Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Galaktyczne transfery w PES 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Cudinho 7
Czy zna ktoś może sprawdzony sposób na to jak w PeS-ie 2010 w trybie kariery przeprowadzić transfery wielkich piłkarzy takich jak np.: Villa, Silva, Agüero, Torres, Gourcuff czy Fabregas?
Z góry dziękuje za pomoc! smile.gif
kristof26
Tak.Zanim zaczniesz tryb kariery to w edycji gry pododawaj sobie zawodnikow do danej druzyny i pozniej graj nia biggrin.gif
Cudinho 7
Aha, spoko rada, brawo za inwencję! wacko.gif Może jednak ktoś zaproponuje bardziej oryginalny pomysł?? Gram już drugi sezon Realem , zdobyłem wszystko co możliwe i nadal tacy zawodnicy jak: Agüero, Villa, Silva, Fabregas czy Gourcuff nie chcą przejść do mojej drużyny! mad.gif
Tari
Hm. Niektórych grajków pewnie nie sprowadzisz nigdy, ale część może Ci się uda. Sposób? Oferta za ofertą, w końcu może się zgodzi. W ten sposób, przy złożeniu około 10-15 oferty sprowadziłem do Arsenalu Aguero. Innej rady nie ma wink.gif
Cudinho 7
Dzięki Tari za radę! Gdy tylko dochodzi do negocjacji coraz bardziej przekonuje się, że to jedyny sposób - wznawianie ofert za każdym razem. Aj, Konami utrudniło tylko życie wszystkim PESowiczom, którzy uwielbiają robić roszady w swoich ulubionych zespołach. Dużym utrudnieniem jest także brak możliwości wymiany zawodników między klubami. Jednak najlepiej przeprowadzało się transfery w PES 6, Konami powinno powrócić do tej formuły.
Tari
W tego już legendarnego PES'a 6 nie miałem przyjemności grać, ale potwierdzam, że zdecydowanie brakuje możliwości wymiany. Często kupujemy kogoś a ze sprzedażą niepotrzebnego już gracza mamy problem...no cóż, można tylko liczyć, że kolejny PES to zmieni wink.gif

co do transferów: nie wspomniałem, że w identyczny sposób sprowadziłem do Arsenalu Akinfeeva, Elię (HSV) i Pique. "Galaktyczni" oni nie są, ale scout informował, że szanse na ich sprowadzenie są zerowe...więc nic tylko życzyć powodzenia smile.gif
Cudinho 7
Ja zaś sprowadziłem do Realu: Santi Cazorlę, Sneijdera, Jesusa Navasa, Akinfeeva, Pato i Juana Mate. Zauważyłem, że nieprzeciętnego lub wybitnego gracza łatwiej jest sprowadzić jeżeli interesują się nim i mają na niego oko inne kluby. Wtedy było trzeba włączyć się w walkę o danego zawodnika i ponowić kilka razy ofertę. Tak było w większoći zawodników, których sprowadziełem.
Bodzioszenko
Nie wiem jak ale mi sie Rooneya udało ściągnąć do Romy.
Regul
Mi udało się pozyskać nie wiem jakim cudem Benzeme do Man utd ale musiałem wybulić bardzo dużo kasy. Dostałem nagle info od scouta ze jest niezadowolony z pozycji w klubie i przeszedł do mnie. A Gourcuffa łatwo jest pozyskac jak nie jest jeszcze rozwinięty.
Miecho
Ja do ManU sciagnalem Silve, Akinfeeva, Lavezziego, Kjaera, C.Ronaldo, Di Marie i Julio Cesara, do tego chce przyjsc do mnie Torres, niestety nie mam kasy. Wszystko to na przełomie 4 sezonów.
artu
jak to chce przyjść Torres ? sam ?
i nie czaję, że nie masz kasy, jak grałem Barcą przez 5 sezonów, to kupiłem Di Marię, Arda Turan, Ricardo miałem kilku z młodzieżowego składu, sprzedałem Pinto, Henry, Toure, Keite i praktycznie wszystko wygrywałem i miałem kilkaset milionów na koncie i tak naprawdę nie miałem kogo kupować smile.gif więc nie rozumiem jak ManU możesz nie mieć kasy, jak zapewne na start miałeś dużo, oczywiście grałem na Top Player, teraz gram Auxerre, kupiłem Macarthy z RPA i kilku nieznanych, ale z dobrymi statami, a kasy mam mało smile.gif
N1KL
Benzeme jest łatwo kupić, mi się udało już w pierwszym okienku w 1 sezonie. Trudniej za to pozyskać Pato - on jest tak uparty, że nie mam już do niego cierpliwości cały sezon mu składałem oferty a on zawsze je odrzucał. Tak samo problem z pozyskanie to Hulk - równie uparty co Pato, ale gram już 2 sezon Interem na Professional i "zaklepałem" takich zawodników jak: Drogba, Hihuain, Heitinge, Robinho, Diego, Wilshere, Drenthe( do OL nie chcieli przejść za nic). Teraz poluje na Joe Cole, Arde Turan, Pato albo Hulka, i tego z Barcy chyba Chygrynski i Aguero, ale jego też bardzo trudno pozyskać.
artu
Czygrynski się bardzo ładnie rozwija, po kilku sezonach na ławce i graniu w pucharze ligi i w niektórych meczach ligowych i wchodzeniu na końcówki miał chyba 92 pkt
Miecho
Nie, że sam, zaproponowałem mu kontrakt, zaakceptował, ale jak pisałem nie mam kasy:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.