Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I Faza-Grupa E
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansuje 3 pierwsze ekipy. Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 23.03.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Numery GG do graczy :

Tsu 1272005
Edi 9372203
majster37pl 230106
Robcio 10837953
majster37pl
kolejka 6

Tsu majster37pl

Bardzo dobry emocjonujacy mecz . Pierwsza polowa zakonczyla sie wynikiem 3-1 . Slabo spisywal sie bramkarz gosci Coupet . W drugiej polowie goscie zaatakowali i strzelili 3 bramki . Ostatnie minuty byly bardzo emocjonujace . W doliczonym czasie rzut karny dla Hoffy nie wykorzystany . Ostatnia akcja meczu w wykonaniu Tsu i jak nie trudno sie domyslec gol wink.gif Cieszy przynajmniej jeden pkt z trudnym rywalem ale maly niedosyt pozostal

Tsu
kolejka 3

majster37pl Tsu

Do wyniku 2:2 bardzo wyrównany mecz i nikt nie potrafił przewidzieć jak spotkanie potoczy się dalej ale po strzeleniu gola na 3:2 przez Hoffenheim Psg postanowiło się całkowicie odkryć i jak najszybciej wyrównać co spowodowało ze miałem dogodne okazje na kontry które udało się z duża skutecznością wykorzystać smile.gif
Robcio
Na Hokej się przerzuciliście biggrin.gif ?
Tsu
2 kolejka

Tsu Edi

Kolejny dobry mecz wieśniaków z dobrej strony pokazał się zdobywca dwóch goli Ibisevic.
do reważnu
Edi092
5 Kolejka

Edi TSU

Mecz pod dyktando gości,szybki strzelony gol i kontrola nad meczem. dzieki za mecz
majster37pl
kolejka 1

Edi majster37pl

Mecz wydawaloby sie po wyniku bardzo jednostronny. Ale druzynie gospodarzy mocno dawal sie we znaki pech . Do tego gol (2) prosto z rozpoczecia podcial skrzydla pilkarzom Bordeux . Dzieki za mecz wink.gif

Edi092
4 Runda

majster37pl Edi

6 Runda

Edi Robcio

Gra bordeaux to jest jakieś nieporozumienie , sytuacje nie wykorzystywane przez napastników w obu meczach , były momenty że śmiałem się juz z tych "strzałów" , pomoc w ogólnie nie gra , obrona się gubi. Przeciwnicy wykorzystują moje głupie błędy i padają z tego bramki smile.gif dzięki za mecze
Robcio
1 Runda

Robcio Tsu

Niestety nie da się wygrać meczu kiedy przeciwnik gra praktycznie idealnie w obronie. Kadrowo wieśniacy przewyższają moją drużyne i to było widać w tym meczu. Dzieki za gre.
Tsu
4 kolejka

Tsu Robcio

Sporo walki o każdą piłkę sprawiło że nie było w tym meczu dużo goli chociaż była szansa na zwycięstwo gdyby tylko przy stanie 1:0 dla gospodarzy udało się wykorzystać sam na sam wtedy gościom już trudniej byłoby wyrównać ale ostateczny remis nie jest chyba dla nikogo zły rolleyes.gif
Edi092
3 Kolejka

Edi Robcio

i na zakończenie turnieju wygrana , troche inne ustawienie bardziej defensywne i bramki jakos padały przy tym dobra gra w obronie. Dzięki i powodzenia wszystkim dalej !
Robcio
5 runda

Robcio majster37pl

Nie wiem co się dzieje, zero przyjemnosci z grania i do tego same poprzeczki i slupki ;/.
majster37pl
Runda 2

majster37pl Robcio

Drugie zwyciestwo nad Olympiacosem i drugie szczesliwe . Dzieki za mecze wink.gif
lukasz44
Tak wygląda końcowa tabela Grupy E:

Awans wywalczyli Tsu,Majster37pl i Robcio.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.