
- powód
Orange_91
Grupa A Runda 1

Pucek - Orange_91

Proszę o przedłużenie, ponieważ kolegę ciężko złapać na gg.
lukasz44
WAŻNE !!!

Przedłużam termin grania meczów do jutra do godziny 15:00
Wiele meczów nie jest rozegranych, ale idę wam na rękę.

Jeżeli nie rozegracie do jutra albo nie opiszecie w tym temacie prośby o WO będą wyciągane konsekwencje wink.gif excl.gif
WKS
Grupa G

3 kolejka

Korea Północna - WKS

Raz gviazda pisał lecz ja nie miałem pada raz on , pisałem wczoraj pare razy , odpisał mi ze dzisiaj zagramy , jednak nie ma go a wiem ze do 15 termin , prosze o Wo bo chyba o przedluzenie to juz zapozno biggrin.gif
Robcio
Grupa F
3 Runda
jarek - Robcio

jarek jako gospodarz ani razu do mnie nie napisał o mecz a gdy ja do niego napisałem to wtedy nie miał czasu. Decyzje pozostawiam łukaszowi.
WKS
1/8

WKS-Hiszpania

Prosze o przedłużenie tego meczu gdyż Czubinho gdzieś wylatuje i mówi że przyleci dopiero w Piątek wink.gif
tomaj
1/8: Stalówka vs Tomaj
Proszę o przedłużenie do piątku (najlepiej soboty). Wiem, że Stalówka miał jakieś problemy z netem
Matis08
1/4 MŚ
Milerinho - Młody08

Dopiero 20 minut temu zdołałem wejść na ISS.
Gracz Milerinho ma jakieś problemy z internetem. Ostatni raz rozmawiałem z nim jakiś tydzień temu. Tak więc proszę o przedłużenie, o ile jest taka możliwość.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.