Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 28.05- 05.06, kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
lukasz44
Kolejka 9
afternoon - miazga

Prince - ziewiec
seba - gviazda10
ufo1987 - similo14
Steelin - Pucek

piwlak - Piter23
d-note - kndzK
WKSRKS - jahu131

Tomek93 - krzysiu1996
Edek - Tsu

Kolejka 10
ziewiec - afternoon
gviazda10 - miazga
similo14 - Prince

Pucek - seba
Piter23 - ufo1987
kndzK- Steelin

krzysiu1996 - d-note
Tsu - WKSRKS
Edek - Tomek93

Kolejka 11
afternoon - gviazda10
ziewiec - similo14
miazga - Pucek

Prince - Piter23
seba - kndzK

ufo1987 - jahu131
Steelin- krzysiu1996
piwlak - Tsu

d-note - Edek
WKSRKS - Tomek93

Kolejka 12
similo14 - afternoon
Pucek- gviazda10
Piter23 - ziewiec
kndzK- miazga
jahu131 - Prince
krzysiu1996 - seba 0-3
Tsu - ufo1987
Edek - Steelin
Tomek93 - piwlak
WKSRKS - d-note

na pomarańczowo- przedłużony lub żle wpisany na forum
na zielono- mecze wpisane zgodnie z regulaminem
na czerwono- mecze wpisane tylko na główną bądż niezgodnie z regulaminem

Regulamin:

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
ziewiec
11 kolejka

ziewiec Similo14

Uploaded with ImageShack.us

Mecz z ogromną przewagą ekipy z Kijowa, co potwierdziła okazałą zdobyczą bramkową. Dzięki za mecz wink.gif
Piter23
Piter23 ufo1987

Wyglada na to, ze musze potrenowac strzaly na bramke... mecz wyrownany, podobne statystyki, jedyna roznica - ilosc bramek. Fatalne pudla coraz to innych graczy Burnley zemscily sie i gracze Mallorki skradli 3 punkty gospodarzom... Obie ekipy graly niezly futbol, zas nie wszystkim dopisuje szczescie. Szkoda kolejnej utraty punkcikow i miejmy nadzieje, ze to byl ostatni slaby mecz Burnley. Dzieki za mecz i powodzenia dalej.

prince
Prince Piter23

Spotkanie wyrównane, chociaż do 64 minuty szczęście sprzyjało gospodarzom, gdyż kilku 100% sytuacji nie wykorzystali gracze Burnley. Jednak wtedy to do głosu ponownie doszła szaleńcza natura golkipera Palermo Benussiego który sfaulował napastnika gości w polu karnym. Sędzia nie wahał się i odrazu pokazał czerwony kartonik. Karny i 0:1 po strzale Thompsona. Wynik utrzymał się do końca meczu. Gratulacje i powodzenia dalej.
d-note
Kolejka 11.

d-note Edek

Mecz ten po raz kolejny pokazał bezradność defensywy drużyny gospodarzy, co można zauważyć po 7 bramkach przeciwnika. Bramki zdobyte przez Besiktas... WOW! Tylko tak można to opisać tongue.gif Tylko dwie bramki, ale jakość niezwykła biggrin.gif
Edek
Edek Tomek93

W tym meczu to goście prowadzili grę, a gospodarze strzelali. Przewaga Greków w posiadaniu piłki, lecz obrona PSV zagrała, moim zdaniem, doskonale. 2 szybkie bramki Koevermansa postawiły trudne zadanie przed Olympiakosem. Mecz zdecydowanie wygrywają skuteczniejsi Holendrzy. Powodzenia w dalszych meczach.
Edek
Edek Tsu

PSV bez szans w starciu z liderem z Cagliari. Brak Koevermansa i Afellaya był przyczyną nieskutecznej gry w ofensywie, obrona też się nie popisała. Zasłużona wygrana Włochów, dla których 3 gole zdobył Nene.
ufo19
9 kolejka

ufo similo14

Podczas całego meczu rysowała się lekka przewaga gospodarzy. Szybko zdobyta bramka Webo w 7 minucie i podwyższenie tuż po rozpoczęciu 2 połowy Varele pozwoliły zagrać trochę na luzie Hiszpanom. To się zemściło bo Hull doprowadziło do wyrównania i zrobiło się w końcówce nerwowo. Jednak całkowicie inicjatywę przejęli gospodarze 2 minuty przed końcem regulaminowego czasu gry Webo strzela bramkę na wagę 3 punktów.

