Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orginalne Loga drużyn i lig na czystym pes2010 po instalacji.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Rafeal
Witam. Jeśli nie ten dział to z góry sorry.

Szukałem po internecie i nie mogę zaleźć, patcha czy pliku który poprawia loga drużyn i lig na poprawne ale na czystym pes2010 bez instalacji żadnych nowych bajerów. Tylko i wyłącznie loga.

Wiecie może gdzie to znaleźć albo posiadacie taki plik.

Proszę o pomoc.
kristof26
CYTAT(Rafeal @ Mar 21 2010, 12:30) *
Witam. Jeśli nie ten dział to z góry sorry.

Szukałem po internecie i nie mogę zaleźć, patcha czy pliku który poprawia loga drużyn i lig na poprawne ale na czystym pes2010 bez instalacji żadnych nowych bajerów. Tylko i wyłącznie loga.

Wiecie może gdzie to znaleźć albo posiadacie taki plik.

Proszę o pomoc.

Prosze bardzo Orginalne loga i nazwy dzialajace online
Orginalne loga i nazwy
Orginalne loga i nazwy
Rafeal
Sorry ale źle mnie zrozumieliście. Nie chodzi mi o tryb online ale normalnie w grze.

Jak np. gram jakiś mecz towarzyski, czy w społeczności - w czasie wybierania drużyn nie każda ma oryginalne logo oraz nazwy.

Bo nie możliwe że po wyjściu pes2010 nikt nie zrobił patcha czy czegoś tam który daje wyłącznie poprawne nazwy i loga drużyn (nie online).

kristof26
CYTAT(Rafeal @ Mar 21 2010, 17:43) *
Sorry ale źle mnie zrozumieliście. Nie chodzi mi o tryb online ale normalnie w grze.

Jak np. gram jakiś mecz towarzyski, czy w społeczności - w czasie wybierania drużyn nie każda ma oryginalne logo oraz nazwy.

Bo nie możliwe że po wyjściu pes2010 nikt nie zrobił patcha czy czegoś tam który daje wyłącznie poprawne nazwy i loga drużyn (nie online).

Dziala zarowno online jak i ofline.
Rafeal
Aha to sprawdzę w takim razie i dam znać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.