Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II Faza Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 8 meczy. Awansuje zwycięska ekipa i 3 z najlepszym bilansem z drugich miejsc. Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 05.04.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Numery GG do graczy :

ufo19 3993792
jaro9
700140
Mlody08
6437156
Orange_91
9270871
Niewczas 10969576
jaro9
Runda 5

jaro9 ufo19

Ciekawy mecz z wieloma okazjami bramkowymi których więcej miała ekipa Lazio.W drugiej połowie niestety wszyscy napastnicy Evertonu doznali kontuzji i na ataku musiał grać Cahill biggrin.gif .Bezapelacyjnie bohaterem meczu został Tim Howard (Everton GK) Dzięki za mecz!
ufo19
Runda 10

ufo19 jaro

Mecz jednostronny, odzwierciedla to wynik. Ozdobą meczu była bramka Zarate, z cyklu stadiony świata smile.gif Dodam że grałem trzema napastnikami i wszyscy mieli niebieskie formy ;p;p;p Widać tutaj nie miało to większego znaczenia wink.gif
A oto brameczka wink.gif
camel11
CYTAT(ufo19 @ Mar 25 2010, 08:16) *

piękna bramka unsure.gif
Niewczas
Runda 8

Niewczas ufo19

Orange_91
Runda 6

Orange_91 Niewczas

Dwie szybko strzelone bramki na początku spotkania ustawiły dalszy przebieg meczu. Grę kontrolował zespół z Bremy i zdobył aż 7 bramek tracący przy tym tylko 1.

Runda 1

Niewczas Orange_91

Drugi mecz był o wiele bardziej wyrównany. Do 74 minuty oba zespoły stworzyły wiele groźnych akcji, ale udało im się zdobyć tylko po 1 bramce. Właśnie ta 74 minuta meczu była przełomowa, kiedy to Mesut Ozil dał prowadzenie Bremeńczykom. Od tego właśnie momentu Werder zaczął sobie coraz lepiej poczynać a z Rosjan tak jakby uszło powietrze. Mecz ostatecznie zakończył się 3-bramkowym zwycięstwem graczy Werderu.
ufo19
9 runda
Orange ufo1987

3 runda
ufo1987 Niewczas

Orange_91
Runda 4

ufo1987 Orange_91

Mecz dosyć wyrównany. Jak pierwsi na prowadzenie wyszli Bremeńczycy, jednak w 33 minucie gracze Lazio wyrównali. Jednak końcówka spotkania należała do Niemców i zdołali wyjść na 2-bramkowe prowadzenie. Po przerwie słaba gra graczy Werderu doprowadziła do tego, że przegrali ten mecz 4-3.

ufo19
Miałem wstawiać właśnie ale widzę że Orange mnie uprzedził. Dodam tylko że pierwsza połowa należała w zupełności dla Niemców, ale druga odsłona to zupełnie inne widowisko. Wspaniała gonitwa Lazio i niemalże wyrwanie 3 pkt Werderowi. To co grają Włosi w II rundzie to zupełnie inne widowisko niż w pierwszej. Na koncie mam 5 zwycięstw i remis i czekam tylko na Młodego i dwa ostatnie mecze z nim. Myślę że do awansu wystarczyłyby mi z nim remisy wink.gif Ale nie ma co wybiegać w przyszłość i skupić się na tych dwóch meczach. wink.gif
Orange_91
Runda 2

Orange_91 jaro

Na początku spotkania szybka wymiana strzelonych bramek przez oba zespoły, ale dalsza część meczu to totalna dominacja Niemców, którzy strzelili ich w sumie aż 9.
jaro9
Runda 7

jaro9 Orange_91

The Toffies kolejny raz zostali rozbici lub rozjechani przez czołg Werder Brema.Bramka w 1 minucie Marina sprawiła że Werder poczuł się bardzo pewnie.Do przerwy 0-2.W drugiej połowie Everton(który jest wyraźnie bez formy od kilku meczy) chcąc dogonić Bremeńczyków starał się zagrażać bramce gości.Strzelili nawet ładną bramkę którą zdobył Pieenar ale odkryli się za bardzo oraz popełniali głupie błędy w obronie co bardzo dobrze wykorzystał Werder.Zasłużone zwycięstwo gości.Everton odpada z rozgrywek i pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego w kolejnych meczach dla ekipy Niemieckiej wink.gif
Matis08

2 runda
Mlody08 ufo1987

Screeny:

Opis:
Pierwszy mecz drużyny ze Szkocji w 2 rundzie LE. Przeciwnikiem było rzymskie Lazio. W 27` wykorzystując złe podanie Keane zdobył swoją kolejną bramkę w tej edycji Ligi Europejskiej. 5 minut później wynik podwyższył Kamara. Wynik do przerwy 2-0. Po zmianie stron w bramce Celticu stanął Załuska, co było błędem. Bowiem już w 1 akcji , Julio Cruz zdobył gola. Najwidoczniej Załuska nie był jeszcze dobrze rozgrzany. W 2 połowa było dużo walki o piłkę, piłka przechodziła z pod jednej bramki pod drugą. W 89 minucie wynik meczu ustalił Fortune.
Wynik 3-1 dla Celticu.

