Witam. Wraz z www.soccer-pl.xt.pl ogranizuje lige we2k2. Mamy 17 osob i mozemy zapisac wiecej i podzielic lige na dwie grupy. Zapisy nalezy kierowac na forum strony w odpowiednym temacie.
www.soccer-pl.xt.pl
gg: 1411257
e-mail:
[email protected]
Lampard
May 24 2005, 13:31
a czy ty już czasem nie probowałeś zrobić ligi Rudi

W każdym razie powodzenia :wink:
chłopak pròbowal zrobić lige i mu cosik nie wyszło... od 2 tygodni ta liga startuje i jakoś niepotrafi wystartować...a wszystko to przez jakiegoś BITS... totalna amatorszczyzna z tą liga... wszystkim zainteresowanym nią : ODRADZAM J
Czarny
Jul 28 2005, 00:17
Popieram wpelni Maria...
Ku*wa ze dalem sie w to wciagnac...
bylem tam adminem ligo i w ch*ja przycieli na calego...
zeby przez 2 tygodnie robic tabele...
zrezygnowalem z tego szajsu

pozdro Mario, widze ze sie tym przejales ale nie ma czym
sa ludzie i taborety... trudno...
Dla informacji podam ze Rudi juz kiedys zrobil lige i mu to wyszlo a nie tylko prubowal.dodam jeszcze ze niektorzy z was niewiedzieli wtedy co to we2002 online...wiec jak sie nie masz zamiaru zapisac jeden z drugim to no coment.Czarny widze znow sie prosi o bana

i jak zwykle pozdrawia wszystkich
cinek po pierwsze my mòwimy o BITS-ie a nie o RUDIM. po 2. za co czarny się prosi o bana? za to że napisał że był adminem i co sądzi o tej lidze "BITS-a"?? kiedy rudi zrobił lige we2002?? może to TY jeszcze o tym niewiedziełeś?! ja siedze w tym od powstania issonline i niepamiętam żeby była jakaś druga liga we2002 opròcz POLEVO (w POLSCE! bo zagraniczne były). pozdro
awiec tak: Rudi zalozyl temat i uzywal slow "robimy" ,"mamy" wiec i raczej zwracaliscie sie m.in do niego...lige juz kiedys zrobil,gralem w niej i jeszcze kilka osob z IO m.in Mino...na stronce issonline byl kiedys artykul o historii WE2002 w Polsce..jakbys go przeczytal to bys wiedzial ze takowa liga byla..siedzisz na issonline od dawna i tego nieczytales??brr.a co do Czarnego wyrazil sie o kims moze nie bezposrednio do tej osoby "taborety" stad moj komentarz.nie wiem co to za liga byc moze Czarny ma racje ale po co w taki sposob to komentowac..to nie cel tego tematu..jest pewnie wiele osob ktorzy chetnie zagraja w tej lidze.
Pozwolcie ze sie wtrace.
Co do bitsa to naprawde olal sprawe. Wogle prawie go nie bylo na gg, kiedy mu pisalem zeby sie pojawil o okreslonej porze tez go nie bylo. Nie mam pojecia czemu nie mogl mi udastepnic hasla na ftp skoro razem robilismy ta strone i lige. to juz znacznie skomplikowalo nam sprawy. Liga wystartowalaby na pewno gdybym mial pelny dostep do porzadnego ftp (na lycos dupa skrypt sie na nim sypal ciagle)
