Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak stworzyć turniej i wybrać do niego drużyny?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Zigesweld
Cześć,
mam pytanie: czy w Pes-a 2010 jest możliwość stworzenia od podstaw turnieju, np. Mistrzostw Świata, i wyboru do niego wszystkich drużyn (ale gra tylko jedną)? W trybie pucharu można grać mistrzostwa ale wybiera się tylko swoją drużynę, resztę dobiera komputer i znajdują się wtedy w nim słabe reprezentacje. Tak samo w trybie community, można wybrać tylko swoją drużynę. Starałem się znaleźć odpowiedź wśród istniejących tematów ale mi się nie udało dlatego zakładam nowy. Pes 2010 to pierwszy Pes, w którego gram ale słyszałem, że w poprzednich istnieje Konami Cup, w którym można stworzyć własny turniej i wybrać do niego drużyny. Próbowałem dojść czy w najnowszym Pesie można ten puchar odblokować ale tez nie znalazłem odpowiedzi.
Z góry dzięki za pomoc
qwerte
Wybierasz puchar > wybierasz drużynę > gdy komputer wylosuje drużyny klikasz strzałkę w górę i wybierasz którą drużynę chcesz zmienić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.