Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz w zwolnionym tempie , prosze o porady .
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
l00rdbeK
Witam!
Z gory prosze moderatorow o nie usuwanie/dawanie mi warna za ten temat poniewaz wydaje mi sie ze nie jestem lubiamy gdyz kazdy moj problem jest nagradzany warnem;/ . Wiec przedstawie swoj problem . Rozpoczynam rozgrywke online , wszystko jest ok gdy ktos jest gospodarzem do polowy meczu , mecz rozgrywa sie w standardowym tempie , lecz po zmianie stron mecz zaczyna sie w zwolnionym tempie . Jest to bardzo wkurzajace dla mnie i przeciwnika . Czytalem tutajsze porady na temat lagow lecz nie pomoglo , na speedtescie pokazalo ze ping mam okolo 30-40 . Moze jest ktos kto mial ten problem na tym forum i go rozwiazal albo poprostu przypadkowa osoba zna rozwiazanie niech tutaj napisze , bardzo prosze . Przedstawie konfiguracje mojego dosyc archiwalnego kompa :

Intel® Celeron® CPU2.00GHz 2.02GHz, 768MB RAM
Karta graficzna:Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV 64mb
Internet : 1mb/s Netia (ping w grze np. COUNTER Strike - 30-75)

Prosze o szybka i skuteczna pomoc . Z gory dziekuje!
muss
eh,też to mam czasami,najczęściej jak gram z włochami,chyba drugą połowę hostuje przeciwnik,komp jest ok czasami gram na intel atom 1.6 z gma 950 i śmiga aż miło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.