Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: master league
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
ciacho23
Witam. Czy nie ma może jakiegoś patcha który zwiększa idiotyczny limit 3 transferów w jednym okienku transferowym?? I jeszcze jedno pytanie.. czy jest możliwośc zaproponowania wysokości transferu za jakiegoś zawodnika czy poprostu tylko opcja "zgłoś do negocjacji transferowych" ?
Snake_PL
CYTAT(ciacho23 @ Mar 1 2010, 10:33) *
Witam. Czy nie ma może jakiegoś patcha który zwiększa idiotyczny limit 3 transferów w jednym okienku transferowym?? I jeszcze jedno pytanie.. czy jest możliwośc zaproponowania wysokości transferu za jakiegoś zawodnika czy poprostu tylko opcja "zgłoś do negocjacji transferowych" ?

Nie ma limitu 3 transferów. Najsłabszy (tzn najtańszy skaut) ma możliwość jednoczesnego prowadzenia tylko 3 negocjacji (droższy może więcej), natomiast z zawodnikami można negocjować i kupować ich przez cały sezon tyle razy ile się chce (i ile się wyrobi skaut, czasem negocjacje trwają po kilka tygodni), lecz przejdą dopiero w okienku tranferowym.

Nie ma natomiast możliwości wcześniejszego zaproponowania wysokości transferu.
ciacho23
A gdzie jest możliwość podniesienia levela skauta i trenerów, bo szczerze mówiąc nie widzę nigdzie takiej opcji.
ShogunNH
Wystarczy ze podniesiesz mu pensje przed rozpoczęciem sezonu
Tari
A zrobisz to w zakładce 'operating cost', jedna czy dwie opcje ponizej negocjacji wink.gif
ciacho23
Też tak macie, że po kilku sezonach gry wytransferowanie jakiegokolwiek naszego gracza do innego klubu jest niemożliwe, bo nikt się po nich po prostu nie zgłasza? Chodzi zarówno o słabych graczy jaki i prawdziwe gwiazdy o overallem 98, które regularnie mieszczą się w jedenastkach sezonu. Umieszczenie graczy na liście transferowej też nic nie pomaga.
Tari
Dokładnie na odwrót...po kilku sezonach czy to grając Wisłą czy Arsenalem większość moich zawodników jest po prostu rozchwytywanych. Problem ze sprzedażą grajków miałem tylko na początku (1-2 okienka transferowe) grając słabszymi drużynami.
ciacho23
To dziwna sprawa. Ja gram teraz sezon 2016/17 i od 2 sezonów nie miałem żadnej propozycji dla któregokolwiek z moich zawodników.
CYTAT(Tari @ Mar 16 2010, 16:42) *
Dokładnie na odwrót...po kilku sezonach czy to grając Wisłą czy Arsenalem większość moich zawodników jest po prostu rozchwytywanych. Problem ze sprzedażą grajków miałem tylko na początku (1-2 okienka transferowe) grając słabszymi drużynami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.