12 kolejka

Tsu ufo

[IMG=http://img692.imageshack.us/img692/5135/pes62010052823070470.th.png][/IMG]

Wstawiam na prośbę Tsu bo nie zrobił screenów - chyba z nerwów ;p Do przerwy prowadzenie gospodarzy 2:0 bo bardzo wyrównanej grze. Niestety miałem czarny ekran i brak screenów. Po przerwie obraz gry nie zmienił się. 84 minuta i Keita zdobywa kontaktową bramkę, jak się okazało potem to był dopiero początek. 3 minuty później niespodziewanie do remisu doprowadza Casadeus. Niewiarygodna końcówka i w 89 minucie bramkę nawagę zwycięstwa strzela Aduriz. 6 minut przed końcem to Cagliari prowadziło 2:0 by ostatecznie ten mecz przegrać!!! Euforia w Hiszpanii!!! A przeciwnikowi na prawdę współczuję bo sam bym się załamał. Wynik fuksiarski ale sama gra na pewno nie bo miałem wiele okazji w całym meczu.

11 kolejka

ufo Jahu

[IMG=http://img580.imageshack.us/img580/4156/pes62010052908390823.th.png][/IMG]

Dosyć dużo szczęścia gospodarzy bo Getafe miało wiele okazji do zgarnięcia 3 punktów w tym meczu. Jednak udało się tylko jeden. Dzięki i powo dalej.
WKS
9

WKSRKS Jahu

Hmm myslalem zapisałem screeny a tu bach zapomnialem , sorry

Strzelcy

4x Moses

2x Del Nero (czy jakos tak)

Bardzo fajny mecz znowu Moses sie pokazał w II połowie troche słabiej ale dalismy rade ;]. Myśle ze takie faule jakie ogladalismy nie powinny miec miejsca na boisku lecz na Wrestlingu lub MMA . Fatalne zachowanie Obronców Getafe którzy Skopali wrecz N'Zgobie i Scotlanda ;/
Tsu
10
Tsu WKSRKS

Z przebiegu meczu mozna napisac ze wynik jest wielkim rozczarowaniem dla wlochów.W 1 polowie calkowita dominacja 60 do 40% w posiadaniu pilki i sporo strzalow niby wszystko ladnie wynik 2:0.Niestety w 2 polowie gra sie nieco wyrownala i na powitanie karny dla Wigan po faulu w jakims zamieszaniu w 78 padla bramka remisowa wink.gif
kndzK
kndzK d-note

URL=http://img412.imageshack.us/i/screenshot2010052913272.jpg/][/URL]

Dość dobry i zacięty mecz. Pierwsza połowa zdecydowanie dla gośći, w drugiej natomiast nastąpił nagły zryw gospodarzy, którzy doprowadzili do remisu (2-2). W perspektywie całego meczu przeważał Besiktas, choć Real pod wodzą nowego menagera stwarzał sytuacje bramkowe, zabrakło odrobiny szczęścia. Na wyróżnienie zasłużył strzelec trzech bramek - Bobo (Besiktas). Mecz mógł sie podobać i trzymać w napięciu. Turcy wracają z Hiszpanii w szampańskich nastrojach, a Saragossa jest bojowo nastawiona przed kolejnym spotkaniem, gdyż dzisiejszy mecz był "frycowym" dla ich nowego managera.
kndzK
Przez pomyłke rozegraliśmy to jakbym ja miał być gospodarzem. Mozna zmienic terminarz i rewanz zagramy w Turcji. ?

-----
Nie, mniej ważne jest to kto hostował, ważne jest to że zagrane rolleyes.gif
lukasz44.
prince

jahu131 Prince

Wstawiam na prośbę jahu.