Co do Czarnego to zdecydowanie przesadziles. Wymyslales mi ciagle jakies terminy skonczenia skryptu a wogle nie masz pojecia ile takie cos sie robi zeby elegancko dopracowac. Moze kiedys sam sprobujesz swoich sil z html i php i wtedy sobie uswiadomisz ze to nie jest prostra sprawa. A jak juz chciales to rzucic to mogles zachowac sie z honorem i co najwyzej napisac na forum a nie robic smietnik w newsach.
A w zwiazku z moimi ligami w we2k2 to juz spory czas temu (chyba ponad 1,5 roku temu jak nie wiecej) gralismy se normalna lige w 10 osob i swietnie nam sie gralo nie bylo zadnego skryptu i nikt nie rugal mnie za pomylki przy zle wpisanych punktach czy wynikach. Wtedy jak juz ktos mowil nawet grali z IO miedzy innymi Mino, T-Mac, Cinek. Lige dogralismy prawie do konca i bez wiekszych problemow. Atmosfera byla spox. Nie to co teraz. Czarny przyszedl na admina i zacza wszystich gonic potem ze mu to w skrypcie nie pasuje, a to tamto. Teraz widac ze liga wypali tylko jezeli beda w niej grac normalni ludzie z kultura. Ci co odwiedzali nasza strone mogli popatrzyc co wyczynia Hawok. W pierwszym newsie na nowej stronie do wszystich sie rzucal z bardzo wyszukanymi slowami. Podszywal sie tez pod jednego z naszych kolegow i rzucil takiego kometa ze lepiej go nie pokazywac zeby nie narobic mu lipy.
Tak wiec sorry dla wszystkich ktorzy chcieli grac w lidze za to zamieszanie. Jezeli ktos ma jeszcze jakies smutki to niech wali do mnie na gg zeby nie robic syfu na forum.
P.S. Dzieki Cinek za postawienie sie i powiadomnie mnie o tym co pisza.
I jeszcze chcialbym prosic jakiegos moderatora aby lepiej zamkna ten temat bo jeszcze zrobia taki syf jak u nas na stronie
pozdrawiam
halladin
Jul 28 2005, 14:57
drogi mario....za wazeliniarstwo, 'chorągięwkowatość', bycie fałszywym lizusem, powinno też się dostawać procenty od kemota:),,,,,,,,,,rudi zrobił kiedyś ligę <zmarnym skutkiem :)ale zrobił >- nie musiałem być od poczatku, aby to zauważyć
hall a ty nie grales przypadkiem w tej lidze z co robil ze mna zyga ? bo ta to byla zdecydowanie porazka. wlasnie przez takie "wspolprace" wiem ze lepiej takie zeczy robic samemu chyba ze ma sie odpowiedzialna osobe a nie jakiegos szczyla ktory najpierw cos robi a potem na to leje. Bo pierwsza liga ktora sam robilem w 10 osob gralismy i bez zadnych skryptow itp i bylo milo nikt po nikim nie jezdzil
Czarny jest z krypty dlatego pewnie wie bardzo duzo o skryptach - a co do wazeliniarstwa - hall: jest tego tak malo ze nie moge za to karac ;-D
za wazeliniarstwo, 'chorągięwkowatość', bycie fałszywym lizusem
za jakie wazeliniastrwo, 'chorągięwkowatość' i bycie fałszywym lizusem??

