Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 22.02 - 28.02, kolejki 13 - 16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Milerinho
Kolejka 13

Mlody08 - adams_fcb
camel11 - Niewczas
waldi198 - gviazda10
artur2406 - reyty
Roor1910 - babka
similo14 - WKSRKS
Mrozy - arczi3333

Kolejka 14

Niewczas - Mlody08
gviazda10 - adams_fcb
reyty - camel11
babka - waldi198
WKSRKS - artur2406
arczi3333 - Roor1910
Mrozy - similo14

Kolejka 15

Mlody08 - gviazda10
Niewczas - reyty
adams_fcb - babka
camel11 - WKSRKS
waldi198 - arczi3333
artur2406 - Mrozy
Roor1910 - similo14

Kolejka 16

reyty - Mlody08
babka - gviazda10
WKSRKS - Niewczas
arczi3333 - adams_fcb
Mrozy - camel11
similo14 - waldi198
Roor1910 - artur2406
Matis08
15 kolejka
Mlody08 gviazda10

Całkowita dominacja Sampdorii. Tylko 1 strzał celny piłkarzy Ajaxu. Na 7 celnych ekipy włoskiej, z czego 6 trafiło do siatki.
Niewczas
14 kolejka Niewczas 0 - 6 Mlody08
Niewczas Mlody08

Pierwsza połowa była w miarę wyrównana, jednak druga połowa to już kompletna dominacja gości. Gospodarze odpuścili po 3 bramce, byli bezradni w obronie.

15 kolejka Niewczas 2 - 0 reyty
Niewczas reyty

Mecz bardzo wyrównany, do przerwy nikt nie zdołał trafić do siatki. W drugiej połowie to goście spisywali się lepiej, ale podłamała ich bramka samobójcza, gospodarze szczęśliwie wyszli na prowadzenie, a kilka minut później strzelili drugą bramkę, przez co kontrolowali spotkanie do końca.

reyty
reyty Mlody08

babka
[kolejka 14
babka waldi198

Szkoda tylkoze kolega nie zmienił koszulek, jak o to prosiłem ;/, idealnie takie samo nie są jednak potrafiły utrudnić grę.
[/quote]
WKS
WKSRKS Niewczas

Niestety z braku porozumienia nie mam screenow , poniewaz pisalem do newczasa czy by nie wstawil poniewaz musialem wyjsc niestety gdy ja wyszlem z gry on napisal zebym ja wstawil , sorry . Odkąd gram w PES6 online nigdy z takim  graczem  co ma tzw"farta " sie nie spotkalem , 4 powazne akcje z czego 1 bramka , ja mialem ogrom ale moi zawodnicy za wszelka cene chcieli wejsc z pilka do bramki . Niestety 0:1 odegram sie nastepnym razem .Pozdro.

@Niewczas

Dlatego pisze ze sie uwzieli i chcieli wejsc z pilka do bramki , najbardziej chodzmi mi o twoja obrone poniewaz robili za 15 jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem
Niewczas
CYTAT(WKSRKS @ Feb 23 2010, 22:46) *
WKSRKS Niewczas

Niestety z braku porozumienia nie mam screenow , poniewaz pisalem do newczasa czy by nie wstawil poniewaz musialem wyjsc niestety gdy ja wyszlem z gry on napisal zebym ja wstawil , sorry . Odkąd gram w PES6 online nigdy z takim  graczem  co ma tzw"farta " sie nie spotkalem , 4 powazne akcje z czego 1 bramka , ja mialem ogrom ale moi zawodnicy za wszelka cene chcieli wejsc z pilka do bramki . Niestety 0:1 odegram sie nastepnym razem .Pozdro.

Potwierdzam, a z tym "fartem" to trochę przesadzasz... Z tego co kojarzę oddałeś około 7 strzałów. Bramkę na wagę zwycięstwa strzelił Kezman.
waldi198
similo14 waldi198

wstawiam wynik za kolegę similo14 bo to on był gospodarzem ale nie wiem czemu nie wstawił wyniku od wczoraj
waldi198
waldi198 aczi333

waldi198 gviazda10

mecz grany na raty bo nas rozłączyło w przerwie

pierwsza połowa: bramka martinsa

druga połowa

babka
Koleja 16
babka gviazda10

arczi333
13 k Niedość że gracz nieumie sie umawiać na mecze i trzeba sie prośić zeby zagrał to widze ze tez nie potrafi wyników wpisywać zal takich gosci

