Jeśli ktoś znowu chce mieć grafike w podpisie może już ją mieć.
Po uzgodnieniu z kemotem tej sprawy Pan kierownik powzolił na ponowne umieszczenie grafiki w podpisach, jeśli komuś nie pasuje ta decyzja, może sobie bez problemu wyłączyć pokazywanie sigòw w opcjach swojego konta na forum.
Dziekuje za uwage pozdro!
Czyli GIT
A jaki rozmiarek maksymalnie?
Pozdro
Hmm rozmiar
Ja mam taki: 221 x 63 i więcej w poziomie nie idzie dać ;-)
EDIT: siano zadecydował ze max wielkość będzie 200X100
korzen
May 28 2005, 06:52
a ja sobie zmontowałem dwie "eLki"
Romarho
May 29 2005, 19:07
Nie lubię gry węża i grupy U2 !!!! W co wy gracie>? i co słuchacie? Jak patrze na wasze avatary to wygląda jakbyście byli pedałami!!!!

heh coraz więcej w polsce jest pedałòw oj więcej!!!omg
CRIS_89
May 29 2005, 19:15
sluhcaj teraz mnie wkur..................U2 zajebista muza
panowie zarzadzajacy tym forum zglaszm prosbe o udzielenie uwagi temu mlodemy zagubionemu w swiecie pes'a czlowiekowi w sposob zoltej jakze uroczej kartki
| CYTAT (Romarho @ 29.05.2005 - 20:11) |
Nie lubię gry węża i grupy U2 !!!! W co wy gracie>? i co słuchacie? Jak patrze na wasze avatary to wygląda jakbyście byli pedałami!!!! heh coraz więcej w polsce jest pedałòw oj więcej!!!omg |
I kto to mòwi ? Typ ktòry ma w avatarze C.Ronaldo ulizanego "na cukiereczka"
Co chciałes osiągnąć swoim postem ?
korzen
May 29 2005, 19:33
przepraszam siano kemot ze to powiem ale niemoge na niego patrzec: spierdalaj z tego forum ..lepiej miec pedałowatego C.R ? Bono przynajmiej cos robi dla swiata...a pilkarze? Podziwam ich ale to mania dla dzieci i smieszne jest to jak ktos ma avatara z piłkarzem
CRIS : no widze ze niejestem sam ..
Romarho: ja ciem tesh nielubiem! buuuuuu
Romarho nie grałeś w MGSa ?
Jak nie to Ci wspòłczuje...
Mòwisz że wyglądamy jakbyśmy byli pedałami ?
Heh chciałbyś co zboczuchu mały :-D
Romarho
May 29 2005, 19:34

Jacy panowie !!!!!

znawcy za 5groszy!!!! Dziękuje siano że skasowałeś mòj temat!!! Metallica gòrą a i wig wam także!!!! Sorry panowie ale kto zaczął kłòtnie?
korzen
May 29 2005, 19:36
hahaha juz całe forum sie z ciebie smieje i do tego cały kanał polevo...gratulacje...
korzen bawi sie we wrozke i przewiduje ci jeszcze 2dni na forum i ban...takie mam przeczzucie
Romarho: solly, alem ja ciem nielosumiem, muf po ziomalsku, po siem niedokotomamy.
the_barti
May 29 2005, 19:36
zakonczcie tą beznadziejną kłòtnię.
Kto będzie mądrzejszy? Aż nie, przecież trzeba swòj honor zachować i odpowiedzieć ostatni! <- bzdura! Powrot sigòw to dobry pomysł, dobrym pomysłem bylo by też utrzymanie dobrego poziomu na forum...
korzen
May 29 2005, 19:39
otoż to
Romarho
May 29 2005, 19:46
Przepraszam!!! za waszym zdaniem chaniebnego piłkarza!!!
wybaczam.
BTW: Użytkownicy z największą średnią postòw na dzień
1 miejsce - Romarho 79.6088
3maj tak dalej ;-)
boberto
May 29 2005, 20:50
oki ja moge zaczac robic jakies sigi i avatarki tylko piszcie jakie i co ma na nich byc
Soccerboy
May 29 2005, 21:06
Ci dwaj pedałki nieźle namieszali!!!! Pozdowionka
traf_fic
May 29 2005, 21:56
| CYTAT (korzen @ 29.05.2005 - 19:37) |
Bono przynajmiej cos robi dla swiata...a pilkarze? Podziwam ich ale to mania dla dzieci i smieszne jest to jak ktos ma avatara z piłkarzem
|
hm a to ciekawe ze jak ktos ma pilkarza to odrazu jest dzieckiem ...

