Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyjście bramkarzem podczas rzutu rożnego
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
wlodar
Jak wyjść bramkarzem podczas wykonywania rzutu rożnego w końcowych minutach gry?
Grałem przez internet i gość wychodził bramkarzem praktycznie przy każdym rogu. Później napisał mi, że miał włączoną taktykę All out attack i to dlatego bramkarz gościł w polu karnym. Ale próbowałem z tą taktyką samemu i nic, stoi co prawda bardziej wysunięty przed polem karnym ale swoim. W jaki sposób można zmusić go żeby ruszył cztery litery i wbiegł w pole karne przeciwnika?
novastar
Możliwe, że na taktyce all go out attack dzieje się w pewien sposób losowo.
Jedyna inna możliwość aby gracze ruszyli pod bramkę przeciwnika ze stałego fragmentu gry to -> Game plan -> Set piece .... -> Players to join attack
Niestety jednak nie można tam wybrać bramkarza a jedynie obrońców...
wlodar
No właśnie wiem, że nie da się tam ustawić wyjścia bramkarza.

Dziwne jest to, że jemu za każdym razem bramkarz wychodził do rzutu rożnego. Było 2-1 i 80 minuta. Nawet się nie spodziewałem, że ten bramkarz tam był. Dopiero spotkałem go przy połowie boiska jak wychodziłem z kontra smile.gif Wpadła bramka na 3-1. Później kilka razy specjalnie wybiłem na róg żeby zobaczyć coś czego w tej wersji jeszcze nie widziałem. I za każdym razem ten bramkarz był w polu karnym. Już przy stanie 3-1. Chyba jakieś kody biggrin.gif

Powiedział, że tylko tą taktykę miał wciśniętą. Czyli rozumiem, że nikt nigdy nie wychodził bramkarzem podczas rogu?
El Polacco
W pes09 w "players to join attack" da sie wybrac bramkarza. Wiele razy uratowalo mi to dupe. W pes 2010 juz sie nie da. Kolejny dowod ze Konami zamiast isc do przodu to sie cofa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.