Arczi333 Mrozy

http://www.przeklej.pl/plik/snap0020-jpg-000an50t027c2j6

http://www.przeklej.pl/plik/snap0018-jpg-000an51c427c2j6
artur2406
Artur2406 reyty

Jedyna bramka tego spotkania padła w dość przypadkowych okolicznościach. Na bramkę gospodarzy strzelał bodaj Bakari Kone, bramkarz gości Pyatov sparował strzał jednak tak niefortunnie, że piłka trafiła nabiegającego obrońcę i wpadła do bramki.
Mrooz5
CYTAT(arczi333 @ Feb 26 2010, 07:17) *
13 k Niedość że gracz nieumie sie umawiać na mecze i trzeba sie prośić zeby zagrał to widze ze tez nie potrafi wyników wpisywać zal takich gosci

Arczi333 Mrozy

http://www.przeklej.pl/plik/snap0020-jpg-000an50t027c2j6

http://www.przeklej.pl/plik/snap0018-jpg-000an51c427c2j6

zal to jest cb smile.gif
wczoraj nie dodalem bo juz nie moglem dzis bym to dodal proste
artur2406
Artur2406 Mrozy

Mrooz5
Mrozy (Udinese) 1-1 (PSV)camel11

camel11
KOLEJKA NR 13

camel11 Niewczas

Opis:
Meczu niestety nie udało nam się przeprowadzić na jednym z dostępnych serverów z powodu ciągłego zrywanego połączenia. Zagraliśmy na PSL gdzie to Niewczas hostował mimo iż byłem gospodarzem w kolejce (myśle że jeśli w rewnżu będzie już wszystko ok to zrobimy podobną zamianę) więc wszystko z mojej strony ok jeśli chodzi o to.
Jeśli chodzi o mecz to wynik końcowy to 0-0 gdyż nieuważnie strzeliłem lame. Mecz był ciekawy, z ciągłymi atakami to z jednej to z drugiej strony, z lekką przewagą PSV jeśli chodzi o statystyczny wizerunek, jednak myśle sprawiedliwie zakończony. Obie ekipy miały swoje szanse, skończyło sie bez bramek. Dobry mecz dzieki.
gviazda10
gviazda10 adams_fcb

Mecz z delikatna przewaga gosci. Bardzo szarpany i nie widowiskowy. Remis sprawiedliwym wynikiem dla obydwu ekip.
Roor1910
13k

Roor1910 Babka

14k

Arczi333 Roor1910

15k

Roor1910 Similo14

Niestety w tym meczu nie zapisał mi się screen ze strzelcami. Nie pamiętam kto strzelał więc nie będę wymyślał, za błąd przepraszam.

Dzięki za mecze chłopaki wink.gif

reyty
reyty camel11

arczi333
14 arczi3333 8-1 Arczi3333

camel11
KOLEJKA NR 15

camel11 WKSRKS

Opis:
Mecz hostował WKSRKS, gdyż w pierwszym meczu [kolejka 2 to ja musiałem hostować z przyczyn technicznych, więc fair zamiana. Również wynik to 4-2, gdyż wpadła jedna lamka.
Sam mecz zaczął się od szybkiego uderzenia ze strony Fulham, pierwsza akcja zakończyła się bramką Zamory. Dopiero pod koniec pierwszej połowy Koevermans zdołał wyrównać. Szczęście jednak nie trwało długo bo 6 min póżniej na prowadzenie ponownie wyszli goście, i ponownie za sprawą dobrze dysponowanego Zamory. Wydawało się że już nic do końca połowy się nie zmieni, jednak gracze PSV popisali się równie szybką odpowiedzią i w doliczonym już czasie gry wyrównali do szatni. W drugiej połowie do bramki trafiali już tylko gospodarze, mimo, że sytuacji nie brakowało z obu stron. Skończyło się 4-2 dla PSV. Dobry emocjonujący mecz wink.gif
WKS
 WKSRKS Artur2406 

Strescic mecz jednym slowem ? Jak to nie wpadlo ?!?!?! , tyle 100% i napastnicy niegrzeszyli skutecznjoscia ;/ , 2 dobre akcje mial tez Szachtar  , dzieki za mecz i powo dalej.

Roor1910
16k

Roor1910 artur2406

similo14
similo14 WKSRKS

Dzieki za mecz.
Matis08
Mecz zaległy, z powodu rezygnacji gracza ` adams_fcb` smile.gif

13 kolejka
Mlody08 Cimono222

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.