Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 21.05 - 29.05, kolejki 5 - 8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
lukasz44
Kolejka 5
Afternoon - Steelin
gas - ufo1987
d-note - seba 0-0
WKSRKS - Prince
Tomek93 - miazga
Edek - ziewiec
Tsu - gviazda10
krzysiu1996 - similo14
jahu131 - Pucek
Koxik - Piter23

Kolejka 6
ufo1987 - Afternoon
seba - Steelin
Prince - gas
miazga - d-note
ziewiec - WKSRKS
gviazda10 - Tomek93
similo14 - Edek

Pucek - Tsu
Piter23 - krzysiu1996

Koxik - jahu131

Kolejka 7
Afternoon - seba
ufo1987 - Prince
Steelin - miazga
gas - ziewiec

d-note - gviazda10
WKSRKS - similo14
Tomek93 - Pucek
Edek - Piter23
Tsu - Koxik
krzysiu1996 - jahu131

Kolejka 8
Prince - Afternoon
miazga - seba
ziewiec - ufo1987
gviazda10 - Steelin
similo14 - gas
Pucek - d-note
Piter23 - WKSRKS
Koxik - Tomek93
jahu131 - Edek
krzysiu1996 - Tsu

na zielono- mecze opisane zgodnie z regulaminem
na żółto - mecze zaległe, których gospodarz zgłosił problem z rozegraniem i prosił o przedłużenie terminu lub brak opisu na forum
na czerwono- walkower

Regulamin:

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
WKS

Piter23 WKSRKS

Screenów nie ma ponieważ Pieter nie zrobil . A prosil mnie zebym wstawił

Nowa taktyka nowe nadzieje , piłkarze Wigan przewazali w tym meczu i udokumentowali to 3 trafieniami kolejno N'Zgobia, Moises x2

Piter23
Potwierdzam, mialem blackscreen zaraz po meczu, stad brak screena. Piłkarze Burnley nie potrafili pokonac bramkarza gosci, chociaz sytuacji mieli sporo. Mysle, ze remis byl w zasiegu, ale z taka nieskutecznoscia to mozemy tylko pomarzyc o awansie do I ligi.
Edek
7 kolejka

Edek Piter23

W pierwszej minucie Toivonen dobija strzał Koevermansa, bramka ta ustawia mecz. Szwed dokłada drugie trafienie w 30 minucie i pierwsza, wyrównana połowa kończy się wynikiem 2-0. Druga część to popis gry trio Koevermans-Toivonen-Afellay wspomaganych przez rezerwowego Manoleva (2 ładne asysty). PSV wreszcie poprawnie w obronie, w poprzednich meczach był z tym problem. Pozdrawiam i powodzenia.
Edek
5 kolejka

Edek ziewiec

Dobry mecz. Od początku do ataku ruszyło PSV, co dało efekt w postaci bramki Afellaya w 20 minucie. Dynamo nie pozostawało dłużne, odpowiedziało bramką do szatni, co podłamało Holendrów. W drugiej połowie Toivonen trafia w poprzeczkę, a superstrzelec Milevski pudłuje do pustej bramki. Obie drużyny mają swoje okazje, ale nic nie wpada. Mecz ze wskazaniem na PSV, o czym świadczą pomeczowe statystyki. Pozdrowienia i powodzenia.
ziewiec
8 kolejka
ziewiec Ufo

Uploaded with ImageShack.us

Mecz bezbarwny, pozbawiony goli a więc tego, co w futbolu najpiękniejsze ;P Dzięki za mecz i powodzenia dalej
Koxik878
Koxik Piter23

Mecz był wyrównany dużo się działo na boisku poprzeczki,słupki,gołębie latały
ufo19
6 kolejka

ufo afternon

Zapomniałem o opisach... Sorry... Mecz wspaniale zaczął się dla gospodarzy... W 11 minucie prowadzili 2:0. Do przerwy 4:3 i grad bramek. Niestety po przerwie nadrobili stratę Rosjanie i zakończyło się podziałem punktów.

