Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 08.03 - 14.03, kolejki 21 - 24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Milerinho
Kolejka 21

Bakel - snajper1929
Edi092 - Czubinho
jarek - Cziczinho
Robcio - acidd
milerinho - lukasz44
Tomaj - MM
dikhet - Mani3k
majster37pl - JustMe1987

Kolejka 22

Czubinho - Bakel
Cziczinho - snajper1929
acidd - Edi092
lukasz44 - jarek
MM - Robcio
Mani3k - milerinho
JustMe1987 - Tomaj
majster37pl - dikhet

Kolejka 23

Bakel - Cziczinho
Czubinho - acidd
snajper1929 - lukasz44
Edi092 - MM
jarek - Mani3k
Robcio - JustMe1987
milerinho - majster37pl
Tomaj - dikhet

Kolejka 24

acidd - Bakel
lukasz44 - Cziczinho
MM - Czubinho
Mani3k - snajper1929
JustMe1987 - Edi092
majster37pl - jarek
dikhet - Robcio
Tomaj - milerinho
lukasz44
kolejka 24
lukasz44 Cziczinho

Screeny:

Opis:
Miałem spore obawy co do tego meczu, gdyż moi najlepsi gracze (Di Natale, Floro i Corradi) mieli szare formy. Do boju musiałem posłać kilku rezerwowych napadziorów. Ale odziwo mecz zaczął się po myśli
włochów, gdyż już w 4 minucie gola zdobył Pepe, wykorzystując to że obrona Zenitu zaspała. Jednak nie cieszyłem się długo prowadzeniem, gdyż 120 sekund póżniej wyrównał Kezman nie dając szans bramkarzowi. W pierwszej połowie ogólnie mało się działo, ale ekipę Udine w 42 minucie poderwał do walki rezerwowy Lodi który zdobył bramkę do szatni. Tuż po wznowieniu gry mieliśmy już remis, a gola na 2-2 zdobył głową Semshov. Od tego momentu napierać zaczęli gospodarze co dało efekt w 57 minucie gdy gola zdobył Pepe, minął bramkarza i wpakował futbolówkę do pustej bramki. Trener Udinese ustawił od tego momentu swój zespół bardziej defensywnie, chcąc utrzymać korzystny rezultat. Ale sześć minut póżniej wszystko było już wiadome, gdyż kolejną bramkę dołożył Pepe, kompletując tym samym 'hat-tricka'. W końcówce wynik mógł podwyższyć Sanchez, ale fatalnie spudłował w 100% okazji.

Dzięki za mecz. wink.gif
seba
Kolejny z rzędu meczyk przegrany 1:2 i to na własne życzenie!!!
Do 64 min wszystko szło zgodnie z planem, Turcy prowadzili i jak sądzę kontrolowali grę. W 64 idiotyczne rozgranie wolnego spod własnej bramki przez graczy Fenerbahce, kończy się przejęciem piłki przez Noboa i wyjściem sam na sam - 1:1. W 80 min 100% sytuację ma Guiza, ale z 7 metrów strzela 27 metrów ponad bramką. Minutę później znów zabawa Turków przed własną szesnastką i znów Noboa sam na sam - 1:2 i po meczu.
Widmo II ligi coraz wyraźniejsze...

czubinho
MM Czubinho

Dzieki
Pozdroo
JustMe1987
cool.gif
KOLEJKA NR: 22

WYNIK

JustMe1987 Tomaj

OPIS

Niestety screenow brak z pwoodu czarnego ekranu. Mecz dosc ciekawy ze wzgledu na lekka przewage rywala na poczatku spotkania. Pozniej bylo juz tylko lepiej;) Dzieki za mecz i udany rewanz.

cool.gif
majster37pl
KOLEJKA NR: 21

majster37pl JustMe1987

Niezly mecz ktory ulozyl sie lepiej dla pilkarzy HSV. Dzieki za mecz wink.gif

Edi092
Kolejka 21

Edi Czubinho

Mecz toczony w szybkim tempie,ataki z jednej i z drugiej strony, obie drużyny miały okazje na strzelenie bramki ale bramkarze dziś byli w wysokiej formie. znowu urwane punkty graczowi liczącemu się w walce o najwyższe pozycje unsure.gif dzięki za gre
majster37pl
KOLEJKA NR: 24

majster37pl jarek

Bardzo dziwny mecz pierwsza polowa to 3 moje strzaly i 3 gole biggrin.gif W drugiej kontrowersyjny karny . Gosciom udalo sie strzelic 2 gole ale to za malo bylo aby pokonac HSV . Dzieki za mecz
Cziczinho

