Milerinho
Mar 20 2010, 01:05
A więc zaczynamy !!
Losowanie drużyn już jutro o godzinie 20.00 pod tym linkiem
Justin.tvJeżeli okaże się, że robię losowanie LIVE dla 5,6 osób zapewniam iż to będzie ostatnie losowanie LIVE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam nadzieje, że nie będzie rezygnacji po 2 meczach bo ktoś wylosował słabszą ekipę... na pewno będą wyciągnięte z takich zachowań konsekwencje !
Heh, jest pewna nieścisłość w dacie. Zapewne chodziło Ci o to, że losowanie będzie w sobote o 20. Napisałeś "jutro" ale już po 24, więc z postu wynika, że chodzi o niedziele. No chyba, że rzeczywiście chodzi o niedziele.
P.S. jeżeli jednak losowanie będzie w sobote, to mam pewną uwagę co do godziny. Weekend to taki okres tygodnia, w którym sporo osób wychodzi na miasto na imprezy (np. ja) i nie może oglądać o tej godzinie transmisji. To się tez odbija na frekwencji, więc nie wiem czy na przyszłość nie byłoby lepiej organizować losowań LIVE trochę prędzej.
P.S.2 Pomysł z tą Ekstraklasą jest wręcz rewelacyjny. Obym tylko nie wylosował Legii
Milerinho
Mar 20 2010, 10:02
Tak małe sprostowanie, dzis w sobote 20 marcza o godzinie 20.00
Robcio
Mar 20 2010, 10:08
świetny pomysł z tą ekstraklasą
Jak już pisałem super pomysł tylko ze niektorzy albo tak jak mowil tomaj imprezy/miasto albo ligowe nawet jesli sie zaczynaja o tej 17-18 to i tak sie pozniej "opija" smutek lub zwyciestwo druzyny

takze ja bym proponowal tak kolo 16. Oczywiscie decyzja nalezy do ciebie
waldi198
Mar 20 2010, 11:54
a więc potwierdzam słowa kolegów też dzisiaj idę na imprezę i na pewno nie będę mógł obejrzeć losowania! wydaje mi się ze dzień i godzina są mało odpowiednie!
CYTAT
,,Jeżeli okaże się, że robię losowanie LIVE dla 5,6 osób zapewniam iż to będzie ostatnie losowanie LIVE smile.gif,,
wydaję mi się że jedna zbyt wielu osób nie będzie
Milerinho
Mar 20 2010, 12:02
CYTAT(waldi198 @ Mar 20 2010, 11:58)

a więc potwierdzam słowa kolegów też dzisiaj idę na imprezę i na pewno nie będę mógł obejrzeć losowania! wydaje mi się ze dzień i godzina są mało odpowiednie!
wydaję mi się że jedna zbyt wielu osób nie będzie
Dodałem ankiete prosze o głosowanie. Czekam do godziny 16 na wyniki.
camel11
Mar 20 2010, 15:57
taka mała dygresja moja co do regulaminu i długości meczu...
nie wiem czy tylko ja tak mam, ale wydaje mi się ze 10 minutowe mecze są o wiele bardziej emocjonujące (w takich to sie można spocić) a te 15 minutowe są zwyczajnie jakieś przydługawe... w drugiej połowie zaczyna sie wszystko ciągnąć jak flaki a zegar stoi w miejscu ;]
może to tylko moje pzyzwyczajenie a może jednak ktoś mnie jeszcze poprze ;]
druga sprawa.
skoro ustalacie taki rygor (co dla mnie jest przesadą mimo wszystko, ale jednak moge to zrozumieć) co do formy prezentowania wyniku (szablon) i tego że za brak numeru kolejki będzie WO to fajnie by było chociaż być skrupulatnym w tym. Bo rozumiem że tak praca opiekuna staje się o niebo łatwiejsza, już pomijając fakt że jakoś to wygląda uporządkowane.
Ale tu przykład lukasza44 ;] który ostatnio mnie coś nie polubił:
LE grGpost#7 i #12 xD
proszę o lepszą obsługe! nie ma znajomości! xD
Milerinho
Mar 20 2010, 16:00
Co do czasu gry formy i kontuzji wszystko zostaje tak jak jest

edit.o 17 losowanie !! w linku podanym w 1 poscie
lukasz44
Mar 20 2010, 16:39
CYTAT(camel11 @ Mar 20 2010, 16:01)