7 kolejka

ufo Prince

Chyba nie ma co się rozpisywać bo wynik jak najbardziej adekwatny do gry. Gospodarze przeważali w każdym aspekcie gry i zasłużenie wygrali 2:0. Dzięki i powo dalej.
Bakel
Panowie, co najmniej 50 znakowy opis jest wymagany regulaminem!
similo14
6 kolejka

similo14 Edek

Mecz wyrównany Tygrysy mogły spokojnie wygrac ten mecz jednak nieskutecznosc zadecydowała o wyniku. Dzieki za mecz.

Koxik878
KOXIK Tomek93

Mecz był do dupy nie miałem szans Saragossa vs Olympiakos nic nie mogłem zdziałać bo cały czas przeciwnik mnie cisnął grało się z dupy wogule gra się w ta ligę do dupy jest z dupy i jedno mi się nie podoba jak to jest możliwe że jak ja mam piłkęi jak chce podać do swojego zawodnika to ziomek z przeciwnej drużyny już mi ja odbiera nawet nie mam czasu na podanie gracie na kodach i tyle co ty gadać zal.pl.Ach zdięcie strzelców nie zrobiłem bo za szybko mi się ponaciskało przykro mi sad.gif

--------------------------------------------------------------------------------
Chłopie ogarnij się ! Jeżeli nie podoba Ci się ta liga i masz tylko psuć ligową atmosferę to sobie odpuść znajdzie się ktoś chętny na twoje miejsce. pzdr.

lukasz44.
lukasz44
CYTAT(Bakel @ May 24 2010, 11:39) *
Panowie, co najmniej 50 znakowy opis jest wymagany regulaminem!

Nie czytacie tego co napisał kolega wyżej ?
Mecze zaznaczone na pomarańczowo do poprawy inaczej posypią się ostrzeżenia .!
pzdr.
lukasz44.
WKS

WKSRKS Smilo14

Bajecznie , Na samym poczatku nic sie nie udawało , kompletna klapa , poźzniej troszke lepiej . Bardzo naciskalo Hull ;/ ale 18 letni Moses wprowadzil mnie w oslupienie i strzelil 3 bramki biggrin.gif
prince

Prince gas

24 maj 2010, 18:05 czasu środkowoeuropejskiego, Stadio Renzo Barbera. 

W 6 kolejce na Sycylię zawitała włoska Parma, jedne z trzech Derbów Italii w II Lidze PES6 stają się faktem!

Początek spotkania to zwyczajowe badanie obu zespołów. Jednak na pierwszą skuteczną wymianę ognia nie trzeba było długo czekać. W 13 minucie spotkania rajd lewym skrzydłem przeprowadza Miccoli, ostre dośrodkowanie i efektownym szczupakiem popisuje się Cavani! 1:0!! W kręgi gospodarzy wkradło się lekkie rozluźnienie po szybkim zdobyciu bramki, błąd obrońcy już 2 minuty później wykorzystuje Dżemaili i doprowadza do wyrównania. Chwilę potem szansę na ponowne objęcie prowadzenia marnuje Miccoli piłka po jego strzale o milimetry mija słupek bramki gości. 

Nadchodzi 22 minuta gry, atomowym strzałem z linii pola karnego 2 bramkę zdobywa niepilnowany przez nikogo Dżemaili, gdzie byli obrońcy? Pierwsza połowa nieubłaganie zbliża się do końca kiedy bramkę do szatni strzela niezawodny Miccoli.

Druga część gry rozpoczyna się bojowym nastawieniem obu ekip, razi jednak nieskuteczność napastników. Pozostaje 20 minut do końca i sprawę w swoje ręce bierze Bresciano, który taranuje obrońców wraz z bramkarzem niczym Jan III Sobieski herbu Janina Turków pod Wiedniem i zdobywa 3 gola dla gospodarzy. Wówczas do huraganowych ataków rusza Parma, wynik jednak pozostaje bez zmian

Palermo 3, Parma 2. Powodzenia w dalszej grze.