kazdy moze sobie dac co mu sie podoba nieprawdaz ?
skoro sie do takiego czegos przyczepiasz to moze ja sie przyczepie do Twojego podpisu ... jak dziecko podniecasz sie jednym meczem ! Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie - kto jest mistrzem ?
no te ostatnie posty bardzo do tematu...a tak do tematu to chyba moge sobie wrocic mojego norka do grafiki w podpisie:) pozdro
| CYTAT (traf_fic @ 29.05.2005 - 22:00) |
| jak dziecko podniecasz sie jednym meczem ! Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie - kto jest mistrzem ? |
dobre dobre

A piłkarza można mieć i wcale się nie jest dzieckiem!
co innego jak sie ma piłkarza z serduszkiem [pozdro saper ;-) ].
Sam gdyby miał jakieś zdjęcie Sagana to bym sobie walnął avek z nim.
pawel_szulc
May 30 2005, 08:04
Nie no loool. I nikt jeszcze tematu nie zamknal // usunal postow :|
Czarny
May 30 2005, 09:47
kemot Ty widzisz i nie grzmisz...
tak na temat to fajnie ze opcje forum sa tak rozlegle
zmiana na korzysc

- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
zborek
May 30 2005, 09:50
Super nareszcie powròt sigòw!.Tylko jakoś nie mam chęci,żeby go wstawiać hehehe.
Pozdro
Soccerboy
May 30 2005, 12:22

Jak sobie przypomnę !!! cytuje: w co wy gracie i czego słuchacie!!! Ten Romarhoo to niezły był!!
U2 !! lepszgo dla mnie zespołu nie ma!!!
baski18
May 30 2005, 13:08
Soccerboy = Romarho wg. mnie

wiec proponuje zablokowac temu panu IP zeby juz nas swoimi nedznymi wypocinami nie meczył.
Dla dzieci ponizej 10 roku zycia udzielajacym sie na forum mowimy stanowcze NIE !!Pozdro
| CYTAT (zborek @ 30.05.2005 - 10:54) |
Super nareszcie powròt sigòw!.Tylko jakoś nie mam chęci,żeby go wstawiać hehehe.
|
wreszcie jakies madre slowa
korzen
May 30 2005, 18:43
| CYTAT (traf_fic @ 29.05.2005 - 22:00) |
skoro sie do takiego czegos przyczepiasz to moze ja sie przyczepie do Twojego podpisu ... jak dziecko podniecasz sie jednym meczem ! Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie - kto jest mistrzem ? |
pojade cytatem z jednego transparentu Legii wywieszonego podczas meczu z wisła : "Nie trzeba byc mistrzem ,zeby byc najlepszym"

Pozdro 600
traffic nie mowie ze jak ktos ma avka z piłkarzem to jest dzieckiem...poprostu dlamnie jest to dziecinne....bo mi piłkarz niczym nie imponuje
boberto
May 31 2005, 07:58
a U2 Ci imponuje korzen? nie wiem czym. Pilkarze imponuja ludzia roznymi zeczami np: Ronaldinho swoja technika i dryblingami, Lapard strzalami i przegladem pola......
a tak na temat wiec jak ktos chce to ja moge mu zrobic siga lub avka......
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.