taka mała dygresja moja co do regulaminu i długości meczu...
nie wiem czy tylko ja tak mam, ale wydaje mi się ze 10 minutowe mecze są o wiele bardziej emocjonujące (w takich to sie można spocić) a te 15 minutowe są zwyczajnie jakieś przydługawe... w drugiej połowie zaczyna sie wszystko ciągnąć jak flaki a zegar stoi w miejscu ;]
może to tylko moje pzyzwyczajenie a może jednak ktoś mnie jeszcze poprze ;]
druga sprawa.
skoro ustalacie taki rygor (co dla mnie jest przesadą mimo wszystko, ale jednak moge to zrozumieć) co do formy prezentowania wyniku (szablon) i tego że za brak numeru kolejki będzie WO to fajnie by było chociaż być skrupulatnym w tym. Bo rozumiem że tak praca opiekuna staje się o niebo łatwiejsza, już pomijając fakt że jakoś to wygląda uporządkowane.
Ale tu przykład lukasza44 ;] który ostatnio mnie coś nie polubił:
LE grGpost#7 i #12 xD
proszę o lepszą obsługe! nie ma znajomości! xD
Chłopcze widze że to ty masz jakiś problem do mnie i szukasz problemów. Napisałem obu na GG żeby wpisywali numery kolejek i ze to nastepnym razem bedzie karane. A tak wogóle po co robisz off-top w tym temacie a nie w off-top w LE ? chcesz zaszpanowac przed ludżmi ?A może sam poprowadż taki turniej ? Chętnie bym to zobaczył. Pisz do mnie na GG jak coś jeszcze ....
camel11
Mar 20 2010, 16:51
robię offtop bo w takim temacie jestem? napisałem swoje uwagi dotyczące regulaminu, oparte o jakies fakty po prostu, na tyle prawo mam
chlopcze
Hahaha , Śląsk Wrocław

ale mi sie trafilo a wy jak zadowoleni z druzyn ?
Milerinho
Mar 20 2010, 17:12

I najważniejsze losowanie za nami, jutro o godzinie 12 losowanie Pucharu Ekstraklasy !
Do 18 poprawie tabele i dodam gg, od 19 mozna rozgrywac mecze

Powodzenia !!
Robcio
Mar 20 2010, 17:15
Marcin Cabaj i Piotr Polczak

imo jest git, kadrowo dobry zespół

, troche szkoda że nie Lechia
camel11
Mar 20 2010, 17:18
Odra blee to sie pomęcze nieźle ;p
za to jarek będzie chyba tutaj najbardziej zadowolony z losowania
ha Wisła Kraków...dobrze prawisz camel11....lepiej być nie mogło...

widać Wiślacy ze mną chcieli grać...nie dziwie im się ;p
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA....
A ja bym wolał być na miejscu Cziczinho

No ale Areczka może być.
lukasz44
Mar 20 2010, 17:38
A ja sobie poryzam ŁKS'em
mam nadzieje że będzie fajna zabawa xD
CYTAT(milerinho @ Mar 20 2010, 14:48)

"...bo liczy się dobra zabawa! "
Jeżeli ktoś gra tu tylko i wyłącznie dla wyniku to niech to odrazu napisze, aby inni wiedzieli jak do meczu z taką osobą podejść.
Milerinho
Mar 21 2010, 13:45
Mi się fantastycznie gra Polonią Bytom i czuję, że to bedzie świetna zabawa grajac tymi ekipami z Ekstraklasy
lukasz44
Mar 21 2010, 13:48
Mi też, mimo że ŁKS to straszne słabiaki

Tomek Hajto powalczy o króla strzelców xD
A mi w Areczce brakuje szybkości. Mam może 2-3 w miarę szybkich zawodników. Całe szczęście mam wybór w zawodnikach lewonożnych, co w polskiej lidze jest rzadkością. Mimo wszystko gra się ciekawie.
Z tą Ekstraklasą to był na prawdę wyśmienity pomysł.
Ja na Jagielonie nie narzekam mieć Frankowskiego w ataku i Grosika na skrzydle to wielka przyjemność

problem tylko w tym ze nie ma odpowiednich zmienników ale to tylko zabawa wiec kogo by się nie miało gra się fajnie.
JustMe1987
Mar 21 2010, 17:07
znowu Pogon. Portowcy chyba lubia ze mna chodzic na dno
Swiata nie zawojuje ale zabawa bedzie super
Cel na ten sezon ladna gra i urywanie punktow wyzej notowanym druzynom (praktycznie wszystkim).
Remis na wyjezdzie 1:1 z Lechem i Jagielonia bardzo dobrze to obrazuje.
Śląsk połoczenie siły z szybkoscia + głupoty defensywy ;D , chociaz przegrywam to nie odstajemy umiejetnosciami od innych.
JustMe1987
Mar 22 2010, 20:11
Panowie piszcie smialo w sprawie meczy bo jak narazie to zero kontaktu z wami.
Nie dałoby się zrobić tak, aby wyniki były wpisywane do panelu gracza tak jak w lidze?
Milerinho
Mar 28 2010, 12:08
Nie, a w czym to przeszkadza

?
lukasz44
Mar 28 2010, 12:08
Jest dobrze tak jak jest według mnie.
Nie no tak tylko pytam, na pewno Wy mielibyście mniej pracy przy tabeli

