Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BARAŻE
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

Znamy już 5 ćwierćfinalistów, pozostałych trzech zostanie wyłonionych w barażach, które przed chwilą rozlosowałem. Termin na rozegranie baraży to 09.04.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ.
Gramy jeden mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Wynik wstawiamy w tym temacie.
Strzelcy nie będą wliczani do klasyfikacji ogólnej.

Ustawienia meczowe:
- długość meczu: 15 min
- forma: losowa
- kontuzje: tak
- pogoda: dobra
- sezon:
lato
- pora: dzień\noc
- czas zmiany ustawień: długi
- dogrywka : włączona
- karne :
włączone

Mlody08 vsArczi333
lukasz44 vs TSU

Robcio- wolny los
Robcio
No to mam szczęście wink.gif
lukasz44
lukasz44 tsu

Mecz zaczął się od 3 szybkich ciosów Smoków, dwa gole Hulka i jeden Rodrigueza dały Portugalczykom spokojne prowadzenie do przerwy. W drugiej gra toczyła się pod dyktando Niemców, oddawali masę strzałów ale fatalnie pudłowali. Gol Salihovicia na 2-3 mógł być przełomowy, gdyby nie fakt że chwilę pózniej Hulk agresywnie wpadł w pole karne Hoffenheim, wywrócił go golkiper gości, a sędzia podyktował rzut karny. Do piłki podszedł bramkarz gospodarzy Helton i pewnym strzałem w prawy róg wprowadził swój zespół do ćwierćfinałów !!!

Tsu

Ten mecz tylko utwierdzil mnie w przekonaniu ze czasem o wyniku decyduje Pes a nie my sami wink.gif
Oczywiscie gratuluje Lukaszowi awansu ale szkoda ze nie moglem nic zrobic majac zdecydowanie wiecej z gry.
Niby to tylko zabawa ale chyba kazdego wkurzyl by taki mecz.
Powodzenia i pozdro
Matis08

Mlody08 Arczi3333

[b]Mecz zaczął się świetnie dla gospodarzy. Już w 6 minucie Crosas dał prowadzenie dla Celticu. Szkoci nadal naciskali na Hiszpanów co przyniosło efekt już w 25 minucie, kiedy to ze skraju pola karnego Keane strzałem w długi róg dał dwubramkowe prowadzenie. Do końca 1 połowy goście oddali tylko jeden i w dodatku niecelny strzał. W 2 połowie obraz gry uległ nieznacznej zmianie, przycisnęli goście co mogło skończyć się bramkami, lecz najwidoczniej mieli rozregulowane celowniki. Celtic miał kilka okazji do zwiększenia prowadzenia, lecz nie skorzystał z tego. Gracze Villareal oddali w tej połowie tylko 2, również niecelne strzały.
Dzięki za mecz smile.gif
/b]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.