RoOkie
Feb 14 2010, 16:29
cześć !! Mam problem tego typu, że grając w ML ( Realem ) już po połowie sezonu zauważyłem strasznie duże zmiany personalne w czołowych ekipach min. Barcelona miała Berbatova, Lamparda itp. Nie to, żeby jakoś specyjalnie odbiło się to na kondycji gry, bo w sumie mają taką pakę, że nikt tam nie potrzebny, ale ja lubię pograc dośc realistycznie, w sensie mając dość aktualne zestawienia składów. Wiadomo, że po 2 czy kolejnym sezonie ktoś tam odchodzi czy przychodzi ale tutaj juz po połowie sezonu nastapiło wiele przetasowań. Wiem, że we wcześniejszych wersjach była opcja gdzie dało sie ustawić intensywnośc transferów. tutaj takiej chyba nie ma. Może ktoś pomóc ??? !!!
Szczepan09
Feb 14 2010, 18:16
Nic na to raczej nie poradzisz, mnie tez denerwuje to ! wiadomo ze np taki Lampard by z tej Chelsea nie odszedl do Dynama Kijów, rozumiem Inter czy Barca ale nie Dynamo. A Buffon by nie przyszedł do Chelsea gdzie jest Cech i jeden musi grzać ławe. Mi tak się zdarzyło w pierwszym sezonie, a tych 2 zawodników to jest tylko przykład bylo tego troche wiecej ale nie pamietam dokładnie o kogo chodziło.
Przed rozpoczęciem gry zarówno w ML jak i BaL można ustawić sobie "transfer frequency" - aktywność klubów na rynku transferowym.
Szczepan09
Feb 16 2010, 01:14
Chyba grasz w pesa2009 albo jeszcze starsza wersje, ja mowie o tej na PS3 nie wiem jak jest z PC-tami.
CYTAT(Knl @ Feb 15 2010, 18:40)

Przed rozpoczęciem gry zarówno w ML jak i BaL można ustawić sobie "transfer frequency" - aktywność klubów na rynku transferowym.