WYNIK

cziczinho snajper1929

SCREENY

OPIS

Mecz z liderem to bylo wielkie wyzwanie. Caly mecz przeciwnik przewazal...To co moj bramkarz wyrabial przechodzilo ludzkie pojecie. In plus oczywiscie;p Jednak snajper dzieki swojej uporczywości dopial swego i strzelil jedyna bramke...Probowalem sie odgryzac w kilku zamieszaniach ktore stworzylem pod bramka snajpera ale brakowalo szczescia:( Podsumowujac : zasluzone zwyciestwo lidera.Dzieki za gre;)
majster37pl

majster37pl Dikhet

W pierwszej polowie bardzo wyrownany mecz. W drugiej worek z bramkami sie rozwiazal i HSV wygralo pewnie 2-0
dikhet
dikhet Mani3k

Patrząc na statystykę strzałów i posiadania piłki widać kto miał w tym meczu przewagę. Jak wygrałem? po prostu szczęście i nieskuteczność Mańka. futbol jest okrutny
Mani3k
dikhet Mani3k

Mani3k Milerinho
tomaj
Tomaj MM

Ukraińcy wygrali, ponieważ udało im się zrobić w zasadzie 2 akcje w meczu. Pozatym taktyk w 2 połowie skutecznie uniemożliwiła ataki Benfice. Portugalczycy co chwila musieli uciekać przed kosami, a każda strata piłki kończyła się wybiciem piłki przez rywala przy pomocy guzika strzału.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 24

WYNIK

JustMe1987 Edi092

SCREENY

Edi092
Edi MM

3 słupki ze strony gospodarzy i to się musiało zemścić,goście strzelają bramke i wywalczają cenny punkt.
czubinho
Kolejka 22

Czubinho Bakel

Mani3k
Mani3k snajper1929

Mimo przewagi w całym meczu, gracze PSV nie dotrwali do końca spotkania z korzystnym dla siebie rezultatem, prowadząc 2:0 przez dłuższą część meczu nadziali się na dwie kontry w końcówce, tym samym po raz kolejny tracąc pechowo punkty.
czubinho
23 kolejka
Czubinho acidd

Po 1 połowie rozłączyło nas (było 1-1) W dogrywanej połowie padła 1 bramka. nie mam wiecej skrinów ponieważ acidd za szybko się rozłączył i nie zdazyłem zrobic wiecej. Gola zdobył Barrios

Dzieki

lukasz44
kolejka22
lukasz44 jarek

Szkoda przegranej bo zasłużyłem na choć 1 pkt, prowadzenie 2-0 wybiło mnie z rytmu i skonczyło się jak zawsze...

tomaj
Tomaj Milerinha

Dobry, zacięty i mimo wyniku wyrównany mecz. Moim zdaniem o zwycięstwie zadecydowała 1 połowa. Co prawda padła w niej tylko jedna bramka, ale to Portugalczycy narzucili swój styl gry. Deportivo ostrzej do ataku ruszyło od początku 2 połowy, co skrzętnie wykorzystała Benfica wykańczając dwie kontry bramką.

Tomaj Dikhet

PES6 w tym wypadku okazał się brutalną rzeczywistością i pokazał, że w realu jaki i w grze drużyna atakująca, prowadząca grę przegrywa. Czerwona kartka ułatwiła Benfice zdobycie gola na 1:2, ale po dalszych atakach zamiast powiększyć swoje konto bramkowe, Portugalczycy stracili jeszcze jednego gola. Dikhetowi gratuluję i życzę powodzenia dalej.
Eh, trzeba będzie popracować nad unormowaniem formy.
Robcio
Robcio JustMe1987

Troche dziwna sprawa że po raz drugi wygrywam z JustMe tak wysoko, nie mam pojecia czym jest to spowodowane tongue.gif . Dzieki i powodzenia dalej.
dikhet
dikhet Robcio

majster37pl
Kolejka #23

milerinho majster37pl

Dosyc wyrownany mecz do tego nie wykorzystana sytuacja w samej koncowce przez HSV . Mimo wszystko mecz zakonczony sprawiedliwyn wynikiem
Bakel
Bakel snajper1929

CYTAT
Spotkanie, którym miałem dużo więcej z gry, a porażkę zawdzięczam dużej indolencji strzeleckiej oraz dziwnej postawie moich obrońców. Oba gole snajpera1929 były strzelone po przepychankach w polu karnym, które zawsze są dużą loterią.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.