Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z Barcelona
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Tari
Mam dziwny problem. Gdy zaczynam tryb ML Barca, zagram meczyk, dwa, wyjdę z gry i próbuję wczytać stan gry, wywala mi błąd Microsoft Visual C++ i do pulpitu... Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, z grą innymi drużynami nic takiego mi się nie dzieje. Jakieś pomysły? Gram na PESEdit patchu wersja chyba 1.7.
Terry27
Sprawdz czy masz zainstalowy Microsoft Visual C++. Jesli nie to zainstaluj.
Jesli masz to usun gre, zainstaluj na nowo bez patcha i sprawdz czy wtedy sie bedzie wieszala.
starski

Jeśli mimo używania opcji switch tak jest to nie wiem, ale jeśli nie używałeś switch'a to rozwiązania poniżej.
Jak chcesz zacząć nową grę ML to musisz przed włączeniem gry wejść do folderu kitserver, folder "docs" a następnie "switch". Tam klikasz 2 razy ma ML.exe (ML2.exe dla klubów 2.Bundesligi). Włączasz grę, robisz nową grę ML, zapisujesz save'a i wyłączasz grę. W folderze switch klikasz 2 razy na standard.exe, włączasz grę i grasz.
Zawsze gdy chcesz zacząc nowy save ML musisz za pierwszym razem tak zrobić, przy wczytywaniu zrobionego save'a już nie musisz nic majstrować.

Tari
pisałem, że w przypadku innych drużyn tak nie jest smile.gif

grałem na tym patchu ML Wisłą, Celtikiem, ostatnio odstawiłem PES'a i wróciłem znowu, żeby miło, lekko i przyjemnie pograć Barcą. Microsoft Visual C++ mam zainstalowany.

Sprawdzałem, czy to nie kwestia padnięcia jednego czy drugiego slota na save'y, jakiegoś błędu, ale nie...no nic jak nikt nie ma więcej pomysłów to zostaje mi przeinstalować gierkę wink.gif
starski
CYTAT(Tari @ Mar 4 2010, 17:35) *
pisałem, że w przypadku innych drużyn tak nie jest smile.gif

grałem na tym patchu ML Wisłą, Celtikiem, ostatnio odstawiłem PES'a i wróciłem znowu, żeby miło, lekko i przyjemnie pograć Barcą. Microsoft Visual C++ mam zainstalowany.

Sprawdzałem, czy to nie kwestia padnięcia jednego czy drugiego slota na save'y, jakiegoś błędu, ale nie...no nic jak nikt nie ma więcej pomysłów to zostaje mi przeinstalować gierkę wink.gif

No to nie wiem, stawiam w takim razie, że po prostu patcha robił jakiś madritista i zrobił psikusa barcelonismo. smile.gif
Rand
CYTAT(starski @ Mar 4 2010, 15:03) *
Jeśli mimo używania opcji switch tak jest to nie wiem, ale jeśli nie używałeś switch'a to rozwiązania poniżej.
Jak chcesz zacząć nową grę ML to musisz przed włączeniem gry wejść do folderu kitserver, folder "docs" a następnie "switch". Tam klikasz 2 razy ma ML.exe (ML2.exe dla klubów 2.Bundesligi). Włączasz grę, robisz nową grę ML, zapisujesz save'a i wyłączasz grę. W folderze switch klikasz 2 razy na standard.exe, włączasz grę i grasz.
Zawsze gdy chcesz zacząc nowy save ML musisz za pierwszym razem tak zrobić, przy wczytywaniu zrobionego save'a już nie musisz nic majstrować.

Którego switcha trzeba kliknać żeby w comunity móc potem loadować??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.