Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Bakel
Zapraszam
czubinho
No jak zwykle pretendentem do zwycięstwa jest Miler. W tamtym sezonie pokazał że w ciągu rundy rewanżowej można odrobić straty i ze środka stawki przebić się na najwyższe podium.
Do głównych faworytów zaliczają się wg mnie: wyżej wymieniony Miler, Mani3k, lukasz, oranż i wracający do ligi siwers
lukasz44
Ten sezon jest chyba najmocniej obsadzony, faworytów jest kilkunastu, ale według mnie Ci gracze mają największe szanse:

Millerinho(Benfica)-wiadomo 3 krotny mistrz
Mani3k (Lazio) - powtórka z rozrywki, w 2 sezonie było blisko, teraz też powalczą o podium
Orange_91(Bordeaux)- według mnie pierwsza 5 to minimum
Czubinho (PSG) - z tą drużyną może powalczyć nawet o majstra
Snajper(?) -obojętnie kogo wylosuje będzie bardzo grożny
Siwers99 (Schalke)- wspaniała ekipa, chyba jedna z najlepszych, będzie walczył

A tu gracze którzy mogą być czarnym koniem rozgrywek:

Bakel
(Napoli)- ofensywny styl+dobra ekipa zaprocentuje
Mlody08 (Fulham)- może namieszać
Roor1910(Sporting)- nieznany większości na stronie, ale jestem przekonany że będzie wysoko
Arczi333 (Szahtar)- jeżeli wykrzesa 100% możliwości z Ukraińców to będzie dobrze
camel11
CYTAT(lukasz44 @ May 16 2010, 12:48) *
Ten sezon jest chyba najmocniej obsadzony, faworytów jest kilkunastu, ale według mnie Ci gracze mają największe szanse:

Millerinho(Benfica)-wiadomo 3 krotny mistrz
Mani3k (Lazio) - powtórka z rozrywki, w 2 sezonie było blisko, teraz też powalczą o podium
Orange_91(Bordeaux)- według mnie pierwsza 5 to minimum
Czubinho (PSG) - z tą drużyną może powalczyć nawet o majstra
Snajper(?) -obojętnie kogo wylosuje będzie bardzo grożny
Siwers99 (Schalke)- wspaniała ekipa, chyba jedna z najlepszych, będzie walczył

A tu gracze którzy mogą być czarnym koniem rozgrywek:

Bakel
(Napoli)- ofensywny styl+dobra ekipa zaprocentuje
Mlody08 (Fulham)- może namieszać
Roor1910(Sporting)- nieznany większości na stronie, ale jestem przekonany że będzie wysoko
Arczi333 (Szahtar)- jeżeli wykrzesa 100% możliwości z Ukraińców to będzie dobrze

Praktycznie w pełni się zgadzam.
Do stawki czarnych rumaków dodałbym jednak jeszcze Tomaja, który pokazał ostatnio, że potrafi solidnie grać, a mocna ekipa (Villarreal) na pewno mu w tym pomoże ;]

Moim celem, realnie patrząc na tą najmocniejsza od "lat" stawke, jest utrzymanie się ;] nie wiem co ja tu robie happy.gif
Robcio
Mam podobne zdanie do łukasza, więc o czołowe lokaty powinni walczyć:

* milerinho - wiadomo jak zawsze faworyt
* snajper1929 - napewno włączy się do walki o majstra
* orange_91 - choć nigdy z nim nie grałem to obserwując poczynania
we wcześniejszych sezonach napewno będzie groźny dla każdego
* Mani3k - powoli odzyskuje dawną forme
, napewno nie odpuści
* lukasz44 - W poprzednim sezonie pokazał Udinese fajną, ofensywną piłke i w tym sezonie pewnie też nie będzie inaczej
* Bakel - jak zawsze solidny z ciekawym zespołem
* siwers99 - bardzo dobry gracz z jedną z lepszych ekip
* Tomaj - nie będzie łatwym przeciwnikiem, pokazał już swoje duże umiejętności
* czubinho - może namieszać z moim byłym teamem

Zaskoczyć mogą:
* Roor1910 - dla niektórych nieznana postać lecz może być bardzo groźny
* arczi333 -
pokazał już swój potencjał w wielu rozgrywkach na iss
* Mlody08 - myśle że będzie trudnym rywalem

