Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II Faza Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 8 meczy. Awansuje zwycięska ekipa i 3 z najlepszym bilansem z drugich miejsc. Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 05.04.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie
KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Aktualka do postu 9

Numery GG do graczy :

waldi198 6089163
Roor1910 2948119
Tomaj
11343679
Tsu 1272005
jarek 9577656
waldi198
7.kolejka

waldi198 roor1910

2.kolejka

roor1910 waldi198

tomaj
Tomaj Waldi198

Mimo wyniku mecz bardzo wyrównany. Borussia miała poprostu lepszą skuteczność co skutecznie rozbijało gości.

Waldi198 Tomaj

Zacięty mecz, idealny dla kibica. Wpierw Niemcy obejmują prowadzenie, potem muszą gonić wynik, by ostatecznie wygrać. Po ilości strzałów widać ich determinację. Zwycięskiego gola po zamieszaniu w polu karnym zdobył Tinga.

P.S. w tym meczu oddałem 23 strzały, jednak to nie mój rekord. Bodajże w Remes Pucharze Polski oddałem aż 32 strzały, będę się starać aby co najmniej dorównać temu wynikowi lub go nawet przebić.

Tomaj TSU

Dzięki za gre.
Roor1910
3k

Roor1910 Tsu

8k

Tsu Roor1910

5k

Roor1910 Tomaj

10k

Tomaj Roor1910

Tsu
2 Runda

Tsu jarek

7 Runda

jarek Tsu

6 Runda

Tsu Tomaj

Niestety mecz rozgrywany na raty daltego brak screna gole:Ibisevic3x Eduardo.Dla Bvb:Zidan 3x

[b]4 runda[/b]

waldi198 Tsu

9 Runda

Tsu waldi198

Mecz rozgrywany na raty gole w pierwszej polowie zdobyli::Suarez2x i Ibisevic 3x

Roor1910
6k

Roor1910 Jarek

Szkoda że przy stanie 2:2 Jarek zachował się jak zwykły prostak. Kiedy miałem sytuacje sam na sam bez chwili zawahania podciął mojego napastnika i nawet nie raczył wyjaśnić tego. Mecz bez historii, oby takich jak najmniej.
lukasz44
Jarek
Zgodnie z pkt 12 regulaminu Pucharowego otrzymujesz żółtą kartkę.

Pilnuj się i graj FAIR.
jarek
sorki Roor1910 pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło sad.gif i na pewno się nie powtórzy smile.gif
żółtą kartkę przyjmuję choć zgodnie z pkt. 12 nie powinienem jej dostać heh... tongue.gif rozkminjajcie why tongue.gif

EDIT lukasz44
--------------
Lepiej to ty pomyśl nad swoim zachowaniem ... Pewnie chodzi ci o brak screena albo video, ale akurat wiem że Roor to uczciwy gracz i wierzę mu na słowo, ale i tak sam się przyznałeś rolleyes.gif

Wiadomo że się przyznaję, nie mam zamiaru nic ukrywać...tylko chodzi oto że mimo wszystko zgodnie z regulaminem ostrzeżenia dostać nie powinienem...dostałem je niezgodnie z prawem hehe tongue.gif ale luuz już się tylko tak droczę tongue.gif:P
waldi198
10.kolejka

waldi198 jarek

pierwsza bramka padła z lamy dal jarka więc wynik jest 1:3
Roor1910
Jarek to może byś tak łaskawie wynik naszego meczu wpisał...
jarek
1 runda

jarek Roor1910

CYTAT
Wyjątkowo słaby mecz w wykonaniu CSKA z czego skorzystali gracze Fulham smile.gif Kilka ostrych fauli ze strony rywala no ale nie wychodziłem sam na sam to nie są to faule nie sportowe tongue.gif smile.gif
Dzięki powodzenia w kolejnej fazie smile.gif

jarek
kurcze panowie...to wy świąt nie macie ? tongue.gif wstawie wszystko...brak czasu poprostu smile.gif

5 runda

jarek waldi198

lukasz44
Rozgrywki w grupie B uważam za zakończone, do ćwierćfinału bezpośrednio awansowało Fulham prowadzone przez Roora, drugie Hoffenheim prowadzone przez TSU zagra w barażach o kolejną rundę.

Końcowa tabela:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.