Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Polski GR.5
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
Milerinho
Termin na rozegranie meczy do 15.04.2010, po tym terminie zostanie rozlosowana kolejna runda.
Wyniki wpisujemy wg. schematu w tym temacie. Nie ma rewanzy !!

Cziczinho
kolejka nr 3

cziczinho MM

Cziczinho
kolejka nr 1

cziczinho snajper1929

Mecz dogrywany. Pierwszą bramkę dla Lecha strelił Chrapek. W drugim meczu miałem bardzo dużo szczęscia. Snajper powinien ograć mnie bez większych problemów. Ale takie uroki tej diabelskiej gry;p Dzieki za mecz...
Robcio
2 runda

Robcio Cziczinho

Robcio
3 Runda

Robcio Snajper1929

Już nie mam słów żeby opisywać moje mecze ze snajperem. Jest to jednak trochę "nienormalne" huh.gif
snajper1929
Akurat w tym meczu jak dla mnie statystyka kłamie była to typowa kopanka na 0-0 mielismy po słupku i poprzeczce aż w końco farfoclowato wpadło wink.gif
Robcio
CYTAT(snajper1929 @ Apr 14 2010, 21:50) *
Akurat w tym meczu jak dla mnie statystyka kłamie była to typowa kopanka na 0-0 mielismy po słupku i poprzeczce aż w końco farfoclowato wpadło wink.gif

Ja nie mówie że byłem lepszy ale chodzi ogólnie o mecze bo jak gram niby lepiej to dostaje po kontrach albo mecz wyrównany jak teraz i bramka w 87 min :/
snajper1929
A ja wcale nie twierdzę, że twierdzisz że byłeś lepszy wink.gif
snajper1929
2 kolejka

snajper1929 MM

MM.
Runda 1

MM
Robcio

Milerinho

Z grupy wychodzi 1 i 2 miejsce powodzenia w fazie pucharowej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.