Mecz wyrównany, pierwszą bramkę dla Palermo w 12 minucie gry po dobitce strzału Miccoliego zdobywa Cavani. Gospodarze dochodzą do głosu 20 minut później kiedy to Miguel Torres oraz Del Moral wyprowadzają hiszpanów na prowadzenie. Zwłaszcza drugi gol zasługuje na uznanie, ponieważ padł po ekwilibrystycznym szczupaku z ostrego kąta (i nadal się zastanawiam jak to weszło ;p).

Druga połowa to nadal wymiany akcji z obu stron, jednak bardziej skuteczniejsi okazali się goście. W 57 minucie mocny strzał Bresciano - obrońcy nie zdążyli z interwencją, nie popisał się tez bramkarz, gdyż mając piłkę na rękach nie wybił jej na rzut rożny tylko pozwolił, aby wturlała się do siatki. 2:2.

Kolejna bramka Bresciano nie zostaje zaliczona gdyż była to lama (mój błąd bo mogłem spokojnie przyjąć futbolówkę i wejść z nią do bramki ;p). Nie miało to jednak wpływu na wynik gdyż piorunującą końcówką popisali się sycylijczycy. Golkipera Getafe raz uratowała poprzeczka, jednak przy kolejnych dwóch strzałach Bresciano i Miccoliego nie miał nic do powiedzenia. 

Getafe 2, Palermo 4. Dzięki i powodzenia dalej.

kndzK
kndzK miazga

Przewaga wilków, której nie potrafili udokumentować drugą bramką. Dość szybkie bramki w 20' i 23' ustawiły mecz. Wolverhamton dość często oddawało strzały na bramkę Realu, Saragossa natomiast nastawiona była na grę góra, tak więc mogliśmy oglądać dużą ilość dośrodkowań. Wynik z pierwszej połowy utrzymał sie do końca.
WKS
11

WKSRKS Tomek93

Mecz zaciety obie druzyny chciały strzelac bramki jednak zawodnikom z Grecjii zabrakło skuteczności.

12
WKSRKS d-note

W I połowie przyszli do mnie goscie i nie moglem grac dogralismy wieczrem meczyk gdzie 3 bramki wsadzili piłkarze Wigan . Wynik Ostatecznie 5:0 w  I Tercjii bramki zdobyli N'Zgobia oraz Moses

PS. Post 666 tongue.gifP
Tomek93
KOLEJKA 12
Tomek93 GAS

Do meczu podchodziłem z dużymi nadziejami i sporym optymizmem, niestety zawiodłem sie. Mecz wyglądał jak większość moich meczy to ja prowadziełem gre, zagrazałem bramce przeciwnika, a on wyprowadzał szybkie i skuteczne kontry. Proste błędy w obronie ustawiły ten mecz. Teraz zamiast pogoni za czołówką pozostała mi walka o środek tabeli.
afternoon
9 kolejka

afternoon miazga

Rubin Kazań pokonał 3:2 (3:0) Wolverhampton Wonderers w spotkaniu 9 kolejki II ligi. Od początku meczu Rubin narzucił swoje tempo gry. Raz za razem zagrażając bramce strzeżonej przez Marcusa Hahnemanna. W 21 minucie zespół gospodarzy wyszedł na prowadzenie po strzale Fatiha Tekke. 3 minuty później było już 2:0 dla miejscowych. Szybka kontra i wymiana piłki między Boukharovem i Tekke, zakończona strzałem głową tego ostatniego. W 33 minucie Boukharov fatalnie pudłuje w sytuacji sam na sam z pustą bramką. W doliczonym czasie gry pierwszej połowy Boukharov podwyższa rezultat na 3:0 dla Rubinu. 2 połowa to śmielsze ataki zespołu z Anglii. Oba zespoły oddawały wiele strzałów, ale świetnie dysponowani w 2 części meczu bramkarze nie pozwalali się pokonać. W 70 minucie w kapitalnej sytuacji znalazł się Andy Keogh, minął bramkarza, ale nie trafił z 6 metrów do pustej bramki. W 84 minucie honorowe trafienie dla Woverhampton zalicza Andy Keogh. W 91 minucie Roman Szaronow za krótko podał do Césara Navasa, futbolówkę przejął Ebanks-Blake i ulokował ją w bramce strzałem z 11 metrów.

