Witam.
Ja mam takie pytanie...Podczas gry gry nacisne L2 + krzyżyk, kòłko, kwadrat albo tròjkąt to na dole po lewo mi wyskakuje wlaśnie to, co nacisne, np. kwadrat. Co to jest i do czego to służy? to jest jakaś taktyka?
Pozdrawiam
| QUOTE |
| Witam.
Ja mam takie pytanie...Podczas gry gry nacisne L2 + krzyżyk, kòłko, kwadrat albo tròjkąt to na dole po lewo mi wyskakuje wlaśnie to, co nacisne, np. kwadrat. Co to jest i do czego to służy? to jest jakaś taktyka? Pozdrawiam |
| QUOTE |
| Witam.
Ja mam takie pytanie...Podczas gry gry nacisne L2 + krzyżyk, kòłko, kwadrat albo tròjkąt to na dole po lewo mi wyskakuje wlaśnie to, co nacisne, np. kwadrat. Co to jest i do czego to służy? to jest jakaś taktyka? Pozdrawiam |
| QUOTE |
| poldek i po co nabijasz.. twoj post jest debilny...
a L2+cokolwiek to chyba krycie podczas akcji przeciwnika i zmiana ustawienia w swojej akcji chyba |
| QUOTE |
| W ramach uzupelnienia dodam, ze mozna takze pod tymi przyciskami miec przypisane wlasne taktyki (np. defensywna, ofensywna) co zmienia nam calkowicie podejscie do tej gry i sposob rozgrywania meczu. Na dniach postaram sie przygotowac tutorial, ktory mysle, ze wyjasni wiele spraw odnosnie rozwiazan taktycznych i przyczyni sie w duzym stopniu do ozywienia polskiej sceny PES4, byc moze i odkryje jakies ciekawostki, o ktorych nie wiedza nawet starzy wyjadacze ze sceny ISS (nie bylem zintegrowany z ta scena wiec nie wiem na jakim poziomie sa rozwiazania taktyczne graczy) :D |
| QUOTE |
| , byc moze i odkryje jakies ciekawostki, o ktorych nie wiedza nawet starzy wyjadacze ze sceny ISS |