Koxik878

Koxik Jahu131

mecz taki sobie 3 bramkę strzelił mi z lamy admin ja rezygnuje z ligi czyli Koxik
Bakel
CYTAT(Koxik878 @ May 24 2010, 19:31) *

Koxik Jahu131

mecz taki sobie 3 bramkę strzelił mi z lamy admin ja rezygnuje z ligi weź mnie wyczyść

Dwa razy powtarzać nie trzeba. Żegnamy.

Wyniki gracza zostają. W jego miejsce wejdzie gracz z listy rezerwowej - kndzK.
gas
gas ziewiec

Niestety kolejna porazka zawodnikow z Parmy wyznacza im odlegle miejsce w tabeli. Mecz pelen ladnych akcji, parad bramkarskich.

P.S prosze o przeniesienie tematu, poniewaz z braku czasu nie zauwazylem ze robie nowy temat

gviazda10
gviazda10 Tomek93

Wielkie derby Grecji dla Panathinaikosu!!!
Mecz w pierwszej połowie świetnie ułozył sie gospodarzo ktorzy szybko wyszli na wysokie prowadzenie i nie oddali go do konca. Goscie zagrali dobry mecz ale braklo szczescia. Meczyk stal na wysokim poziomie i mozna powiedziec ze derby nie zawiodly kibiców!!!
Dzieki za meczyk powo dalej !!!
miazga
miazga d-note

Mecz rozpoczął się od szybkiego prowadzenia gości, gola strzelił Delgado. Po kolejnych 20 minutach Wolverhampton wygrywało już 2:1 po dwóch trafieniach niezawodnego Keogh'a. Takim wynikiem zakończyła się pierwsza połowa. Na początku drugiej w 53' Kevin Doyle podwyższył na 3:1. Następnie ładnym strzałem zza pola karnego w długi róg gola strzelił Ward. 79' i odpowiedź Besiktasu było 4:2. W międzyczasie zawodnik Besiktasu dostaje czerwoną kartkę. W 90' drugiego gola dołożył Ward i mecz skończył się wynikiem 5:2.

Dzięki za mecz i powodzenia D-note.
ufo19
5 kolejka

gas ufo

Bardzo zacięty mecz ale chyba z lekką przewagą Hiszpanów. Zaczynają reszcie coś grać smile.gif Pomału się rozgrywam, ale czy nie za późno? ;/ Dzięki za mecz. Wstawiam na prośbę gasa bo nie zrobił screenów.

similo14
similo14 gas

Zaciety mecz jednak mysle ze 3pkt zasłuzone. Dzieki za mecz. Powodzenia dalej.
d-note
7 kolejka
d-note gviazda10

Mecz od samego początku toczył się pod dyktando gospodarzy, co w 9 minucie, po serii niecelnych strzałów wykorzystał Delgado. Były to jednak dobre złego początki. W 70 minucie kibice zgromadzeni w Stambule przecierali oczy ze zdumienia - było 3:1 dla drużyny Panathinaikosu. W ostatnich minutach cień szansy na wywalczenie 1 punktu przywrócił Nihat. Jednak tylko na tyle było stać dziś zawodników gospodarzy, a drużyna Besiktasu przegrała spotkanie 3:2.
gas
gas ziewiec

Mecz pelen ladnych akcji oraz parad bramkarskich. Zasluzona wygrana zawodnikow z Kijowa.

