dobciu1990
May 24 2005, 14:46
Prosze tu o umieszczenie transferòw ktòre nastapiły lub nastapie po otwarciu okienka
Może byś usunął jeden z tych tematòw bo napisałeś dwa, myślisz że ktoś będzie specjalnie poświęcał swòj cenny czas aby tutaj Tobie napisać o transferach żebyś sobie mògł je wklepać do PES4 ?
www.transfermarkt.de - po niemiecku, ale co zrobić, najlepsza strona chyba na temat transferòw
dobciu1990
May 24 2005, 15:00
dzieki ale to zrobilem zeby inni mogli sobie tez wklejac
Inaczej to zabrzmiało w Twoim pierwszym poście...
Ale spoko ;-) Umieszczajcie sobie...
od czego sa patche

8)
dobciu1990
May 24 2005, 15:56
Prosze O umiszzeczenie najbliższych transferòw
Van Bommel - z PSV do Barcelony
oto kilka najbliższych transferòw:
Warmuz Dortmund - Monaco
Sorlin Rennes - Monaco
van Bommel PSV - Barcelona
Ezquerro Bilbao - Barcelona
Ali Karmi - Bayern
Yakubu Portsmouth - M'Borough
Maniche Porto - Dynamo Moskwa
Costinha Porto - Dynamo Moskwa
Seitaridis Porto - Dynamo Moskwa
Linke Bayern - Salzburg
Hashemian Bayern - Hannover
Gołoś Polonia - Wisła Krakòw
Del Horno Bilbao - Chelsea
Buckley Arminia - Dortmund
Owomoyela Arminia - Werder
_DEVIL_
May 24 2005, 16:14
| QUOTE |
| Van Bommel - z PSV do Barcelony |
tomak gdzie jest to napisane ze vam bommel jest juz zawodnikiem SRA...BARCY?????jak kontrakt bedzie podpisany i klub to potwierdzi to wdety pisz??????
boberto
May 24 2005, 16:17
| QUOTE |
| QUOTE | | Van Bommel - z PSV do Barcelony |
tomak gdzie jest to napisane ze vam bommel jest juz zawodnikiem SRA...BARCY?????jak kontrakt bedzie podpisany i klub to potwierdzi to wdety pisz?????? |
to juz jest pewno mowili nawet na meczu psv ze van bommel podpisal wstepny kontrakt z barcelona.
michau000
May 24 2005, 16:54
<OT>wybacz kemot, ale w czym przejawia sie jego brak kultury?
</OT>
zdaje sie, ze temat powinien zostac umieszczony w pilce noznej.
Ghost - Yakubu już odszedł z Portsmouth ? Ezquerro do Barcy? To są przecież spekulacje.
BartekRym
May 24 2005, 17:53
Robinho Santos-(boski) REAL
| QUOTE |
| Ghost - Yakubu już odszedł z Portsmouth ? Ezquerro do Barcy? To są przecież spekulacje. |
Yakubu już odszedł , a Ezquerro na 90% odejdzie jutro gdyż bedzie przechosził z wolnego transferu a takiego zawodnika za darmo to super inwestycja :wink:
No prosze i następny talent sie wypowiedział - Napisz mi Drogi Bartku gdzie przeczytałes o Robinho ? na realmadryt.pl? Może Przegląd Sportowy potrzebuje newsmena? Nadajesz sie tam w sam raz :]
Ayegbeni Yakubu blisko Middlesbrough
Napisane przez: mercyfulek - 16-05-2005 o godz. 22:24:47
Władze Middlesbrough porozumiały się w sprawie odstępnego za nigeryjskiego napastnika Portsmouth - Ayegbeni Yakubu. 22-letni piłkarz kosztować będzie około 7 mln funtòw angielskich. Dziś Yakubu. przybył do centrum treningowego Boro - Rockliffe Park, by prowadzić dalej rozmowy w sprawie transferu, ktòry dojść do skutku powinien po 1 lipca, kiedy to otwiera się letnie okno transferowe.
Yakubu tym samym powinien dołączyć do innych napastnikòw w Boro Jimmy'ego-Floyda Hasselbainka, Marka Viduki. Yakubu zagrał raczej na pewno ostatnie spotkanie w barwach Portsmouth na wyjeździe w West Brom i oczekuje się, iż właśnie latem opuści Fratton Park. Jest najlepszym strzelcem zespołu, zdobył 17 goli, jednak od czasu odejścia managera Harry'ego Redknappa, nie grał za często.
