Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z dzwiekiem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
wollak
[SIZE=7]Witam wszystkich i prosze o porade sad.gif Mam dosc dziewnej natury problem : huh.gif Od dawien dawna gram w pro 4 bez zadnych problemow (moj komputer to: athlon 2000xp, radeon 9600pro, 768 ramu) ...az tu nagle dzwiek w grze zaczal sie spozniac o dobrych pare sekund :| ...strzelam bramke, a publicznosc reaguje po 10 sekundach.. podobnie gwizdek sedziego, jak i moment kompniecia pilki!! Nie mam pojecia co sie dzieje..
PROSZE, POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snake
też tak kiedyś miałem ale tylko wtedy jak uzywałem 3danalyzera, gdy go nie włanczałem wszystko było ok. Może to ez byc wina przyspieszenia sprzętowego odnosnie dźwięku.
tomek828
Mi się to czasami zdaża ohmy.gif ale po paru sekundach wraca do normy używam 3Danalizera (mam kompa: athlon 1800xp, 256ram, GeForce4 MX )
Regz
Spròbuj powyłączać inne procesy. Mi tak muli dźwięk przy włączonym DC++
korzen
miałem ten sam problem , ale to chyba wina mojej karty graficznej...ktora nie nadązała z grafiką mam gf2 mx 440....problem rozwiązały nowe sterowniki do grafiki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.