Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY 2005
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dobciu1990
Prosze tu o umieszczenie transferòw ktòre nastapiły lub nastapie po otwarciu okienka
snake
Może byś usunął jeden z tych tematòw bo napisałeś dwa, myślisz że ktoś będzie specjalnie poświęcał swòj cenny czas aby tutaj Tobie napisać o transferach żebyś sobie mògł je wklepać do PES4 ?
iGuS
www.transfermarkt.de - po niemiecku, ale co zrobić, najlepsza strona chyba na temat transferòw smile.gif
dobciu1990
dzieki ale to zrobilem zeby inni mogli sobie tez wklejac
snake
Inaczej to zabrzmiało w Twoim pierwszym poście...
Ale spoko ;-) Umieszczajcie sobie...
norek
od czego sa patche smile.gif 8)
dobciu1990
Prosze O umiszzeczenie najbliższych transferòw smile.gif
Tomak
Van Bommel - z PSV do Barcelony
GHOST
oto kilka najbliższych transferòw:
Warmuz Dortmund - Monaco
Sorlin Rennes - Monaco
van Bommel PSV - Barcelona
Ezquerro Bilbao - Barcelona
Ali Karmi - Bayern
Yakubu Portsmouth - M'Borough
Maniche Porto - Dynamo Moskwa
Costinha Porto - Dynamo Moskwa
Seitaridis Porto - Dynamo Moskwa
Linke Bayern - Salzburg
Hashemian Bayern - Hannover
Gołoś Polonia - Wisła Krakòw
Del Horno Bilbao - Chelsea
Buckley Arminia - Dortmund
Owomoyela Arminia - Werder
_DEVIL_

tomak gdzie jest to napisane ze vam bommel jest juz zawodnikiem SRA...BARCY?????jak kontrakt bedzie podpisany i klub to potwierdzi to wdety pisz??????
boberto

tomak gdzie jest to napisane ze vam bommel jest juz zawodnikiem SRA...BARCY?????jak kontrakt bedzie podpisany i klub to potwierdzi to wdety pisz??????

to juz jest pewno mowili nawet na meczu psv ze van bommel podpisal wstepny kontrakt z barcelona.
kemot
devil kultury !!!
michau000
<OT>wybacz kemot, ale w czym przejawia sie jego brak kultury?
</OT>

zdaje sie, ze temat powinien zostac umieszczony w pilce noznej.
lucio
Ghost - Yakubu już odszedł z Portsmouth ? Ezquerro do Barcy? To są przecież spekulacje.
BartekRym
Robinho Santos-(boski) REAL
GHOST
Ghost - Yakubu już odszedł z Portsmouth ? Ezquerro do Barcy? To są przecież spekulacje.

Yakubu już odszedł , a Ezquerro na 90% odejdzie jutro gdyż bedzie przechosził z wolnego transferu a takiego zawodnika za darmo to super inwestycja :wink:
lucio
No prosze i następny talent sie wypowiedział - Napisz mi Drogi Bartku gdzie przeczytałes o Robinho ? na realmadryt.pl? Może Przegląd Sportowy potrzebuje newsmena? Nadajesz sie tam w sam raz :]
lucio
Ayegbeni Yakubu blisko Middlesbrough
Napisane przez: mercyfulek - 16-05-2005 o godz. 22:24:47

Władze Middlesbrough porozumiały się w sprawie odstępnego za nigeryjskiego napastnika Portsmouth - Ayegbeni Yakubu. 22-letni piłkarz kosztować będzie około 7 mln funtòw angielskich. Dziś Yakubu. przybył do centrum treningowego Boro - Rockliffe Park, by prowadzić dalej rozmowy w sprawie transferu, ktòry dojść do skutku powinien po 1 lipca, kiedy to otwiera się letnie okno transferowe.

