Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy reklamowe
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
luki431
Sciągnąłem dzisiaj pare band reklamowych do pesa 2010. Pierwsze które pobrałem to bandy dedykowane dla ligi hiszpańskiej.Powklejałem do folderu dt.07 i wszystko chodziło ok póki nie wgrałem band do innych lig.Niestety chwile później pobrałem i zainstalowałem również bandy dla ligi hiszpańskiej i angielskiej...i od tej pory wszystko sie pomieszało czyli na camp nou są bandy jakieś tam wogóle nie związane z ligą hiszpańską a np. w anglii są bannery dedykowane dla ligi włoskiej.

Moje pytanie: czy jak wgrywam bandy dla ligi hiszpańskiej to już żadnych innych nie moge wklejać gdyż komputer nie rozdzieli ich tz.które są do której ligi tylko będą sie wyświetlać losowo??? Czyli niepoprawnie bo nie uśmiecha mi sie grać na san siro i mieć bannery te z camp nou...smile.gif

Czyli jak np. w tym momencie gram lige hiszpańską i pobiore bandy przeznaczone na tą lige to nie moge już pobrać bannerów na inne ligi ,tak? Z kolei jak chcem pobrać na inne to musze usunąć z systemu pliki wgrane wcześniej odpowiedzialne za bannery bbva...

Dodam że pobierałem ze strony pesleague.pl

odp kto coś wie.
novastar
Wydaje mi się, że w PESie z bandami jest tak, że bandy nie są powiązane z poszczególnymi stadionami, lecz ze wszystkimi naraz.
Chodzi o to, że nie można przypisać band z ligi hiszpańskiej dla hiszpańskich stadionów, angielskich band dla angielskich stadionów. Bandy które wgrywasz będą na wszystkich stadionach. Chociaż mogę się mylić to na 99% tak jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.