Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przedłużenia\WO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44
W tym temacie zgłaszamy prośby o przedłużenie terminów grania meczy i walkowery.

Wzór:
- nr. kolejki, nicki graczy
- do kiedy
- powód
tomaj
#6 Cimon222 vs Tomaj
do 18.03.2010
Powód: kilka razy pisałem do Cimon222 o mecz jak był dostępny, ani razu nie odpisał, za to przysłał jakieś zaproszenie do lgi. W razie czego mogę wstawić screeny z archiwum z gg
camel11
- Kolejka 1,3,4,6 z Mani3k, millerinho
- do 23.03.2010r

- niby pisze, że termin na rozegranie meczy upływa właśnie tego dnia, ale lukasz44 coś wspominał o skróceniu go. A mecze próbowałem rozegrać w ostatnich dniach (z millerinho prawie się udało, były lagi jednak na serwie, mieliśmy zagrać później, ale się już nie odezwał; a Mani3k coś siły wieczorami nie ma, pewnie pracuje czy coś), bo od dzisiaj do niedzieli jestem w domu rodzinnym a tu nie mam sprzętu do grania.
Jeśli to możliwe to postaram się do tego terminu zagrać.
jarek
a skąd ta zmiana terminu do niedzieli ? początkowo do 23 więc tak powinno zostać...
lukasz44
Dobra termin będzie tak jak na poczatku - do 23.03.

Cimono222
pliska o przedłużenie terminu z Tomajem do jutra ;D
lukasz44
Żadnych przedłużeń nie będzie. Tomaj otrzymuje WO, gdyż pisał do ciebie wielokrotnie a ty mialeś to gdzieś, na dodatek wysłałeś mu jakieś zaproszenie do ligi blink.gif
jarek
Proszę o przedlużenie meczy do środy....powód ? święta ? tongue.gif
lukasz44
Wczoraj miałem to zrobić, ale dziś zanim wyjdę dam ci jeszcze taki prezencik :

Ostrzeżenie dostałeś, nie poskutkowało.
Pogwałciłeś następujące pkt z regulaminu :
pkt.12
pkt.4
i najważniesze pkt.1

W następnych dwóch turniejach pod banderą ISS Online nie będziesz brany pod uwagę.

Pozostałe mecze zostaną zweryfikowane jako WO na twoją niekorzyść.
Dziękuję.

lukasz44
Mecz jaro9-Mlody08 przedłużony do wtorku do godziny 21:00
Mecze jarka zostają uznane jako walkowery na jego niekorzyść.

Sam wnoszę o WO w meczach z Majster37pl
Napisałem do niego 25,26,30,2
on napisał 30.03 że się odezwie kiedy będzie mógł grać. Nadal cisza. Ja nie będę prosił.
snajper1929
tak jak się umawialiśmy Łukasz do wtorku moje mecze z Nalepem i Sebą prosiłbym przedłużyć...

Z Nalepem na pewno zagramy jutro

A Seba jakoś milczy może się złapiemy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.