Ghost - to przeczytałem ze strony angielskapiłka.pl- najlepszej stronie o lidze Angielskiej - nie tak jak bazujacej na plotach premiership.pl. że rozmowy są toczone nie znaczy ze do transferu dojdzie definitwynie !
dobciu1990
May 27 2005, 09:12
johann Vogel PSV - AC MILAN Wiadomośc z onetu
Napastnik Athletic Bilbao, Santi Ezquerro ogłosił w czwartek, że podpisał trzyletni kontrakt z FC Barcelona też onet
otto addo BORUSia Dortmud - Mainz
nie wiem dlaczego niektòrzy piszą że na 90% koleś przejdzie, no i huj, a jak dostanie lepsza oferte i co? jak juz wpisujecie to zeby to miało przysłowiowe rece i nogi, zeby to bylo, jak juz gracz bedzie mial kontrakt podpisany!!
dobciu1990
May 29 2005, 10:49
Van der Vaart będzie grał w HSV
Reprezentant Holandii Rafael van der Vaart przez najbliższe pięć lat będzie grał w niemieckiej drużynie Hamburger SV.
Stosowny kontrakt, do 30 czerwca 2010 roku, 22-letni pomocnik podpisał w piątek. Oba kluby, Hamburger SV i Ajax Amsterdam uzgodniły warunki transferu nie podając jego szczegòłòw finansowych.
Mortin
May 29 2005, 11:51
| CYTAT (devil905 @ 24.05.2005 - 17:18) |
| CYTAT | | Van Bommel - z PSV do Barcelony |
tomak gdzie jest to napisane ze vam bommel jest juz zawodnikiem SRA...BARCY?????jak kontrakt bedzie podpisany i klub to potwierdzi to wdety pisz??????
|
ej kolo zachowuj sie
widac ze jestes sfrustrowanym kibicem realu( a moglbym tu napisac brzydki wyraz na Twoj ulubiony klub)wiec pisz normalne nazwy i nie dodawaj jakichs glupich przedrostkow przed klubami bo Barcelonoie w tym sezonie nalezy sie szacunek nawet od Was-kibicow realu. A swoja droga przypomnial mi sie dowcip o Twoim klubie
przychodzi kibic realu do ksiegarni i pyta sie sprzedawcy
yy przepraszam pana gdzie sa jakies ksiazki o sukcesach realu madryt w XXI wieku, a on na to odpowiedzial - fantastyka 3 rzad od lewej
sry za offtopic ale mi sie niedobrze robi jak tacy luidzie jak on wyzywaja moj klub za niewiadomo co
pozdroo!!
dobciu1990
May 29 2005, 12:36
Pomocnik rzymskiego Lazio Giuliano Giannichedda od przyszłego sezonu będzie grywał w barwach Juventusu Tutryn
| CYTAT (Mortin @ 29.05.2005 - 10:55) |
| CYTAT (devil905 @ 24.05.2005 - 17:18) | | CYTAT | | Van Bommel - z PSV do Barcelony |
|
ej kolo zachowuj sie widac ze jestes sfrustrowanym kibicem realu( a moglbym tu napisac brzydki wyraz na Twoj ulubiony klub)wiec pisz normalne nazwy i nie dodawaj jakichs glupich przedrostkow przed klubami bo Barcelonoie w tym sezonie nalezy sie szacunek nawet od Was-kibicow realu. A swoja droga przypomnial mi sie dowcip o Twoim klubie przychodzi kibic realu do ksiegarni i pyta sie sprzedawcy yy przepraszam pana gdzie sa jakies ksiazki o sukcesach realu madryt w XXI wieku, a on na to odpowiedzial - fantastyka 3 rzad od lewej sry za offtopic ale mi sie niedobrze robi jak tacy luidzie jak on wyzywaja moj klub za niewiadomo co pozdroo!!
|
Szacunek dla Ciebie Mortin

Ja tez chciałem na gościa kulturalnie najechac, ale nie wiedzialem jak to zrobic

PS. W następnym sezonie będzie tak :
1. BARCA \ * * * /
...
...
...
10. Sreal ...