Yakubu tym samym powinien dołączyć do innych napastnikòw w Boro Jimmy'ego-Floyda Hasselbainka, Marka Viduki. Yakubu zagrał raczej na pewno ostatnie spotkanie w barwach Portsmouth na wyjeździe w West Brom i oczekuje się, iż właśnie latem opuści Fratton Park. Jest najlepszym strzelcem zespołu, zdobył 17 goli, jednak od czasu odejścia managera Harry'ego Redknappa, nie grał za często.

Ghost - to przeczytałem ze strony angielskapiłka.pl- najlepszej stronie o lidze Angielskiej - nie tak jak bazujacej na plotach premiership.pl. że rozmowy są toczone nie znaczy ze do transferu dojdzie definitwynie !
dobciu1990
johann Vogel PSV - AC MILAN Wiadomośc z onetu

Napastnik Athletic Bilbao, Santi Ezquerro ogłosił w czwartek, że podpisał trzyletni kontrakt z FC Barcelona też onet

otto addo BORUSia Dortmud - Mainz
Pik
nie wiem dlaczego niektòrzy piszą że na 90% koleś przejdzie, no i huj, a jak dostanie lepsza oferte i co? jak juz wpisujecie to zeby to miało przysłowiowe rece i nogi, zeby to bylo, jak juz gracz bedzie mial kontrakt podpisany!!
dobciu1990
Van der Vaart będzie grał w HSV

Reprezentant Holandii Rafael van der Vaart przez najbliższe pięć lat będzie grał w niemieckiej drużynie Hamburger SV.

Stosowny kontrakt, do 30 czerwca 2010 roku, 22-letni pomocnik podpisał w piątek. Oba kluby, Hamburger SV i Ajax Amsterdam uzgodniły warunki transferu nie podając jego szczegòłòw finansowych.
Mortin
CYTAT (devil905 @ 24.05.2005 - 17:18)
CYTAT

ej kolo zachowuj sie
widac ze jestes sfrustrowanym kibicem realu( a moglbym tu napisac brzydki wyraz na Twoj ulubiony klub)wiec pisz normalne nazwy i nie dodawaj jakichs glupich przedrostkow przed klubami bo Barcelonoie w tym sezonie nalezy sie szacunek nawet od Was-kibicow realu. A swoja droga przypomnial mi sie dowcip o Twoim klubie
przychodzi kibic realu do ksiegarni i pyta sie sprzedawcy
yy przepraszam pana gdzie sa jakies ksiazki o sukcesach realu madryt w XXI wieku, a on na to odpowiedzial - fantastyka 3 rzad od lewej
sry za offtopic ale mi sie niedobrze robi jak tacy luidzie jak on wyzywaja moj klub za niewiadomo co
pozdroo!!
dobciu1990
Pomocnik rzymskiego Lazio Giuliano Giannichedda od przyszłego sezonu będzie grywał w barwach Juventusu Tutryn
Tomak
CYTAT (Mortin @ 29.05.2005 - 10:55)
CYTAT (devil905 @ 24.05.2005 - 17:18)
CYTAT

ej kolo zachowuj sie
widac ze jestes sfrustrowanym kibicem realu( a moglbym tu napisac brzydki wyraz na Twoj ulubiony klub)wiec pisz normalne nazwy i nie dodawaj jakichs glupich przedrostkow przed klubami bo Barcelonoie w tym sezonie nalezy sie szacunek nawet od Was-kibicow realu. A swoja droga przypomnial mi sie dowcip o Twoim klubie
przychodzi kibic realu do ksiegarni i pyta sie sprzedawcy
yy przepraszam pana gdzie sa jakies ksiazki o sukcesach realu madryt w XXI wieku, a on na to odpowiedzial - fantastyka 3 rzad od lewej
sry za offtopic ale mi sie niedobrze robi jak tacy luidzie jak on wyzywaja moj klub za niewiadomo co
pozdroo!!