Tomek93
Tomek93 miazga

Wyraźna przewaga drużyny gości która raz po raz stwarzała sobie sytuacje do zdobycia bramki.
Przyjezdnych nie podłamała nawet czerwona kartka. Olympiakos jednak dzielnie się bronił i kontrował co przyniosło oczekiwany rezultat w postaci dwóch bramek. Na uwagę zasługuje również to że gospodarze zmarnowali dwa karne. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

jahu131
Jahu131 Edek

Skreenow nie mam zrobiłem ale nie mogłem ich znalesc przez przez przypadek usunełem <Edek Potwierdzi>

Mecz bardzo wyrównany do konca. Duzo zmarnowanych sytuacji dlatego tylko 2:1 dla Edka. No ale coz Getafe a PSV Klasa druzyn.
Dzieki za meczyk Edek powodzenia dalej
Edek
QUOTE (jahu131 @ May 26 2010, 08:05) *
Skreenow nie mam zrobiłem ale nie mogłem ich znalesc przez przez przypadek usunełem <Edek Potwierdzi>

Mecz bardzo wyrównany do konca. Duzo zmarnowanych sytuacji dlatego tylko 2:1 dla Edka. No ale coz Getafe a PSV Klasa druzyn.
Dzieki za meczyk Edek powodzenia dalej

Potwierdzam. Strzelcy goli:

Soldado - Amrabat (dwie).

Drużyny moim zdaniem są wyrównane.
ziewiec
6 kolejka
ziewiec WKSRKS

Mecz wyrównany, sporo akcji i niewykorzystanych sytuacji. Ostatecznie remis.
Piter23
Piter23 krzysiu1996

Mecz dobry, prowadzony w szybkim tempie, lecz z wieloma niewymuszonymi stratami i zupelnie odmienna 2 polowa w porownaniu do pierwszych 45 min gry. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, a bylo ich wiele. przeciwnik zas nie byl tak dobroduszny jak ja i strzelal co bylo... Dzieki za mecz i powodzenia dalej.
afternoon
7 kolejka

afternoon seba

W dzisiejsze popołudnie na własnym stadionie Rubin Kazań gościł zespół Stoke City. Mecz mógłby się idealnie rozpocząć dla ekipy z Anglii. Nie wykorzystali oni jednak błędu bramkarza gospodarzy, który podał piłkę napastnikowi gości. Można powiedzieć, że była to najgroźniejsza sytuacja w pierwszych 45 minutach. Dalsza część meczu obfitowała w wiele niecelnych podań i nerwowych zagrań. Statystyka strzałów po pierwszej połowie mówi sama za siebie 2(1) : 3(1). Druga część spotkania przyniosła wiele emocji. Zarówno goście jak i gospodarze mieli wiele klarownych sytuacji do zmiany meczowego rezultatu, lecz razili olbrzymią nieskutecznością. Zawodnicy pudłowali w sytuacjach sam na sam z pusta bramką. W 69 minucie stadion w Kazaniu zamilkł, gdy bramkę dla Stoke zdobył Whelan. Po tej bramce zespół Rubinu ruszył do szturmowych ataków. Jedna z akcji zakończyła się bramką wyrównującą. Bramkę w 77 minucie zdobył Ryazantsev. Po ostatnim gwizdku rezultat na tablicy świetlnej pokazywał 1:1. Dzięki za mecz.
prince

Prince afternoon

Cóż tu dużo pisać, wynik mówi sam za siebie. Szybko strzelona bramka przez gości oraz czerwona kartka dla bramkarza gospodarzy i w konsekwencji rzut karny ustawiły spotkanie. Kolejne gole były tylko kwestią czasu. Gratulacje dla drużyny z Kazania i powodzenia dalej.

WKS
5

WKSRKS Prince

Nienawidze tej wszy Palermowskiej , ile razy on mnie juz ukół i teraz zrobił to podwojnie .....

Tsu
5
Tsu gviazda10

Dominacja zespołu Cagliari potwierdzona wynikiem.Zespół z Aten nie ograniczał się tylko do obrony ale cięzko tego dnia było powalczyć z agresywnie nastawionym na zwycięstwo Cagliari.

7
Tsu kox

Spora kara finansowa czekała po tym meczu dla piłkarzy Cagliari za zlekceważenie przeciwnika przy stanie 2:0 kiedy to w ciągu jednej minuty włosi stracili dwa gole po wrzutkach strzałami głową smile.gif
Tsu
8
krzysiu1996 Tsu

W 1 połowie więcej z gry miała drużyna z Brukseli ale nie udało się jej zdobyć gola w 2 połowie Cagliari zaatakowało i udało odnieść się zwycięstwo w tym wyrównanym meczu.
miazga
miazga seba

Udało się rozegrać mecz w wyznaczonym terminie z użytkownikiem seba.

