Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: L2 + cokolwiek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
the_barti
Witam.

Ja mam takie pytanie...Podczas gry gry nacisne L2 + krzyżyk, kòłko, kwadrat albo tròjkąt to na dole po lewo mi wyskakuje wlaśnie to, co nacisne, np. kwadrat. Co to jest i do czego to służy? to jest jakaś taktyka?

Pozdrawiam
Poldek
Witam.

Ja mam takie pytanie...Podczas gry gry nacisne L2 + krzyżyk, kòłko, kwadrat albo tròjkąt to na dole po lewo mi wyskakuje wlaśnie to, co nacisne, np. kwadrat. Co to jest i do czego to służy? to jest jakaś taktyka?  

Pozdrawiam

A ja też mam pytanie, ale tylko do ciebie biggrin.gif Ty na codzień sie jąkasz ??

A tak na poważnie to o jaką gre ci chodzi ?? bo nienapisałeś wink.gif
the_barti
powinno być:

"podczas gry gdy" ;]

PES4 rzecz jasna ;D
Cj90
poldek i po co nabijasz.. twoj post jest debilny...
a L2+cokolwiek to chyba krycie podczas akcji przeciwnika i zmiana ustawienia w swojej akcji chyba
P!R0
Jest to szybkie ustawienie taktyki podczas meczu!!!
Np. Ustawiasz sobie w formacji aby po nacisnieciu L2 i "kolko" twoia druzyna stosowala pressing napasnikow i niemusisz wchodzic do formacji tylko szybko naciskasz L2i "kolko" i masz!!!
Soxx
Witam.

Pozdrawiam

To jest taktyka. masz ustawiona manualną.Jeżeli ustawisz na auto,to bedzie ci sie wyswietlało L2,albo auto1,Auto2 itd. przypisujesz sobie w taktyce pod każdą z ww. opcji jakies zadanie taktyczne np. center atack,atak skrzydłami,kontratak itd.
Poldek
poldek i po co nabijasz.. twoj post jest debilny...
a L2+cokolwiek to chyba krycie podczas akcji przeciwnika i zmiana ustawienia w swojej akcji  chyba

Ja nabijam :/ Ty chyba nie wierz co mòwisz :| chyba to jest logiczne że się go spytałem o jaką gre mu chodzi, bo co innego znaczy to w PES 4 a co innego w WE 8 :/
StraY
lol, Poldek dobre :] a czym się ròżni zmiana taktyki w PES i WE ? biggrin.gif od 7 lat tak samo wygląda wink.gif chociaż racja, że "pouczyłeś" kolege żeby pisał o jaką gre mu chodzi - jedna z głòwnych zasad pomocy przez internet mòwi: im bardziej sprecyzujesz pytanie tym bardziej prceyzyjną odpowiedź otrzymasz wink.gif

PS:rozumiem, że the_barti się jąka, ale nie rozumiem co masz na myśli pisząc "nie wierz co mòwisz" biggrin.gif - to tak apropo czepiania się innych tongue.gif

co do pytania to niektòrzy pisali, że jest to "szybka taktyka". dupa panie tam tongue.gif to jest "zwykła taktyka" służąca do dyrygowania drużyną podczas meczu. Są 2 możliwości ( nie bijcie za błędy bo nie gram w PES4 tongue.gif ):
1)Auto -> wybierasz 3 taktyki i komp ci sam je wybiera pròbując dostosować się do sytuacji + wybierasz 1 taktyke ktòrą sam włączasz/wyłączasz kiedy chcesz (L2) -> nie polecam

2)Manual -> wybierasz 4 taktyki ktòrymi sam operujesz za pomocą L2 + kòłko, X , tròjkąt, krzyżyk -> podstawa przy bardziej "poważnej grze "
DeL!
W ramach uzupelnienia dodam, ze mozna takze pod tymi przyciskami miec przypisane wlasne taktyki (np. defensywna, ofensywna) co zmienia nam calkowicie podejscie do tej gry i sposob rozgrywania meczu. Na dniach postaram sie przygotowac tutorial, ktory mysle, ze wyjasni wiele spraw odnosnie rozwiazan taktycznych i przyczyni sie w duzym stopniu do ozywienia polskiej sceny PES4, byc moze i odkryje jakies ciekawostki, o ktorych nie wiedza nawet starzy wyjadacze ze sceny ISS (nie bylem zintegrowany z ta scena wiec nie wiem na jakim poziomie sa rozwiazania taktyczne graczy) biggrin.gif
snake
Poldek nie nabijaj koleś założyl temat w dziale PC więc wiadomo o co chodzi, uważaj bo niejaki Pan kemot nie lubi takich nabijaczòw ;-)
pozdro !
Radarek
W ramach uzupelnienia dodam, ze mozna takze pod tymi przyciskami miec przypisane wlasne taktyki (np. defensywna, ofensywna) co zmienia nam calkowicie podejscie do tej gry i sposob rozgrywania meczu. Na dniach postaram sie przygotowac tutorial, ktory mysle, ze wyjasni wiele spraw odnosnie rozwiazan taktycznych i przyczyni sie w duzym stopniu do ozywienia polskiej sceny PES4, byc moze i odkryje jakies ciekawostki, o ktorych nie wiedza nawet starzy wyjadacze ze sceny ISS (nie bylem zintegrowany z ta scena wiec nie wiem na jakim poziomie sa rozwiazania taktyczne graczy)  :D

Czekam z niecierpliwoscia na tutorial :-)
StraY
, byc moze i odkryje jakies ciekawostki, o ktorych nie wiedza nawet starzy wyjadacze ze sceny ISS biggrin.gif

nie wlewaj sobie tongue.gif chociaż "scena" PES4 w Polsce jest dosyć kulawa, więc kto wie wink.gif (mam namyśli Graczy wink.gif )
Kulexy
Kto kuleje ten kuleje tongue.gif
Pierwszego z rodziny PESowatych w jaki gralem byl International Superstar Soccer '98 na PSXa => jeszcze po YAPO
DeL!
Hmm po tym ataku moje konto zostalo usuniete i musialem rejestrowac sie na nowo mad.gif Tutorial zamieszcze dzis wieczorem, a tymczasem mam pytanko: czy ktos z nowo zarejestrowanych ma ten sam manewr na forum, ze wszystkie posty sa wyrownane do srodka? blink.gif W profilu nie ma zadnego odnosnika gdzie moglbym to zmienic wiec chyba bedzie lipa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.