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.
Niewczas
Runda 10

Niewczas Mlody08

Orange_91
Orange_91 Mlody08

Mecz dosyć wyrównany z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Do 36 minuty utrzymywał się stan 0-0 kiedy to Kamara dał prowadzenie Celtom. Do końca Bremeńczykom nie udało się wyrównać mimo dwóch poprzeczek. Już 4 minuty po wznowieniu gry Niemcy wyrównali i było już 1-1, w 56 minucie Rosenberg dał prowadzenie gospodarzom. Wynik 2-1 utrzymał się już do końca spotkania.
Matis08

7 runda
ufo1987 Mlody08

Screeny:

Opis:
Mecz podobny do ich pierwszego spotkania. Szkoci szybko objęli dwubramkowe prowadzenie. Po 5 minutach podwyższyli na 3-0. Lecz natychmiast odpowiedzieli włosi. Po zmianie stron , Rzymianie, którym do awansu wystarczył tylko remis ambitnie walczyli. I udokumentowali to w 61` kiedy to Julio Cruz wpakował piłkę do siatki. Do ostatniego gwizdka dzielnie bronili się Szkoci i wywieźli cenne 3 pkt z włoskiej ziemi.
Wynik : 2-3 dla Celticu.
Matis08

5 runda
Mlody08 Niewczas

Screeny:

Opis:
Drugie spotkanie zapowiadało się na dobre spotkanie. I nie rozczarowało ono kibiców. Do przerwy wynik bezbramkowy. W drugiej odsłonie znać o sobie dał Samaras, który dwukrotnie ukąsił rosyjski zespól zdobywając gole w 58 i 83 minucie.
Wynik 2-0 dla Celticu.

Matis08

3 runda
Mlody08 Orange_91

Screeny:

Opis:
Szkoci nie mogą znaleźć sposobu na ekipę z Niemiec.Lecz to oni pierwsi zdobyli bramkę w 11`. Tuz po rozpoczęciu 2 połowy gola zdobył Pizarro. 4 minuty później ponowne prowadzenie dla Celticu uzyskał McCourt. Lecz 5 minut później gola zdobył ponownie Pizarro. Prawdopodobnie będący w wyśmienitej formie. Ośmieszał obrońców i będącego w słabej formie Artura Boruca. W 73 ` klasycznego Hattricka zdobył Pizarro. Kopiując wręcz swoją drugą bramkę. W 80 minucie było już wiadomo do kogo poleca 3 pkt. Gola, również niemal identycznego jak dwa poprzednie zdobył tym razem Hugo Almeida. Po rozpoczęciu meczu szybkim wejście w pole karne swojego drugiego gola w tym meczu zdobył McCourt. A więc dwie porażki z Werderem stały się faktem. Teraz tylko 2 wygrane z Jaro9 mogą dać szansę na awans z 2 miejsca.

jaro9
Runda 9
jaro9 Niewczas

Ciekawy mecz z wieloma sytuacjami podbramkowymi.Pierwsza bramka to nieszcześliwy samobój drużyny z Rosji.W drugiej cześci drużyna z Liverpoolu strzeliła drugą bramkę co sprawiło że grało im się spokojniej.Jednak w 70 minuicie przy wybiciu z bramki Howard podał wprost do stojącego nieopodal Dannego a ten niemiał kłopotu strzeleniem bramki.W tym momencie wydawało się że goście mogą jeszcze powalczyć o punkt,jednak 120 sekund późnej ładną akcję rozegrała drużyna Evertonu przypieczętowana zwycięstwo i 3 bramkę którą zdobył rosjanin Bilyialetdinov.

dzięki za mecz
Niewczas
Runda 4

Niewczas jaro9

Znaczna przewaga Zenitu, jednak błędy w obronie bezlitośnie wykorzystał Saha, który zdobył hattricka.

lukasz44
Mecze przedłużone do Wtorku (06.04.10) do godziny 21:00:

1k. jaro9-Mlody08
6k.
Mlody08-jaro9
Matis08

6 runda
Mlody08 jaro9

Screeny:

Opis:
Dwa ostatnie mecze z ekipą Evertonu, oczekiwane są dwa zwycięstwa co dałoby udział w barażach do rundy pucharowej. Świetnie rozpoczęli gospodarze naciskając na gościu już od pierwszych minut. smile.gif Pierwsza bramka padła w 15 minucie co rozerwało worek z bramkami. Celtic zdołał jeszcze 4 razy umieścić piłkę w siatce smile.gif

2 mecz został odwołany na prośbę jaro9. WO
ufo19
No to zajebiście... Odwołany i jest WO który pozbawia mnie awansu... Zajebista sprawiedliwość wynikła...
Matis08
CYTAT(lukasz44 @ Apr 4 2010, 17:37) *
Mecz jaro9-Mlody08 przedłużony do wtorku do godziny 21:00
Mecze jarka zostają uznane jako walkowery na jego niekorzyść.

Sam wnoszę o WO w meczach z Majster37pl
Napisałem do niego 25,26,30,2
on napisał 30.03 że się odezwie kiedy będzie mógł grać. Nadal cisza. Ja nie będę prosił.

A widzisz ten wpis ufo?

Nie zdążyliśmy zagrać tego meczu, więc zgodnie z tym co tu jest napisane mam WO na niekorzyść jaro9.
Jeżeli Cię to uszczęśliwi to ja mogę zagrać, tylko czas był do 21 smile.gif
lukasz44
CZAS BYŁ DO 21:00
Mecz nie został zagrany z winy jaro9 więc WO na korzyść przeciwnika jak najbardziej sprawiedliwe.

----------------------------------------
Rozgrywki w grupie A uważam za zakończone, do ćwierćfinału bezpośrednio awansował Werder Brema prowadzony przez Orange, drugi Celtic prowadzony przez Mlodego zagra w barażach o kolejną rundę.

Końcowa tabela:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.