Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 i 4 Tydzień 8-14 Kolejka do 02.05
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Unibet 1 Liga - Liga międzysezonowa
Milerinho
Kolejka 8

Niewczas  -  reyty
   MM   -  Bakel
   Arczi333  -  ufo1987
   Czubinho  -  ziewiec

Kolejka 9

Bakel  -  Niewczas
   ufo1987  -  reyty
   ziewiec  -  MM
   Czubinho  -  Arczi333

Kolejka 10

Niewczas  -  ufo1987
   Bakel  -  ziewiec
   reyty  -  Czubinho
   MM  -  Arczi333

Kolejka 11

ziewiec  -  Niewczas
   Czubinho  -  ufo1987
   Arczi333  -  Bakel
   MM   -  reyty

Kolejka 12

Niewczas  -  Czubinho
   ziewiec  -  Arczi333
   ufo1987  -  MM
   Bakel  -  reyty

Kolejka 13

Arczi333  -  Niewczas
   MM -  Czubinho
   reyty   -  ziewiec
   Bakel  -  ufo1987

Kolejka 14

Niewczas  -  MM
   Arczi333  -  reyty
   Czubinho  -  Bakel
   ziewiec  -  ufo1987
czubinho
14 Kolejka

Czubinho ufo1987

Dziurawa jak szwajcarski ser defensywa Jagi pomogła rywalom wbić aż 5 bramek w 1 połowie! W drugiej części spotkania ocknęli się Białostoczanie, lecz odrobić 5 bramek się nie udało. Licznik stanął na 1-5
Bakel
W związku z wieloma wykluczeniami zmieniamy nieco terminarz rozgrywek. Poprzedni z tyloma pauzami był nieczytelny.
ufo19
Mam wielką prośbe, moglibyście dać pełny terminarz z uzupełniony wynikami???? Bo przez to już się całkowicie pogubiłem i nie wiem z kim grać, co i jak? i jakie wyniki mi został anulowane...
Bakel
CYTAT(ufo19 @ Apr 20 2010, 19:57) *
Mam wielką prośbe, moglibyście dać pełny terminarz z uzupełniony wynikami???? Bo przez to już się całkowicie pogubiłem i nie wiem z kim grać, co i jak? i jakie wyniki mi został anulowane...

Wszystkie pozostałe do rozegrania mecze masz w tym terminarzu.
W pierwszej rundzie został tylko mecz reyty - MM.

Teraz będziemy rozgrywać rundę rewanżową, zatem do rozegrania masz mecz z każdym graczem w lidze. Nic ponadto.
ufo19
Aaaaaaaa czyli kolejki 8-14 to są rewanże o to wszystko tak?
ufo19
CYTAT(czubinho @ Apr 20 2010, 19:29) *
14 Kolejka

Czubinho ufo1987

Dziurawa jak szwajcarski ser defensywa Jagi pomogła rywalom wbić aż 5 bramek w 1 połowie! W drugiej części spotkania ocknęli się Białostoczanie, lecz odrobić 5 bramek się nie udało. Licznik stanął na 1-5

Więc to będzie 11 kolejka Czubinio teraz wink.gif
Niewczas
Kolejka 8

Niewczas reyty

Najprawdopodobniej najsłabszy mecz w sezonie Lechii. Nic im nie wychodziło, mimo to wymęczyli zwycięstwo po wyrównanej grze. Jedyną bramkę zdobył Wiśniewski, niestety brak screena.

Chyba jest błąd w terminarzu, bo to reyty powinien być gospodarzem, ja byłem ostatnio.
arczi333
8 k.

Arczi Ufo

mecz rozgrywany na dwa razy dobry mecz

reyty
reyty MM

MM.
Kolejka 8

MM
Bakel

czubinho
9 kolejka

Czubinho arczi333

Piłkarze Jagi cały czas gonili wynik, niestety nie udało się. Mecz wyrównany, dzięki.
Niewczas
Kolejka 5

Niewczas ufo1987

Mecz z lekką przewagą gości, zwłaszcza w drugiej połowie. Lechia próbowała jeszcze wyrównać, ale nie starczyło czasu...

ziewiec
12 kolejka
ziewiec MM

Uploaded with ImageShack.us

ziewiec
14 kolejka
ziewiec ufo

czubinho
8kolejka
Czubinho ziewiec

Fart piłkarzy Górnika, nieczysta gra Zabrzan spowodowała 2 wymuszone zmiany w drużynie Probierza
Dzieki
MM.
Kolejka 10

MM
Arczi333

Kolejka 11

MM
Reyty

Kolejka 13

MM
Czubinho

4 bramka dla Jagi strzelona po tzw."lamie", więc nie liczyliśmy jej do wyniku.

Niewczas
Kolejka 11

Niewczas ziewiec

Dobry, wyrównany mecz, gospodarze próbowali doprowadzić do remisu ale zabrakło czasu.

reyty
reyty ziewiec

Po pierwszej połowie black screen

1 bramkę strzelił Chmiest

PS. Pierwsze pkt Odry w lidze !!! hehe
ziewiec
10 kolejka
ziewiec Bakel

Niewczas
Kolejka 9

Niewczas Bakel

Piłkarze Lechii nie mieli w tym meczu nic do powiedzenia, zwycięstwo Polonii jak najbardziej zasłużone.

ziewiec
12 kolejka
Arczi ziewiec

Bakel
Kolejka 13

ufo1987 Bakel

CYTAT
Fatalna druga połowa w wykonaniu warszawskiej Polonii zdecydowała o porażce.
arczi333
14 k arczi - retyty

Arczi333 Retyty

mecz z moja przewagą lecz brakło skutecznosci i oto taki wynik

czubinho
12 kolejka

Czubinho Niewczas

Niewczas
Kolejka 14

Niewczas MM

Kolejny słabiutki mecz w wykonaniu gospodarzy, runda rewanżowa zdecydowanie gorsza. Według mnie wynik jest troszkę za wysoki.