Dla mnie zapowiada się trudny sezon, ciężko będzie zająć dobrą pozycje, ale napewno będe walczył wink.gif
Bakel
Ja natomiast swoje typy ograniczę do minimum. Miejsca na podium zajmą (w dowolnej kolejności): milerinho, snajper1929 oraz tzw. "czarny koń" rozgrywek. Kandydatów do trzeciego miejsca na podium jest naprawdę wielu. Jeżeli zaś chodzi o spadek do niższej ligi to wg mnie zagrożeni są MM, waldi198, reyty, Edi092.
Mam wrażenie, że po raz kolejny poziom rozgrywek będzie szalenie wyrównany i będzie dochodziło do wielu niespodziewanych wyników.
Mani3k
Może i ode mnie 3 grosze...
Wg mnie największymi faworytami będą jak zawsze Milerinho i snajper1929, któryś z tych Panów wygra ligę. O miano 3 miejsca będzie się bić wielu graczy takich jak: Orange, siwers99, lukasz44, Robcio, Bakel, jarek, Tomaj, Czubinho. Każdy z nich ma nieprzeciętne umiejętności.
Swojej osoby raczej nie zaliczałbym do grona faworytów, umiejętności mi nie brak, lecz ciągle brakuje mi zimnego wyrachowania w swojej grze, które mają niektórzy gracze. Zawsze podchodzę ambitnie do ligi i mówię sobie: "To jest ten sezon" wiem, że potrafię grać bardzo dobrze, ale zawsze czegoś zabraknie. Po niepowodzeniu występuje niepotrzebna spinka z mojej strony, zarzucam komuś, że miał szczęście, że to, to tamto i niepotrzebnie rozładowuję emocje swoimi głupimi uwagami w grze. Także, chciałbym powiedzieć, że nigdy nie czuje urazy do nikogo, nie traktuję jako wroga, że zabrał mi punkty. Pod wpływem emocji czasami nie potrafię tego przyznać, że ktoś był po prostu lepszy.
Najważniejsze to być samokrytycznym do swojej osoby i umieć przyznać się do błędu.
Sorry za mały off-top. closedeyes.gif
Pozdrawiam Mani3k
snajper1929
SZACUNEK Maniek po prostu SZACUNEK za te słowa.
tomaj
CYTAT(Mani3k @ May 18 2010, 13:09) *
Najważniejsze to być samokrytycznym do swojej osoby i umieć przyznać się do błędu.

To powinien być punkt numer jeden niepisanych reguł ligi wink.gif

Co do tematu, to oczywiście nie będę oryginalny i powiem, że pierwsze 2 miejsc są raczej zarezerwowane dla Milera i Snajpera (pisząc tak może wywrzemy na nich presję i się speszą).
Co do trzeciego miejsca (mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony, że go nie wymieniłem) to walka będzie się toczyć według mnie między: Łukaszem, Mańkiem i Bakelem.
Wiem, że Siwers i Orange są również bardzo dobrymi graczami, jednak nie chcę się co do ich miejsc w lidze wypowiadać, bo nie miałem niestety przyjemności z Nimi grać. Z tego co pamiętam to chyba w jakimś pucharze jeden mecz z Siwersem rozegrałem.

Miło mi, że co niektórzy mnie wspominają w walce wyższe miejsce, tym bardziej, że jest to dla mnie dopiero 2 sezon. Jednocześnie uważam, że chyba nie powinienem znajdować się w tym gronie. Nie z moją nierówną formą przez, którą zaprzepaściłem w zeszłym sezonie szanse na brązowy medal bo bardzo dobrym początku sad.gif
Co prawda mam teraz mocniejszą drużynę od Benfici - Villarreal. Drużyna z wyśmienitą pomocą, dobrym atakiem i boczną obroną. Stoperzy? Ujdą, ale po dwóch pierwszych meczach jestem przerażony co do poziomu gry moich bramkarzy, którzy mimo dobrej formy bardziej nadają się na siatkarzy niż piłkarzy smile.gif

Na koniec mojego referatu życzę wszystkim miłej gry i powodzenia - obyście byli niżej niż ja w tabeli wink.gif
snajper1929
No to ja opiszę sytuację wink.gif

Na mistrza powinien atakować Miler, może Maniek (chociaż zaskakująco słaby start zanotował), Orange być może też Roor a za Tomajem przemawia zespół , któy ma dobrych bramkarzy wink.gif po 1 meczu nie oceniaj David Lopez jest konkretny

O spadku nie będę pisał wink.gif tak samo jak i o sobie

Co do mojego Blackburn to potencjał zawodniczy zmusił mnie do zmiany taktyki, dobra obrona solidna pomoc i 2 zabójczych napastników więc skrzydłami nie pogram wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.