Szacunek dla Ciebie Mortin smile.gif Ja tez chciałem na gościa kulturalnie najechac, ale nie wiedzialem jak to zrobic smile.gif PS. W następnym sezonie będzie tak :
1. BARCA \ * * * /
...
...
...
10. Sreal ... laugh.gif

PS2. Nastepnym razem devil grzeczniej, nie zycze sobie zeby ktos sie do mnie tym tonem zwracal mad.gif

PS3. Ezquerro jest juz na 1000% zawodnikiem Blaugrany , tak samo i Van Bommel
pancer
panowie, bez jaj, to nie jest temat poswiecony najezdzaniu na siebie kibicow druzyn tylko transferow. takie sprawy to sobie na gg wyjasnijcie. a co do tematu to wydaje mi sie ze troche za wczesnie na powstanie tego tematu. wiekszosc transferow dopiero bedzie mialo miejsce za okolo miesiac.
Jocker
Jankulovski z Udinese do Milanu :]
Soxx
Edu z Arsenalu do Valencii....teraz juz oficjalnie ph34r.gif
CYTAT

"Prezydent Soler potwierdził sprowadzenie Edu, piłkarza Arsenalu i Brazylii, ktòry dołączy do drużyny pierwszego czerwca i będzie grał w naszym zespole przez kolejnych 5 lat".
lukasso
Cairo z Freiburga do Herthy Berlin
Dennis Gentenaar z NEC do BVB
Michael Delura z Schalke do Hannover 96
Otto Addo z BVB do FSV Mainz
Daniel Bierofka z Bayer do Stuttgart
Johann Vogel z PSV do AC Milan
Taddei ze Sieny do AS Roma
Luis Fabiano z Porto do Sevilla
Karol Johnn
A gdzie Van der Vaart? Bo juz w Ajaksie na bank nie bedzie gral w nastepnym sezonie.... A ok bedzie gral w HSV Hamburg to nie za bardzo awansowal....
dobciu1990

Kaładze przechodzi z Milanu do Chelsea

Ryan Taylor z Tranmere będzie grał w Evertonie

Piłkarz FC Barcelona, reprezentant Hiszpanii Gerard Lopez na zasadzie wolnego transferu przechodzi do AS Monaco

Jocker
Pablo Garcia (Osasuna) podpisał kontrakt z Realem Madryt.....
F3niX.
Mika Vairinen Heerenveen => PSV
GHOST
oto kilka transferòw
Kluivert ->Valencia
Mike Hanke Schalke->Wolfsburg
Jankulovski Udinese->Milan
Del Horno Bilbao->Chelsea
Sokota Benfica->Porto

PS
zapraszam na strone www.transfery.info gdzie są wszystkie transfery na bieżąco i sam jestem newsmanem biggrin.gif
rolf
Mike Hanke ->Schalke 04 Gelsenkirchen do VfL Wolfsburg
GHOST
CYTAT (rolf @ 4.06.2005 - 09:56)
Mike Hanke ->Schalke 04 Gelsenkirchen do VfL Wolfsburg

nie umiesz czytać ?? post wyżej jest ten transfer czyżby nabijacz ph34r.gif
Young_KSC
Anglia:

Aaron Hughes (Newcastle United-AstonVilla),
Patrik Berger (Portsmouth -Aston Villa)
Jermaine Pennant (Arsenal-Birmingham)
Simon Davies(Tottenham-Everton)
Aiyegbeni Yakubu (Portsmouth- Middlesbrough)
Teemu Tainio (Auxerre-Tottenham)
Paul Stalteri (Werder Bremen-Tottenham)
Lee Bowyer (Leeds-West Ham)

Pik
Edwin Van Der Sar przeszedl do Manchesteru, na potwierdzenie:

KOD
http://sport.onet.pl/1108526,wiadomosci.html
Cinek
Van Bommel PSV > Barcelona
rolf
CYTAT (Cinek @ 6.06.2005 - 04:42)
Van Bommel PSV > Barcelona

i co nabijacz ... ja sie zitlem a on napewno nie bo te transfer byl tu chyba juz 2 razy
Jocker
Ej no ! Wescie zanim napiszecie transwer przejżyjcie poprzednie posty......
kemot
To forum nie moze byc "kompendium" o wszystkim, a jak nie moze to co? Zamykam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.