Mecz rozpoczął się szybkim prowadzeniem gospodarzy, po 25 minutach było już 3:0 gole strzelali kolejno Henry, Doyle, Keogh. W drugiej połowie goście strzelili 2 bramki, odpowiednio Kitson 59' i Fuller 83'. Mimo szybkiego prowadzenia wyrównany mecz. Spotkanie obfitowało w okazje strzeleckie, zabrakło skuteczności.

Powodzenia dla seby.
krzysiu101
KOLEJKA 5
Krzysiu1996 Smilo14

Mecz dobry w wykonaniu gościu, jednak podręcznikowe kontry zawodników Anderlechtu pozwoliły oddalić się o aż 3 bramki. Zawodnicy Hull stwarzali okazję, lecz będący w świetnej dyspozycji bramkarz Zitka bronił dosłownie prawie wszystko. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. smile.gif

KOLEJKA 6

Krzysiu1996 Jahu131

W meczu od początku przeważała drużyna gospodarzy, nagły odwrót akcji i Getafe wskoczyło na pierwszy plan.
Grając świetnie w obronie i równo w ataku strzelili 2 bramki. Mecz prowadzony zgodnie z zasadami fair play.
Dzięki, powodzenia dalej.

KOLEJKA 7

Krzysiu1996 Tsu

W 1 połowie więcej z gry miała drużyna z Brukseli ale nie udało się jej zdobyć gola w 2 połowie Cagliari zaatakowało i udało odnieść się zwycięstwo w tym wyrównanym meczu. Dziękuję za mecz i powodzenia dalej. smile.gif

afternoon
5 kolejka

afternoon Steelin

W meczu 5 kolejki II ligi Rubin Kazań pokonał 4:3 (1:3) AZ Alkmaar. Kibice na Stadionie Centralnym było zacięte. W 2 minucie świetną okazję zmarnował Boukharov, który z 5 metrów nie trafił w bramkę. Minute później niespodziewanie bramkę dla AZ zdobył Van Der Velden. W 26 minucie było już 0:2. El Hamdaoui strzelił bramkę z ostrego kąta, winę za ta bramkę ponosi bramkarz Rubinu Siergiej Ryżykow. W 38 minucie bramkę 1:2 strzelił Karadeniz. W 43 minucie w sytuacji sam na sam z Erikiem Heijblokiem znalazł się Fatih Tekke, lecz fatalnie spudłował. 3 minuty później, kibice byli świadkiem trzeciej bramki dla AZ Alkmaar, strzelcem Dembele. Wynik pierwszej połowy 1:3. W drugiej połowie Rubin Kazan rzucił się do odrabiania strat. W 49 minucie nadzieje na zwycięstwo gospodarzom dał Boukharov. Ten sam zawodnik w 64 minucie strzelił bramkę na 3:3. W 79 minucie, stało się to na co czekali wszyscy kibice miejscowych. Fatih Tekke zdobył bramkę na 4:3 precyzyjnym strzałem sprzed pola karnego.

Rubin Kazań 4:3 AZ Alkmaar

Karadeniz 38, Boukharov 49, 64, Tekke 79 - Van Der Velden 3, El Hamdaoui 26, Dembele 45

Dzieki i powodzenia dalej
Tomek93
Kolejka 7
Tomek93 Pucek

Wyrównany mecz. Po pierwszych 6 minutach wydawało sie że Olympiakos wygra ten mecz bez żadnych kłopotów. Nic bardziej mylnego, moment dekoncentracji w obronie i z 2:0 zrobiło sie 2:2. na szczescie była to tylko chwila dekoncjentracji i wydawałoby sie że wszystko wróciło do sytuacji z pierwszych minut spotkania gdyż gospodarze strzelili kolejne 2 bramki. Jednak historia lubi sie powtarzać, Goście zdobyli kontaktową bramke i byli o krok od zdobycia bramki na remis, jednak ogromne szczęście obrony i bramkarz gospodarzy Nikopolidis staneli na przeszkodzie napastników Osasuny. Dzięki za mecz i powodzenia dalej
Pucek
Kolejka 6