w ktòrym miejscu i komu się podlizuje?? bo totalnie Cie nie rozumiem.....
Czarny
Jul 29 2005, 21:08
Widze ze dlugo mnie tu nie bylo... nawijka sie rozkrecila
Po 1
cinek nie wtracaj sie jezeli nie jestes wtajemniczony w te klimaty, nie masz zielonego pojecia co sie dzialo w tej lidze... Ale ty zawsze musisz dorzucic swoje 3 grosze chocbys nawet nie mial o czyms pojecia... jak zwykle tepe gadanie, zebys ty sie czasem bana nie doczekal za wtracanie sie i prowokacje...
Po 2
rudi wiesz co bits odwalal... a co do terminow juz tylko jak zaczalem swoja prace to bylo jasno powiedziane ze liga rusza za 2 tygodnie... wiesz rowniesz ze jak nie dotrzymano slowa pytalem sie was obojgu na kiedy sie wyrobicie... Odpowiadaliscie wiec informowalem wszystkich... a potem K.... nic nie robiliscie... Przychodzi termin a wszystko wygladalo tak samo Masz mi cos do zarzucenia w organizacji ligi??? Zreszta juz mnie to tyle obchodzi co nic... uwazam ze swoje obowiazki wypelnilem i nie poczuwam sie do jakiejkolwiek winy... przeprowadzcie ta lige a jestem 100% przekonany ze skonczy sie jak ten 1 sezon... Niepotraficie (bits&rudi) dotrzymac danego slowa i lamaliscie je 3 razy... jezeli cos nagle wyskoczy, a ja tego nie toleruje, jezeli mowie komus ze to i to bedzie na ten dzien to musi tak byc chodzby sie walilo i palilo... a jezeli nie jestem pewny to poprostu nie mowie... to nie do ciebie uczestnicy walili codziennie z pytaniami co z ta liga? kiedy ruszy? itd. Juz mi sie nie chcialo tlumaczyc... siedzialem na niedostepnym i czekalem az wy wkoncu ruszycie swoje szanowne 4 litery do powaznej roboty. ja zrobilem swoje w 100% i caly czas czekalem na was... ale jezeli wy przez 2 tygodnie poprawiacie otwieranie sie tabeli i robicie terminarz dla 2 ligi to dziekuje za taka wspolprace... dla mnie to czysta amatorka... i do tego walenie w ch... a glebiej o bitsie lepiej sie nie wypowiadam bo szkoda slow... podsumowujac wiazalem nadzieje z ta liga, naprawde sie przylozylem do swojej roli ale nie bylo warto bo inni olali sprawe na calej linii... nie biorac nawet pod uwage tego ze zaangazowali w swoj pomysl ludzi z zewnatrz ktorzy naprawde nie zlakcewazyli sprawy... takie zachowanie to dla mnie skreslenie typa na zawsze... Na szczescie szybko sie skonczyla moja przygoda z tym bagnem i nie zaluje swojej decyzji co do rezygnacji, dobrze ze w pore...
nara i powodzenia z liga
PS prosze o koment w tej sprawie uczestnikow danej ligi i osob w to wtajemniczonych
Razem z Czarnym pelnilismy funkcje adminow ligi i swoje zadania wykonalismy zas jesli chodzi o RuDiego i jego skrypty to rzeczywiscie moze nie byc to latwe... na deser zostal bits ktory niestety pokazal jak sie zachowuje nieodpowiedzialny admin tracac "stare" forum i podajac kolejne (fikcyjne zreszta) terminy rozpoczecia ligi i nikt mi nie wmowi ze tychze terminow nie bylo... jezeli na wstepie sa takie problemy to mozna sie domyslic ze liga nie ruszy a nawet jesli to jak ona ma dobrze funkcjonowac z olewajacym wszystko i wszystkich bitsem?
halladin
Jul 30 2005, 00:22
Drogi Mario....chodziło mi nie o ciebie
Dobra niech lepiej kemot zamknie ten temat bo robi sie tu juz syf czarny jak masz cos do mnie to odloz to na gg a nie forum. A i proponuje ci zamiast zasmiecac forum i wkurzac innych zajac sie html i php i zobaczysz czy te wyzywanie mialo sens
pozdrawiam
QUOTE(RuDi @ Jul 30 2005, 06:31:06)
Dobra niech lepiej kemot zamknie ten temat bo robi sie tu juz syf czarny jak masz cos do mnie to odloz to na gg a nie forum. A i proponuje ci zamiast zasmiecac forum i wkurzac innych zajac sie html i php i zobaczysz czy te wyzywanie mialo sens
pozdrawiam
[right][snapback]31251[/snapback][/right]
Tak jak wpomniałem powodzenia RuDi, starasz się bardzo ale coś Ci to nie wychodzi...
Co do Czarnego to tak jak już napisałes niech sam pobawi się w te skrypty itp. to zobaczy jakie to łatwe.
BTW. Czarny większego lizusa to ja od Ciebie na tym forum niewidziałem.
Czarny co do bana to jak narazie nie zasluzylem i spokojna twoja w tym glowa.co do prowokacji nie bede sie wypowiadal

.rzeczywiscie nieznam TWOICH klimatow

.Tepe gadanie powiadasz

to chyba wlasnie od niego masz takie poparcie tutaj widze
QUOTE(snake @ Jul 30 2005, 10:39:58)
Tak jak wpomniałem powodzenia RuDi, starasz się bardzo ale coś Ci to nie wychodzi...
Raczej nie mam szczescia do wspol tworcow. Kiedys sam robilem i wyszlo calkiem, calkiem ale to bylo baaaaardzo dawno temu pewnie wtedy jeszcze w we nie grales
Grać to napewno grałem, tyle że nie przez net, początki to na konsolce, a pòźniej już na PC (VGS i pòźniej ePSXe i od października '04 przez net). Skoro nie masz sczęscia do wspòłtwòrcòw to...albo stawiaj na siebie albo daj sobie spokòj, nie ma sensu skoro i tak to nie jest doceniane.
A moze niektorzy to docenili ?
"A może tak, może nie, kto to wie..."
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.