Bakel
Kolejka 12

Bakel reyty

CYTAT
Decyzją managera Czarnych Koszul w wyjściowym składzie nie zobaczyliśmy filaru ofensywy - Filipa Ivanovskiego, a znajdującego się w świetnej dyspozycji Daniela Gołębiewskiego. Jak się okazało, był to strzał w dziesiątkę. Każda piłka wrzucona na głowę młodego napastnika lądowała w siatce. Takich dośrodkowań było w tym meczu cztery, a więc Gołębiewski zakończył mecz z czterema wpisami w sędziowskim protokole. Dzielnie partnerował mu Daniel Mąka, który świetnie umiał się znaleźć w polu karnym i skutecznie dobijał strzały kolegów.
Rywal nie zasłużył natak wysoką porażkę. Na podstawie pomeczowych statystyk sprawiedliwym wynikiem byłby wynik 4-2. Zadecydowała ponadprzeciętna skuteczność warszawskiego ataku.
arczi333
13 kolejka

Arczi333 Niewczas

Mecz bardzo ładny dużo akcji strzałów
Bakel
Kolejka 11

arczi333 Bakel

CYTAT
Szlagier Unibet 1 Ligi, mecz, który miał zadecydować o wywalczeniu pierwszego miejsca. Sytuacja przed meczem wyglądała tak:
- wygrana Arcziego333 zapewnia mu 1 miejsce w lidze
- remis sprawia, że musiałbym wygrać z Czubinho, by lepszym bilansem bramek triumfować w rozgrywkach
- moja wygrana daje mi ten komfort, że mógłbym nawet przegrać z Czubinho, ale nie większą różnicą niż 2 gole.

Mecz rozpoczął się od nieoczekiwanego natarcia Czarnych Koszul, które to objęły prowadzenie za sprawą Nikolicia. Pierwszy kwadrans należał do gości, ale w miarę upływu czasu akcje Śląska zabierały tempa i coraz częściej wrocławianie zagrażali bramce Majdana. W końcu ataki przyniosły skutek i w końcówce po strzałach Ulanowskiego i Sotirovicia Śląsk objął prowadzenie.
Druga połowa rozpoczęła się niepomyślnie dla Polonii. Akcje Śląska były składniejsze, natomiast poloniści mieli problem z przekroczeniem środkowej linii boiska. Podobnie jak w pierwszej połowie wraz z upływem czasu role się odwracały. Od 65 minuty to Polonia była zespołem lepszym, co przełożyło się na gola autorstwa Marcelo Sarvasa.

Następnie miała miejsce kontrowersyjna sytuacja. O wybitą piłkę walczyli Piątek ze Sztylką(?). Gracz Śląska lepiej spisał się w tej sytuacji i przejął futbolówkę na swojej połowie. Piątek nie zamierzał odpuścić i wykonał wślizg celem odzyskania piłki. Trafił on w nogi rywala i otrzymał żółtą kartkę. Arczi333 miał pretensje, gdyż doszukiwał się w tym zagraniu gry nie fair play. Otóż nie panie kolego, nie jestem typem zawodnika, który fauluje umyślnie w takich sytuacjach. Owszem miałeś okazję do kontry, ale piłka znajdowała się jeszcze na Twojej połowie i do mojej bramki była daleka droga plus 3 obrońców. Moim zamiarem był wślizg, po którym miałem nadzieję przejąć piłkę, a nie zatrzymanie Twojej kontry. A już doszukiwanie się specjalnych podtekstów, że chciałem się odegrać za porażkę w 1 rundzie spotkań skomentuję w ten sposób: do każdego meczu podchodzę z tym samym zaangażowaniem i nie podpalałem się na mecz z Tobą.

Gdy wydawało się, że mecz zakończy się sprawiedliwym z przebiegu gry remisem, fatalny błąd popełnił obrońca Śląska podając piłkę wprost pod nogi wprowadzonego w 2 połowie Ivanovskiego. Popędził on na bramkę i w doliczonym czasie gry uderzył wewnętrzną częścią stopy obok próbującego interweniować Kelemena.

Gol na 3-2 dla Polonii i niezwykle ważna wygrana w kontekście walki o 1 miejsce. Sprawa nie jest jeszcze rozstrzygnięta, gdyż znając potencjał ofensywny Czubinho można się obawiać czy nie podziurawi on mojej siatki odbierając mi tym samym szanse na triumf.

reyty
reyty Czubinho

Ostatni mecz i ostatni już przegrana Odry w tym sezonie. Podsumowując bramkarze pewnie uznali,że nie ma takiej piłki, której nie da się wpuścić i obydwoje wdrażali tą zasadę przez cały sezon oczywiście z pomocą obrońców. 6 pkt w 14 meczach mówi samo za siebie smile.gif

PS.
A tak nawiasem mówiąc Odra w 1 lidze też tak sobie radzi więc to chyba jest zaraźliwe ;p
czubinho
14 kolejka
Czubinho 0-2 Bakel

Dzięki za cały sezon Unibet. Teraz tylko czekać na lige Issonline
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.