Witam
Tak jak w temacie mam problem z herbami i nazwami drużyn. Oczywiście chcę mięć prawdziwe herby i nazwy a nie np: North London. Czy mógłbym mi ktoś pomóc z poprawnym wgranie patcha Master Patch by Master Rafael. Wszystko robiłem tak jak w instrukcji, wgrałem savy do do moich Moje dokument/Pes 2010/Konami/save, wgrałem do kitservera pliki, które tam muszą być, ale dalej jest to samo mam te same herby i nazwy drużyn co w oryginalne.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc i rozwiązanie tego kłopotu.
Pozdrawiam
rafalon92
Apr 26 2010, 19:28
A brałeś w kitserverze "setup" i później "install"?
Ale ja już wcześniej miałem kitserva to po co drugi raz miałem instalować..
Czy może mi ktoś z tym pomóc bo już mnie kur**** bierze bo nie mogę poprawnie tego zrobić....
rafalon92
Apr 27 2010, 11:33
Tego się nie instaluje, kitserver wrzuca się do folderu z grą, a instaluje się dopiero jak coś się do niego wrzuci. Za każdym razem, kiedy wrzucisz coś nowego musisz kliknąć "setup", a później "install".
Robię tak jak powiedziałeś, ale u mnie zamiast install to jest manage.exe i klikam tam najpierw na attach później detach ale nic, ciągle są oryginalne herby i nazwy
rafalon92
Apr 27 2010, 18:53
"manage.exe"? U mnie w ogóle czegoś takiego nie ma, powinno byś "setup.exe". Najlepiej daj screena folderu z kitserverem.
Trzymaj :
http://yfrog.com/b6dassssssp. Tak po za tym to udało mi się zrobić poprawne nazwy klubów, ale dalej są złe herby. Czytałem, że to może być przyczyna źle wgranego OF-a, patrzyłem parę razy OF w dobry miejscu mam wgrany to nie wiem gdzie jeszcze może być problem.
kristof26
Apr 28 2010, 10:01
Masz w kitserwerze plik tekstowy o nazwie "config".zmien nazwe na "config.txt" i powinno ci dzialac.
Lub pobierz
config.txt
Niestety, ale to nic nie pomogło dalej są złe herby.
kristof26
Apr 28 2010, 14:01
Poczytaj
TUTAJ ,a moze znajdziesz rozwiazanie
Eh... Zrobiłem tak jak było podane w tym linku:
"ściągasz wszystkie party, update 1.1 i 1.2 + od razu paczkę w której jest patch 1.03 i DLC od KONAMI. Instalujesz najpierw patcha 1.03 od konami (podczas instalacji możesz mieć wrażenie , że instalka się zwiesiła, ale to tylko wrażenie:)), potem kopiujesz DLC do odpowiedniego folderu (lub robisz to z poziomu gry - ustawienia ---> download). Ważne, żeby po skopiowaniu/pobraniu z menu gry - DLC uruchomić najpierw grę (aby uaktualniła OFa) dopiero później instalujesz Master Patcha i update 1.1 i 1.2. Jeśli zrobisz na odwrót to gra podmieni Ofa na domyślnego z dlc i wiele rzeczy nie będzie działać".
Ale znowu to samo, herby od konami a nazwy drużyn oryginalne... Już nie wiem co mam robić bo szlag mnie przez to trafia.
A wie ktoś kiedy robi się ten "oryginalny" OF ? Bo jak włączyłem grę po zainstalowaniu DLC to nic nie było...
Dobra zainstalowałem na nowo PES'a. Wgrałem najpierw patrz 1.03 później DLC, ale dalej pisze, że ma się OF uaktualnić przy uruchomieniu gry, ale mi nic się nie pojawiło, wie ktoś kiedy ten OF jest "aktywny"
kristof26
Apr 28 2010, 22:15
Napewno cos Ty nie tak robisz bo powinno dzialac.Napisz mi swoje gg na priv to ci pomoge.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.