Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsi zawodnicy 3 sezonu Ligi ISSOnline
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
czubinho
NAJLEPSI PIŁKARZE 3 SEZONU LIGI ISSONLINE

Kontynuacja konkursu z poprzedniego sezonu. Oczywiście każdy wie na czym polega, podajemy 5 najlepszych piłkarzy ukończonego sezonu. Przy dodawaniu głosu proszę o krótkie wyjaśnienie dlaczego wybór padł na tego piłkarza

Głosowanie na piłkarzy swoich teamów jest dozwolone, lecz nie będzie wpisywane do rankingu

Moje typy:
1. Sanchez (Udinese) - zawodnik lukasza44 napsuł mi bardzo dużo krwi swoją grą. Zawsze był na miejscu i wiedział jak się zachować w danej sytuacji
2. Tinga (BVB) - To on ciągnął dosłowinie moją drużynę do przodu. Strzelał, asystował i bronił. Piłkarz kompletny
3. Bodipo (Depor) - Bardzo dobry piłkarz, świetnie wykorzystujący dane sytuacje, grający koronkowo i skutecznie. Piłkarz godny mistrza
4. Dominguez (Rubin) - Piłkarz rosyjskiego klubu bardzo sumiennie wykonywał swoją pracę strzelając i asystując. Swietny gracz.
5. Denis (Napoli) - Bramkostrzelny atakujący z Neapolu wraz ze swoimi kolegami z zespołu bardzo dobrze się rozumiał. I były efekty, dużo goli. To on po części wywalczył to świetne 2 miejsce na finiszu

Klasyfikacja

Po cztery głosy:
Bodipo (Depor)

Po trzy głosy:

Lavezzi (Napoli)

Po dwa głosy:
Di Natale (Udinese)
Dominguez (Rubin)

Po jednym głosie:
Sanchez (Udinese)
Denis (Napoli)
Tinga (BVB)
Zamora (Fulham)
Luindula (PSG)
Saviola (Benfica)
Valdez (BVB)
lukasz44
Hmmm

Od siebie napewno wyróżniłbym Sancheza (mały, ale ma talent)
i Asamoaha (bez niego gra wyglądała inaczej, gdy grał czyścił praktycznie wszystko)

Tinga- bez niego Boussia nie zajęłaby 3 miejsca, jestem tego pewien, król środka pola.

Bodipo
- strzelił mnóstwo goli dla Depor, jakże ważnych goli happy.gif

Lavezzi
- razem z Denisem stworzyli atak marzeń, świetna współpraca.

Zamora- zapąmiętałem go jako niesamowitego walczaka w ekipie Bakela
Edi092
Bodipo - Zawsze trudny do upilnowania
Lavezzi - Gdy miał forme był nie do zatrzymania
Luyindula - niezwykle skuteczny przy tym bardzo szybki
Saviola - Szybkość i celne strzały,tak go zapamietałem
Di Natale - Król pola karnego

z nimi miałem najwięcej kłopotów smile.gif
Robcio
1. Lavezzi - Piekielnie szybki i zwinny, do tego skuteczny
2. Nelson Heado Valdez - Nie wspominam go najlepiej, bardzo dobry grajek
3. Di Natale - Coś w stylu Lavezziego, Prawdziwy przywódca Udine
4. Bodipo - As w talii Milera
5. Alejandro Dominguez - Najjaśniejsza postać w ekipie Ediego, świetny technicznie

Z mojej drużyny moge pochwalić Ludovica Giuly która często ratował mój zespół
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.