Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga PL
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
...ToMeK...
Chodzi tu o lige PL.....
Mam pare pytań......
1. gdzie mam zainstalowac patch z liga polską ( do głòwnego folderu z grą ?? )
2. czy do instalacji owego patcha jest potrzebny jakis program ???
3. czy w patchu nalezy podmieniac jakies pliki z patcha np. z tymi z gry ( jesli tak to jakie to pliki )

wielkie dzieki za pomoc pozdro !
jacol
Człeku wszystko jest opisane w pliku readme.txt
Kopiujesz 0_sound.afs, 0_text.afs, e_text.afs do katalogu dat, a
katalog folder1 kopiujesz do save.
Trudno się domyślić??
...ToMeK...
czyli kopiuje i wstawiam tylko z folderu gdzie jest patch ?? czy moze zamieniam wszystko ze to co było w patch będzie w głownym folderze ( dat... ) ??
...ToMeK...
a nie nie sory za tamto juz wiem wielkie dzieki
StraY
sorry za OT, ale ...ToMeK... zmień siga bo angielskiego nie umiesz :evil:

----------------
Edit: teraz sig o wiele ładniejszy tongue.gif tak na marginesie to chodziło mi o fraze " on world" -> on stosuje się tylko jak coś (leży/stoi/itp.) na czymś, a najlepszy na świecie to the best in the world tongue.gif
pancer
wiesz co Tomek, czasami mysle tak : sa dni sa chwile, sa ludzie i debile, nie martw sie ty nie nalezysz do ludzi, przeciez to wszystko o co ci chodzi jest w
a) komentarzach pod newsem o patchu
cool.gif na forum mozna wszystko znalezc
c) OPIS INSTALKI JEST W READ ME łosiu

PS. wiem że nie ja jestem od opieprzania na tym forum tylko norek i inni z ekipy, ale nie wytrzymalem :twisted:
...ToMeK...
Kopiujesz 0_sound.afs, 0_text.afs, e_text.afs do katalogu dat, a  
katalog folder1 kopiujesz do save.  
..................................................
kopiuje te podane pliki do katalogo dat.... ale kopiuje z tego \" dat \" co jest w głòwnym folderze czy z tego co jest w pliku \" liga polska \" ??????

no i tak samo z folder1..... kopiuje ten plik do głòwnego folderu save ( tam gdzie jest gra ) czy do tego folderu ktory powstał \" liga polska \" ????

wiem ze jestem pierdołą   :oops:  :oops:  :?  :?   więc ??
...ToMeK...
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wgrałęm patch wszystko ładnie, cały wystroj sie zmienił ale......

dlaczego wogòle nie zgadzają sie stroje ?????!!!!!!!!!! wisła nie ma swojego stroju, legia nie ma swojego stroju, no zadna druzyna z pol. nie ma własciwego stroju !!!!!!!!! dlaczego ?????!!!!!!!!!

BŁAGAM POM
kucharz
Miales wczesniej zainstalowanego Kitservera ??? Jesli tak,to go odinstaluj!!!!!!!!!! Zreszta zagladnij tu i o nic wiecej nie pytaj..... http://www.board.issonline.pl/viewtopic.ph...ght=liga+polska
...ToMeK...
WIELKIE DZI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.