Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podsumowanie eliminacji...
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2010 > EL. ME 2010
lukasz44
PODSUMOWANIE ELIMINACJI MISTRZOSTW EUROPY 2010

Po kilku tygodniach zmagań na piłkarskich boiskach nadszedł czas na podsumowanie eliminacji Euro 2010, jutro wszyscy pewnie już zapomną że te eliminacje wogóle były, gdyż nadejdzie czas głównego turnieju w Chorwacji i na Węgrzech, ale kilka słów mi jako organizatorowi trzeba powiedzieć
Napewno już od początku wielkim zaskoczeniem było to jak wielkie zainteresowanie przyciągnął sam turniej, zgłosiło się wielu ligowców, graczy z remes pucharu polski a przede wszystkim nowych, wcześniej nieznanych graczy, co bardzo cieszy, gdyż widać że rozgrywka online w Pesa 6 rośnie coraz bardziej w siłę. Ale wracając do eliminacji. Napewno obfitowały one w masę goli, gdyż padło ich aż 451, z czego 233 strzelili gospodarze, a 218 goście, padlo też 14 bramek samobójczych. 53 mecze wygrali gospodarze,42 goście, 25 zakończyło się remisami. Najdłuższą passę bez porażki zanotował Majster37pl nie przegrywając w 9 kolejnych meczach, zdobywając 25 punktów. Królem strzelców został podopieczny Cobry99, napastnik Chorwacji - Ivica Olić zdobywając 16 bramek.

Najlepsi strzelcy:

Jako drużyna najwięcej bramek zdobyła Turcja prowadzona przez Snajpera, a było ich dokładnie 34!

Nie będę się rozpisywał, po krótce napisałem to co jest najważniejsze, jeżeli ktoś bardziej zainteresuje się poczynaniami poszczególnych ekip czy graczy zapraszam do odpowiednich tematów w dziale. Ze swojej strony serdecznie dziękuję ze przestrzeganie regulaminu (może po za 1 wyjątkiem) wszystkim graczom i za sumienne rozgrywanie meczów. 16 ekip które awansowało jutro pozna swoich rywali, przypominam że losowanie odbędzie się o 20:00.
Zapraszam wszystkich graczy uczestniczących w eliminacjach do napisania kilku zdań, co sądzicie, jakie macie odczucia ...

POZDRAWIAM rolleyes.gif
majster37pl
Bardzo fajny trurniej . Nawet niezle mi sie gralo ta Bosnia ale to tylko eliminacje a do koncowego zwyciestwa jeszcze daleko biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.