Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I Faza-Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansuje 3 pierwsze ekipy. Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 23.03.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest
pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Numery GG do graczy :

JustMe1987 7746003
similo14 6794732
Arczi333 3569027
Nalep 5457507
Nalep
3.kolejka:

Nalep Arczi333

Opis:Mecz bardzo wyrównany.Już w 3 minucie Brazylijczyk Nilmar dał prowadzenie swojemu zespołowi.Gra głównie toczyła się w środku pola.Turcy atakowali i gdy wydawało się, że Fenerbahce strzeli bramkę remisową to Hiszpan Joseba Llorente podwyższył wynik na 0:2.Pięć minut przed przerwą Giuseppe Rossi zdobył bramkę na 0:3 i to dobiło gospodarzy.Tuż przed samym gwizdkiem sędziego napastnik Fenerbahce oraz reprezentacji Turcji strzelił bramkę, która wlała w serca kibiców nadzieję na dobry rezultat.Zaraz po przerwie Emre strzelił bramkę po rzucie rożnym, piłka zanim wpadła do bramki odbiła się od słupka i ręki wychowanka Realu Madryt, Diego Lopeza.W 59 minucie Llorente zdobył swoją drugą bramkę w tym meczu i na tablicy wyników widniało 2:4.Co prawda w 73 minucie bramkę kontaktową zdobył rodak Nilmara, Deivid, ale wynik 3:4 utrzymał się do końca spotkania.
arczi333
Arczi333 Nalep

w 1 polowie czysta dominacja graczy z Hiszpani wygrywalem 5-0 w 2 troche zeszli z tonu co sie zkonczylo strata 2 goli dobry mecz

6 kolejka
Nalep
1.kolejka:

Nalep Similo14

Opis: Z początku dwie szybkie bramki gości.Fenerbahce było trochę załamane tak szybko straconymi bramkami.Jednak w 16 minucie Hiszpan Dani Guiza strzela bramkę kontaktową, która daje nadzieje na dobry wynik.Do przerwy utrzymał się taki wynik, a zaraz po niej Brazylijczyk Deivid doprowadza do wyrównania.Po obu stronach dużo okazji do strzelenia bramki dającej prowadzenie.W 77 minucie Guiza strzela swoją drugą bramkę w meczu i gospodarze po raz pierwszy wychodzą na prowadzenie.Dwie minuty przed końcowym gwizdkiem sędziego Alan Kardec doprowadza do wyrównania.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.kolejka:

Similo14 Nalep

Zdążyłem zrobić tylko jeden screen, potem przerwało...

Bramkę dla Benfici zdobył Oscar Cardozo, a dla gości Deivid oraz Senturk

Opis: Mecz wyrównany, tj. w pierwszym meczu tak w rewanżu oba zespoły miały mnóstwo sytuacji podbramkowych.Pierwsza bramka padła w 44 minucie bo golu Deivida i to niespodziewanie goście objęli prowadzenie.Pod koniec meczu drugą bramkę zdobyli gracze ze stolicy Turcji, autorem bramki był Semih Senturk.Honorową bramkę dla graczy z miejscowe Lizbony zdobył Paragwajczyk Oscar Cardozo.
Nalep
5.kolejka:

Nalep JustMe1987

Opis:Mecz bardzo wyrównany.Pierwszą bramkę zdobywają goście, a konkretniej Dani Guiza.Tuż przed przerwą mamy 0:2 po drugiej bramce Hiszpana.W 57 minucie bramkę kontaktową zdobywa Naismith.Na 5 minut przed końcem Beasley strzela bramkę wyrównującą.W doliczonym czasie gry po kontrze bramkę dającą 3 punkty Turkom zapewnia Ugur Boral.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 2

WYNIK

JustMe1987 Nalep

SCREENY

---

KOLEJKA NR: 4

WYNIK

JustMe1987 Arczi333

SCREENY

Podziekowal cool.gif

EDIT

Po pierwsze kolego: Napisanie nicku rywala we wlasciwy sposob sprawia Ci klopot?
Po drugie kolego: Wydaje mi sie ze w ponizszym meczu strzelilem 3 bramki. Zadnych lam i hiddenow nie bylo aby minusowac mi gole..

Nic nie boli bo to tylko gra. To jak piszesz nick swiadczy o minimum szacunku ktorym powinienes sie wykazac. Widzac jednak to jak napisales ponizsze zdania nie mam do Ciebie pytan. Szybko klepane z poprzestawianymi literami i na odczepnego. Wygrac wygrales. Zgoda - byles lepszy. Tylko ze poza sama gra trzeb cos jeszcze soba reprezentowac. Nikt Cie nie zmusza do pisania na sile. Nie chce Ci sie napisac czegos wyraznie i poprawnie to nie pisz wcale.
dry.gif
arczi333
1 Kolejka
Arczi333 JustMe1987

po 1 to nie w tym temacie odpowiadasz
po 2 z nikiem nie chcialo ,mi sei wpisac
po 3 z wynikiem to moglo mi sie pomylic
po 4 ogarnij sie chlopie bo porazka widze boli 1 mecz tez cudem wygrales przy tych statach
naucz sie przgrywac
similo14
2 kolejka

similo14 Arczi3333

lukasz44
Pozostałe mecze similo14 zostały uznane jako walkowery na jego niekorzyść.
Tak wygląda końcowa tabela Grupy A:

Awans wywalczyli Arczi333, Nalep i JustMe1987.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.