No i każdy mógłby odrazu zobaczyć uaktualnioną tabelę. Nie mówię, że teraz jest źle.
by się terminarz na nowy tydzien przydał
CYTAT(Edi092 @ Apr 5 2010, 11:15)

by się terminarz na nowy tydzien przydał

Są święta i jak będzie dzień później to się nic nie stanie.
Milerinho
Apr 5 2010, 10:33
witam panowie wczoraj laptop mi siadl wiec jak tylko oddzyskam dane to wrzuce aktualke i terminarze, mam nadzieje ze to nastapi jak najszybciej
zeby było jasne to ja sie nie upomniałem o terminarz tylko napisałem ze by sie przydał ;D rozumiem świeta itp przeciez

)
Mam wiadomość dla adminów...wycofuję się z rozgrywek na issonline na jakiś czas

Kilka sytuacji zmusiło mnie do tego między innymi sprawa z wodzem lukaszkiem
Pozdro sory za kłopot...
Milerinho
Apr 12 2010, 20:26
Udało mi się oddzyskać dane i zrobione są aktualki, mecze jarka zostaly skasowane i w jego miejsce nie będzie nikt wchodził.
Mam nadzieje, że to była pierwsza i ostatnia przerwa w aktualizacjach
Milerinho
Apr 12 2010, 21:24
Ma czas do niedzieli na nadrobienie meczy jezeli nie bedzie dalej gral bedzie tak samo jak z meczami jarka.
Gracze:
pongo
stalówka
proszeni są o założenie kont gracza ISSOnline:
http://issonline.pl/rejestruj2.phpW ten sposób zostaną oni dopisani do 1 Ligi:
http://issonline.pl/liga.php
Pytanie mam Bakel do Ciebie , skoro rozegrane jest już tyle kolejek to mamy je dopisać w panelu gracza czy od tej 3 "tury" mamy zacząc
JustMe1987
Apr 13 2010, 19:28
W sprawie meczy prosze pisac w niedziele..
CYTAT(WKSRKS @ Apr 13 2010, 20:23)

Pytanie mam Bakel do Ciebie , skoro rozegrane jest już tyle kolejek to mamy je dopisać w panelu gracza czy od tej 3 "tury" mamy zacząc

Wyniki są już dopisane. Zostały tylko mecze z Pongo, ale to już zostawię jemu do wpisania w ramach ligowego szkolenia ;-).
Proszę Was też o sprawdzenie swoich meczów, gdyż niewykluczone, że gdzieś się pomyliłem z wynikiem.
camel11
Apr 14 2010, 11:03
CYTAT(Bakel @ Apr 13 2010, 19:53)

Gracze:
pongo
stalówka
proszeni są o założenie kont gracza ISSOnline:
http://issonline.pl/rejestruj2.phpW ten sposób zostaną oni dopisani do 1 Ligi:
http://issonline.pl/liga.phpBakel jak będziesz wpisywał mecz ponga ze mną to wpisz prawidłowy wynik bo w tabeli milera jest źle podane, zamiast remisu ma być 3-2 dla mnie
WPIS
Robcio
Apr 18 2010, 20:51
Coś mi namieszało w panelu ponieważ naliczyło mi jeden mecz za dużo i mam +3 pkt z nikąd. Można nawet policzyć moje mecze i ewidentnie jest 10 a nie 11.
CYTAT(Robcio @ Apr 18 2010, 21:55)

Coś mi namieszało w panelu ponieważ naliczyło mi jeden mecz za dużo i mam +3 pkt z nikąd. Można nawet policzyć moje mecze i ewidentnie jest 10 a nie 11.
Robcio -camel11, wpisane x2. Już usunięte.
Proszę o usunięcie wyniku z panelu meczu mojego z Camelem 2:2.
Graliśmy tylko 1 mecz, który wygrałem 3:0
camel11
Apr 23 2010, 21:28
CYTAT(tomaj @ Apr 23 2010, 18:54)

Proszę o usunięcie wyniku z panelu meczu mojego z Camelem 2:2.
Graliśmy tylko 1 mecz, który wygrałem 3:0
a pierwszej kolejki nie pamiętasz? ;p teraz graliśmy w 20 już więc to już rewanże się zaczynaja
A no racja. Przepraszam, moja pomyłka. Poprostu jest tyle zamieszania przez te osoby, które już nie grają, że się trochę pogubiłem.
Mam prosbe bakel/miler , dodalem mecz WKSRKS-Dikhet a mialo byc odwrotnie , zapomnialem wcisnac fajke ze jestem gosciem ;// jakbyscie mogli poprawic bylbym wdzieczny ; ) i jakbyscie mogli przeniesc moj temat do tygodnia 4 . Nie wiem co we mnie wzstapilo ze tak sie pomylilem w 2 sprawach ;P
Robcio
Apr 28 2010, 13:36
23 kolejka
Robcio - WKSRKS 7:2 podwójnie wpisany proszę o poprawienie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.