Rubin Kazan 3:2 Wolverhampton Wanderers

Tekke 21, 24, Boukharov 46 - Keogh 86, Ebanks-Blake 91

Dzięki i powodzenia dalej
Edek
Edek Steelin

Holenderskie derby bez historii. Miałem wrażenie, że przeciwnik był nastawiony defensywnie. Nie zmienia to faktu, że PSV nie potrafiło zdobyć decydującego gola. Powodzenia dalej.
Tomek93
Kolejka 9

Tomek93 krzysiu1996

Dobry mecz obu drużyn. Pierwsza połowa bardzo wyrównana, zakończona wynikiem 1:0 dla Olympiakosu. Strzelcem bramki po pięknym indywidualnym rajdzie Datolo który strzałem w prawe okienko bramki pokonał bramkarza Anderlechtu. Druga połowa to dominacja gości którzy co akcja mieli 100% sytuacje do strzelenia bramki, w pewnym momencie gospodarze mieli spory problem z wyjściem na połowę przeciwnika. Bramka dla Anderlechtu padła po kontrowersyjnym karnym. Ku zdziwieniu kibiców gospodarzy stracona bramka pomogła ich drużynie. Olympiakos obudził sie i to on przejął inicjatywe w tym meczu, niestety brakowało skuteczności. Bramka padła dopiero w doliczonym czasie gry kiedy stoltidis z 1 metra "wepchnał piłke" do bramki przeciwnika
seba
Kolejka 11.
seba kndzK

Mecz raczej wyrównany. Gracze Stoke zachowali więcej zimnej krwi w końcówce (gol w ostatniej minucie)

Black sreen - przepraszam
Steelin
11 kolejka
Steelin krzysiu1996

SCREEN 1
SCREEN 2

Mecz zakończył się wynikiem hokejowym, gdyż po obu stronach defensywa była dziurawa niczym przerdzewiałe sito. Już w czwartej minucie było 1:1, a do przerwy obie drużyny zdołały jeszcze po razie wpakować piłkę do siatki. Na drugą część spotkania AZ wyszło zupełnie zdekoncentrowane, co zaowocowało szybką bramką dla Anderlechtu. W przeciwieństwie do rywali na początku pierwszej połowy, tym razem Holendrzy nie zdołali błyskawicznie odpowiedzieć. Bramka wyrównująca padła w późniejszej części gry, ale Belgowie zdążyli przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Desperacka akcja defensywna w końcówce sprawiła, że czerwoną kartkę otrzymał jeden z graczy AZ, ale nie wpłynęło to już na wynik spotkania. Holenderska drużyna jednak tym meczem zadała kłam oskarżeniom o defensywną grę. wink.gif

Powodzenia w dalszych rozgrywkach.

PS. Mógłby ktoś już mnie wpisać w terminarzu na forum zamiast Cimono. Z góry dziękuję.

PS2. Przepraszam za brak strzelców, ale nie zdążyłem i wróciło mnie do pokoju.

--------------------------------

9 kolejka
Steelin Pucek

SCREEN 1
SCREEN 2
SCREEN 3

Spotkanie początkowo przebiegało monotonnie - przeciwnicy badali się nawzajem. Po pół godziny AZ ruszyło do ataku, rozpoczynając strzelaninę, jaka miała tego dnia nastąpić. W ciągu 2 minut El Hamdaoui dwa razy wpisał się na listę strzelców. Jego ukłucia pozostały jedynymi celnymi w tej połowie. Na początku drugiej części reprezentant Maroko skompletował hattrick przepięknym uderzeniem z dystansu. Wydawało się, że mecz się skończył, ale Osasuna wyszarpała honorową bramkę. W ciągu 10 minut od tamtej chwili padły kolejne trzy gole, w tym dwa autorstwa gwiazdy AZ i bohatera spotkania El Hamdaouiego, a jeden, zamykający wynik - Arandy. Na wyróżnienie w drużynie gości zasłużył też drugi strzelec bramki - Walter Pandiani.

