Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: III Liga PES6 na ISSOnline
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Bakel
Witam
Pucek i Ogryz zwrócili się do mnie z prośbą o zorganizowanie rozgrywek III Ligi PES6. Technicznych przeciwwskazań co do tego nie ma. Problemem może być tylko liczba chętnych. Aby zorganizowanie rozgrywek miało sens potrzebnych będzie minimum 8 graczy.

Zapraszam do zapisów:
1. Nalep
2. kfg
3.adriano
4.Stuart17
ufo19
dostałem PW żebym się zapisał hehehe ;p
Pucek
No to się zapisz biggrin.gif
ufo19
sęk w tym że gram w II lidze ;p
Pucek
aha.. ;p to nic wszyscy chętni niech się zapisują ;]
pablos2010
ZAPISUJE się

pablos2010
gg: 10887535
golaserver
Bakel
Potrzebnych jeszcze 5 osób.
pablos2010
jeszcze jedno na jakim serwerze gramy, ile kolejek, jak to będzie rozgrywane i od kiedy zaczynamy??
dj_adriano
Chcę wziąc udział!
dj_adriano
nr: 1167664
Nalep
Nalep
5457507
kfg
kfg
gg:6330109
Wiem że jestem na czarnej liście ale kiedyś byłem młody i głupi i się zapisałem chociaż nie miałem czasu xD Więc proszę o wybaczenie smile.gif Obiecuje że się poprawie. Gram w 3 innych ligach i się na mnie nie skarżą. Może to potwierdzić chociażby ufo i nalep smile.gif
Nalep
CYTAT(kfg @ Jun 17 2010, 13:25) *
kfg
gg:6330109
Wiem że jestem na czarnej liście ale kiedyś byłem młody i głupi i się zapisałem chociaż nie miałem czasu xD Więc proszę o wybaczenie smile.gif Obiecuje że się poprawie. Gram w 3 innych ligach i się na mnie nie skarżą. Może to potwierdzić chociażby ufo i nalep smile.gif

Potwierdzam.Kfg nie dość, że zapisuje się do ligi to na dodatek rozgrywa swoje mecze przed końcem terminu!Oby więcej takich userów smile.gif
ufo19
jesli chodzi o dotrzymywanie terminow to nie chyba do kfg nikt zadnych zastrzezen smile.gif wszystko ok. druga szansa nalezy sie kazdemu
lukasz44
Słodzicie słodzicie panowie, ale ja pamiętam że KfG za darmo bana na rozgrywki ligowe nie dostał...

III liga i tak zapewne nie ruszy, więc co najwyżej możecie czekać aż wykruszy się ktoś ze stawki 1 i 2 ligowców smile.gif
Nalep
CYTAT
Słodzicie słodzicie panowie, ale ja pamiętam że KfG za darmo bana na rozgrywki ligowe nie dostał...

III liga i tak zapewne nie ruszy, więc co najwyżej możecie czekać aż wykruszy się ktoś ze stawki 1 i 2 ligowców smile.gif

Nie słodzimy tylko stwierdzamy fakty.Btw. przy okazji postaram się zrekrutować jeszcze kogoś, aby liga jednak ruszyła. closedeyes.gif rolleyes.gif
adriano.
adraino
3520426
kfg
CYTAT(lukasz44 @ Jun 17 2010, 22:45) *

Widzę że nie dokładnie przeczytałeś mój post smile.gif
Stuart17
W sumie moznaby zaczac cos pogrywac

Stuart17
gg: 4907614
ryba2409
Ryba2409
8767529
Syberian
Syberian

213846
Marcin80
CYTAT(Bakel @ May 26 2010, 15:58) *
Witam
Pucek i Ogryz zwrócili się do mnie z prośbą o zorganizowanie rozgrywek III Ligi PES6. Technicznych przeciwwskazań co do tego nie ma. Problemem może być tylko liczba chętnych. Aby zorganizowanie rozgrywek miało sens potrzebnych będzie minimum 8 graczy.

Zapraszam do zapisów:
1. Nalep
2. kfg
3.adriano
4.Stuart17

Marcin80 gg-11244085
kfg
Wypisuję się bo chyba jednak nie zdążę rozegrać meczy wszystkich bo 2 lipca na wakacje jadę. Więc nie chce robić kłopotu.
Przepraszam! Zagram w przyszłym sezonie smile.gif
kowiak
Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale się wpisze w razie czego:

Kowiak - 1055872
dj_adriano
prosze o usunięcie postu.pomyłka
craxa93
zapisuje się
craxa93
11683145
snh
snh
gg://5503168
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.