wujekPL
Mar 25 2010, 12:46
witam. mam dziwny problem z którym nie mogę sobie poradzić. posiadam oryginalnego Pes'a 2010 od listopada. od tamtej pory miałem go zainstalowanego i działał bez problemu dorzuciłem mu patche z pesedit.com i nadal śmigało jak należy non stop. ostatnio sięgnąłem po Gta 4 ( również oryginał) i gdy go zainstalowałem to pes 2010 przestał działać a konkretnie nie włącza się. próbowałem przeinstalować już ze cztery razy i dalej to samo. gdy odpalam grę pojawia się pierwsze czarne tło z gwiazdkami co znaczy ze sie łąduje, następnie pojawia się normalnie białe tło z napisem Konami i gdy ono znika i powinna sie włączyć gra to wywala mnie do pulpitu, poprostu sama się wyłącza gra w dodatku bez żadnego komunikatu o jakimkolwiek problemie.. wygląda na to że stało się to po zainstalowaniu przeze mnie Gta4. czy ktoś wie czy te dwie gry w jakiś sposób się gryzą i stąd ten problem..? poprostu nie mam pojęcia co robić. prosze o jakieś wskazówki.
rafalon92
Mar 25 2010, 16:13
Gryźć się raczej nie powinny, ponieważ sam mam pesa 2010 i gta 4 i obie gry chodzą bez problemu.
wujekPL
Mar 30 2010, 08:48
znalazłem rozwiązanie problemu. gdyby ktoś miał taki problem to wystarczy w settings zaznaczyć ptaszkiem opcję "nulify movie playback" i wszystko działą jak trzeba :] uważam problem za rozwiązany a temat za zamknięty ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.