PS. W panelu gracza nie ma jeszcze Pucka, więc nie mogę wklepać wyniku.
prince

Prince ziewiec

Cóż...Mecz można skomentować jako niezmiernie skuteczną drużynę, przeciwko niezmiernie nieskutecznej. Początek spotkania pechowo ułożył się dla gospodarzy, znakomitej sytuacji sam na sam nie wykorzystał Miccoli...a potem się zaczęło...i skończyło na 0:5. Ponownie hat trickiem popisał się niesamowity Milevskiy, Dynamo wygrywa zasłużenie. Gratulacje i powodzenia dalej. wink.gif

gviazda10
kol 10

gviazda10 gmiazda

Meczyk wyrownany choc delikatna przewaga gospodarzy. Mysle ze wynik sprawiedliwy i zadowala obydwie ekipy. Dzieki i powo dalej.

Piter23
Piter23 ziewiec

Mecz szybko sie rozstrzygnał pierwsze 3 bramki ziewiec zdobyl w ciagu pierwszego kwadransa meczu, na szczegolna uwage zaslugiwal gol na 1:0 z okolo 30 metrow, pozniej mecz sie wyrownal, duzo walki w srodku pola, az do 88 min gdy Dynamo strzelilo az 3 gole ktore wg mnie nie powinny byly pasc:P screena nie zrobilem z braku czasu wszystko sie pomieszalo;p ziewiec potwierdzi. Dzieki za mecz i powodzenia.
ziewiec
CYTAT(Piter23 @ Jun 1 2010, 17:08) *
Piter23 ziewiec

Mecz szybko sie rozstrzygnał pierwsze 3 bramki ziewiec zdobyl w ciagu pierwszego kwadransa meczu, na szczegolna uwage zaslugiwal gol na 1:0 z okolo 30 metrow, pozniej mecz sie wyrownal, duzo walki w srodku pola, az do 88 min gdy Dynamo strzelilo az 3 gole ktore wg mnie nie powinny byly pasc:P screena nie zrobilem z braku czasu wszystko sie pomieszalo;p ziewiec potwierdzi. Dzieki za mecz i powodzenia.

Potwierdzam

Pucek
Kolejka 12

Pucek gviazda10

Mecz dosyć ciekawy, dużo sytuacji podbramkowych. Pierwsi na prowadzenie wyszli zawodnicy Osasuny, lecz w 30min Leto wyrównał do stanu 1-1. Pod koniec pierwszej połowy pada druga bramka dla Osasuny i zawodnicy stają się troszeczkę za bardzo rozluźnieni, przez co dostali srogą nauczkę tracąc 3 gole w drugiej połowie, i z wyniku 2-1 zrobiło się 2-4.

Dzięki, pzdr tongue.gif

SCREEN 1
kndzK
kndzK Steelin

Mecz bardzo ważny dla obu zawodników, gdyż pierwsze kolejki zweryfikowały cele dryżyn na ten sezon. Obie będą walczyć o utrzymanie, więc był to mecz za tak zwane "6 punktów". Spotkanie zaczęło sie w dość szybkim tempie, strzałem zza pola karnego postraszył Marokańczyk - Mounir El Hamdaoui, po drugiej stronie coraz więcej swobody zyskiwał Adrián Colunga. I to właśnie ten drugi niepilnowany w polu karnym zdobył gola w 29 minucie meczu. 1-0 dla Realu utrzymało się do gwizdka kończącego pierwszą część spotkania. Na drugą połowę zawodnicy Saragossy wyszli zdekoncentrowani, a AZ szybko przejął kontrole nad grą. W 61 minucie w wielkim zamieszaniu po dośrodkowaniu z rzutu rożnego, piłkę do bramki skierował Belg - Maarten Martens. 1-1. Ta bramka podziałała na gospodarzy jak zimny prysznic, którzy za sprawą Ikechukwu Uche wyrównali 8 minut później. Ostatnie 15 minut to ataki pozycyjne AZ, które nie potrafiły znaleść drogi do bramki Carrizo. Mecz był wyrównany i rozgrywany w duchu fair play (nie było żadnej kartki). Zwyciężyli gospodarze 2-1.
seba
seba Steelin

seba gviazda

Mecz zagrany na raty, poniewaz rywala wywalio po 1. polowie [bez screenow]

Gratuluję rywalom punktów i powodzenia dalej.
gviazda10
CYTAT(seba @ Jun 2 2010, 00:07) *
seba Steelin

seba gviazda

Mecz zagrany na raty, poniewaz rywala wywalio po 1. polowie [bez screenow]

Gratuluję rywalom punktów i powodzenia dalej.