PS2. Nastepnym razem devil grzeczniej, nie zycze sobie zeby ktos sie do mnie tym tonem zwracal

PS3. Ezquerro jest juz na 1000% zawodnikiem Blaugrany , tak samo i Van Bommel
pancer
May 29 2005, 14:58
panowie, bez jaj, to nie jest temat poswiecony najezdzaniu na siebie kibicow druzyn tylko transferow. takie sprawy to sobie na gg wyjasnijcie. a co do tematu to wydaje mi sie ze troche za wczesnie na powstanie tego tematu. wiekszosc transferow dopiero bedzie mialo miejsce za okolo miesiac.
Jocker
May 31 2005, 11:31
Jankulovski z Udinese do Milanu :]
Edu z Arsenalu do Valencii....teraz juz oficjalnie
| CYTAT |
"Prezydent Soler potwierdził sprowadzenie Edu, piłkarza Arsenalu i Brazylii, ktòry dołączy do drużyny pierwszego czerwca i będzie grał w naszym zespole przez kolejnych 5 lat".
|
lukasso
May 31 2005, 13:17
Cairo z Freiburga do Herthy Berlin
Dennis Gentenaar z NEC do BVB
Michael Delura z Schalke do Hannover 96
Otto Addo z BVB do FSV Mainz
Daniel Bierofka z Bayer do Stuttgart
Johann Vogel z PSV do AC Milan
Taddei ze Sieny do AS Roma
Luis Fabiano z Porto do Sevilla
Karol Johnn
May 31 2005, 13:24
A gdzie Van der Vaart? Bo juz w Ajaksie na bank nie bedzie gral w nastepnym sezonie.... A ok bedzie gral w HSV Hamburg to nie za bardzo awansowal....
dobciu1990
Jun 1 2005, 20:33
Kaładze przechodzi z Milanu do Chelsea
Ryan Taylor z Tranmere będzie grał w Evertonie
Piłkarz FC Barcelona, reprezentant Hiszpanii Gerard Lopez na zasadzie wolnego transferu przechodzi do AS Monaco
Pablo Garcia (Osasuna) podpisał kontrakt z Realem Madryt.....
Mika Vairinen Heerenveen => PSV
oto kilka transferòw
Kluivert ->Valencia
Mike Hanke Schalke->Wolfsburg
Jankulovski Udinese->Milan
Del Horno Bilbao->Chelsea
Sokota Benfica->Porto
PS
zapraszam na strone
www.transfery.info gdzie są wszystkie transfery na bieżąco i sam jestem newsmanem
Mike Hanke ->Schalke 04 Gelsenkirchen do VfL Wolfsburg
| CYTAT (rolf @ 4.06.2005 - 09:56) |
| Mike Hanke ->Schalke 04 Gelsenkirchen do VfL Wolfsburg |
nie umiesz czytać ?? post wyżej jest ten transfer czyżby nabijacz
Young_KSC
Jun 4 2005, 09:18
Anglia:
Aaron Hughes (Newcastle United-AstonVilla),
Patrik Berger (Portsmouth -Aston Villa)
Jermaine Pennant (Arsenal-Birmingham)
Simon Davies(Tottenham-Everton)
Aiyegbeni Yakubu (Portsmouth- Middlesbrough)
Teemu Tainio (Auxerre-Tottenham)
Paul Stalteri (Werder Bremen-Tottenham)
Lee Bowyer (Leeds-West Ham)
Edwin Van Der Sar przeszedl do Manchesteru, na potwierdzenie:
| KOD |
| http://sport.onet.pl/1108526,wiadomosci.html |
Van Bommel PSV > Barcelona
| CYTAT (Cinek @ 6.06.2005 - 04:42) |
| Van Bommel PSV > Barcelona |
i co nabijacz ... ja sie zitlem a on napewno nie bo te transfer byl tu chyba juz 2 razy
Jocker
Jun 30 2005, 21:14
Ej no ! Wescie zanim napiszecie transwer przejżyjcie poprzednie posty......
To forum nie moze byc "kompendium" o wszystkim, a jak nie moze to co? Zamykam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.