Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II Faza Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 8 meczy. Awansuje zwycięska ekipa i 3 z najlepszym bilansem z drugich miejsc. Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 05.04.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie
KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Aktualka do postu 13

Numery GG do graczy :

Robcio
10837953
Mani3k
2036428
JustMe1987
7746003
dorian 1265650
ziewiec 11428962
dorianq
2kolejka dorian ziewiec

Bramka Farfana z 63anulowana

7kolejka ziewiec dorian

ziewiec
3 kolejka

ziewiec Mani3k

Mani3k
Mani3k ziewiec

W tym meczu znowu czegoś zabrakło Niemcom, remis byłbym bardziej sprawiedliwy.

Co do drugiego meczu, kolega ziewiec ewidentnie strzelił 2 bramki z lamy, zbiegając ze skrzydła wzdłuż linii bramkowej i podając do pustej bramki, po czym zwróciłem mu uwagę, na co on odpowiedział, że chyba nie wiem co to lama... więc niech i tak będzie.
Dzięki za mecze.
dorianq
3kolejka dorian robcio

przy stanie 2-0, Neuer obronil "11", chwile pozniej podwyzszenie wyniku na 3-0 i koncowy triumf 5-0

8 kolejka robcio dorian
wstawiam gdyz minelo pare dni a robcio nadal nie wstawil wyniku a co do meczu to wyrownany w porownaniu do 1spotkania, robico byl poirytowany skutecznoscia swoich graczy a moi zawodnicy mimo iz nie grali najlepszego meczu strzelili o 1wiecej i zagraneli pelna pule

Mani3k
Mani3k JustMe1987
JustMe1987
RUNDA NR: 9

WYNIK

JustMe1987 Mani3k

SCREENY

OPIS

Mimo mojego sparingowego podejscia do tych rozgrywek udalo sie zagrac dobry mecz w pierwszej polowie. Druga odslona to juz dominacja rywala ale udukomentowana tylko jedna bramka.

cool.gif
ziewiec
10 kolejka

ziewiec JustMe

5 kolejka

JustMe ziewiec

JustMe1987
RUNDA NR: 7

WYNIK

JustMe1987 Robcio

SCREENY

Robcio
2 runda

Robcio JustMe1987

Dzieki i sorka za tą sytuacje z nie dodaniem wyniku dorian.
JustMe1987
RUNDA NR: 1

WYNIK

JustMe1987 Dorian

SCREENY

cool.gif
dorianq
6kolejka dorian justme1987

Powrót skutecznosci u Kuranyiego, ktory w tym meczu zdobyl 3 z 4bramek
Mani3k
1#
Mani3k Robcio

6#
Robcio Mani3k

Dzięki za mecze, powodzenia.
Robcio
9#

Robcio Ziewiec

Bardzo ciężki mecz, ziewiec to bardzo wymagający przeciwnik i musiałem się wiele napocić by zwyciężyć w tym meczu. Ciężko było upilnować Saleiro który ma łatwość do zdobywania bramek, na szczęście byłem w tym meczu dosyć skuteczny i udało się wygrać w bardzo ważnym meczu. Dzieki za meczyk wink.gif
ziewiec
4 kolejka

ziewiec Robcio

Mani3k
Dorian Mani3k

P.S. Wynik na screenie 4-5 z tym, że 4 bramka strzelona hidden'em. Ostateczny wynik 3-5.

Mani3k Dorian

Dzięki wszystkim za grę i wspaniałą zabawę... ;-)
lukasz44
Rozgrywki w grupie D uważam za zakończone, do ćwierćfinału bezpośrednio awansowało Schalke prowadzone przez Doriana, drugi Olympiacos prowadzony przez Robcia zagra w barażach o kolejną rundę.

Końcowa tabela:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.