Potwierdzam i chcialbym dodac ze dlamnie 2 bramki strzelil CISSE
ziewiec
10 kolejka

ziewiec afternoon

Gracze z Kijowa urządzili sobie niezłą kanonadę na bramkę gości. Wynik jak najbardziej odzwierciedla przebieg spotkania. Dzięki za mecz wink.gif
Pucek
Kolejka 10

Pucek Seba

Mecz ciekawy, dużo sytuacji podbramkowych. Czerwona kartka pod koniec meczu dla obrońcy Osasuny, źle wróżyła.. I stało się, pierwsi na prowadzenie wyszli goście dopiero w 85 minucie i wydawało się, że Stoke zdobyła 3 punkty, lecz Osasuna postanowiła jak zwykle grać do końca i w jednej z ostatnich akcji po raz kolejny wyśmienicie zachował się Dady. Napastnik dostał piłkę przed polem karnym, jednym ruchem ograł dwóch obrońców Stoke i pewnie pokonał golkipera gości, co przyniosło Osasunie bardzo cenny 1 punkt.

Dzięki tongue.gif

Niestety nie zapisały mi się screeny.
Piter23
gas Piter23

Dobry mecz piłkarzy Burnley, juz w 1-szej minucie meczu wynik otworzył Nimani. Niedlugo potem Parma wyrównuje. W drugiej połowie piłkarze Parmy byli zagubieni i nie potrafili zagrozic bramce angielskiego klubu, zaś ci odpowiadali szybkimi kontrami i wypunktowali 2 krotnie przeciwnika. Dzieki za mecz i powo dalej.
Tsu
11
gas Tsu

Mecz pod kontrola druzyny Cagliari ktora do 60 minuty prowadzila juz 3:0.Goscie odpowiedzili dopiero w 83 minucie.
krzysiu101
KOLEJKA 10

Krzysiu1996 d-note

Mecz z przypadku. Wszystkie bramki strzelone z tzw. "pika". Dziękuję za mecz i powodzenia w dalszych rozgrywkach. smile.gif
similo14
similo14 Prince

Mecz był rozegrany w terminie ale byłem swiecie przekonany ze juz wrzuciłem wynik. Przepraszam za spoźnienie i prosze o anulowanie WO.
prince
CYTAT('similio14')
Mecz był rozegrany w terminie ale byłem swiecie przekonany ze juz wrzuciłem wynik. Przepraszam za spoźnienie i prosze o anulowanie WO.

Potwierdzam, tylko 4:1 było bo jedna z moich bramek to lama była wink.gif

miazga
Kolejka 11

miazga Pucek

Mecz jednostronny, szybkie prowadzenie wybiło zespół Osasuny z założonego planu taktycznego. Bramka kontaktowa Pandianiego z 12' okazała się trafieniem honorowym. Bramki dla Wilków strzelali odpowiednio Milijas 4',Keogh 5' i Ebanks-Blake 48'. Obie drużyny miały swoje szanse na podwyższenie wyniku.
Mecz do końca kontrolowała drużyna Wolverhampton. Powodzenia dla Pucka.
similo14
K12
similo14 afternoon

Strzelcy: Hull-VoH, Altidore. Rubin-samoboj.
Niestety brak screenow bo nas rozłaczyło.
Dzieki za mecz. Mecz na niskim poziomie.
Ogryz
11 kolejka.

Ogryz gviazda10

Mecz wyrównany, ale niestety duże błędy obrony piłkarzy Rubina wykorzystali gracze Koniczynek i wygrali ten mecz 6-3... Niestety ostoatnio obrona Rubina spisuje się bardzo słabo. Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.