Pucek Tsu

Mecz dosyć jednostronny. Cagliari od początku do końca kontrolowało mecz, udokumentowując to bramkami. Osasuna miała pare dogodnych sytuacji, lecz brakło skuteczności.

Dzięki tongue.gif

SCREEN 1
SCREEN 2
Steelin
7 kolejka

Steelin miazga

SCREEN 1
SCREEN 2
SCREEN 3

AZ Alkmaar kontynuuje słabą passę. Tym razem Holendrzy doznali porażki ze strony Anglików z Wolverhamptonu. Mecz był pokazem nieskuteczności bądź bezradności z obu stron. Wilki często dochodziły do sytuacji, ale nie potrafiły ich wykorzystać, a AZ miało problemy nawet z dojściem do dogodnych pozycji strzeleckich. O wyniku zdecydowały indywidualności, a w wyższej formie był przedstawiciel Wolves - Andy Keogh.

Dzięki i powodzenia.
Steelin
6k.
seba Steelin

gviazda10
gviazda10 Steelin

Mecz wyrownany ale grany na raty... 1 polowe zagralismy do konca buylo 2-2 ale w 2 tak lagowalo ze masakra wiec rozloczylismy sie i dogralismy 2 polowe ktora zakonczyla sie remisem 1-1 w sumie daje nam to wynik 3-3. Dzieki za mecz i powo dalej.
PS mam ss z dogrywanego meczu jak jest 1-1 ale stelien potwioerdzi wynik spotkania.
Pragne dodac ze dla mnie (Panathinaikosu) brami zdobywal tylko: 3X CISSE
Stelie niech poda swoich strzelcow.

Steelin
Potwierdzam opis gviazdy. Dla mnie strzelali: Dembele, Pelle i obecny na skrinszocie Schaars.

Ale mój nick jest troszkę inny. wink.gif
Pucek
Kolejka 8

Pucek c_note

Nudny mecz. Parę sytuacji podbramkowych po jednej i drugiej stronie. Do przerwy 1-2 dla gości, a po przerwie Besiktas dokłada jeszcze jeden cios i piłkarze Osasuny są bezradni. Zasłużone zwycięstwo Besiktasu.

Dzięki za mecz i do rewanżu.

Niestety nie zapisały się screeny, ale d_note może potwierdzić odbycie meczu, jak i wyniku.
d-note
up. Potwierdzam.
seba
kolejak 5
seba- d-note

CYTAT
"Z powodu, braku możliwości rozegrania meczu, ze względu na złośliwość rzeczy martwch, proszę o wzajemne walkowery. Pozdrawiam" [cyt. za piter]

Zatem sytuacja podobna jak z piterem. Ja nie mogę wejśc na pesj [konflikt IP - admini znają szczegóły], a na gs i psl client/host nas nie lączy.

Proszę o wzajemne walkowery

-------
Przyznane
0-0
Pucek
Kolejka 5

jahu131 Pucek

Mecz od początku pod dyktando gości. Do przerwy 0-1, po przerwie padają kolejne 3 gole dla Osasuny. Getafe także miało swoje sytuacje, lecz brakowało skuteczności. Osasuna zdobyła bardzo cenne 3 punkty.

Dzięki.

Niestety nie mam screenów, ale jahu może potwierdzić smile.gif
d-note
CYTAT(seba @ Jun 5 2010, 22:14) *
-------
Przyznane
0-0

Kiedy będzie zmiana w tabeli ligowej walkowera na 0:0?
lukasz44
Jak Bakel wróci z weekendu, powpisuje wszystkie WO na główna wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.