Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: podkręcone
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
scroller
Gdzieś widziałem (na jakimś filmiku) że facet puszcza taką wy.....stą podkręconą ktòra dużym łukiem wpada do bramki. Więc pytam się was jak można puścić podkręconą ale nie z rzutu wolnego (bo to umiem) tylko z takiej normalnej gry.
Soxx
Gdzieś widziałem (na jakimś filmiku) że facet puszcza taką wy.....stą podkręconą ktòra dużym łukiem wpada do bramki. Więc pytam się was jak można puścić podkręconą ale nie z rzutu wolnego (bo to umiem) tylko z takiej normalnej gry.

Wiesz to zalezy od wielu czynnikòw,a w szczegòlności od kaprysu Pes4 :wink:
zależy od udeżenia piłki i ogòlnie takie bzety zalezy jak najdzie i jakie zwodnik ma statsy. Możesz jednak użyć przycisku R2 :arrow: jest to strzał techniczny i np.Zidane czasem ładnie zakreci,jednak ten stzrał sprawdza sie z bliższejodległości i nie robi dużego efektu :roll:
możesz użyc także klawisza R1 :arrow: jest to stzrał "na siłe" włacz go przy strzale z pierwszej piłki i do tego oczywiście odpowiednio podkręc strzałkami a może wyjdzie ci ładna efektowna podkręcona repeta z daleka
scroller
txh soxx wreszcie ktoś mi pomògł
JAACA
Wiem o ktory Wam filmik chodzi. Niestety ktos juz kiedys poruszal ten temat na jakims forum o tematyce ISS/PES i z tego co wiem to nie byl strzal podkrecony. Efekt podkrecenia zostal osiagniety poprzez uzycie odpowiedniej kamery(a dokladniej poprzez odpowiedi kąt). Niestety w PES-ie praktycznie nie da sie oddac strzalu mocno podkreconego. Pozdro!
michau000
i tak jest lepiej niz w PES3. tam każdy strzał był tylko w linii prostej
Dreed
ja w choinke bramek powywalalem, wszczegolnosci tych beckhama gdzie rogale byly na porzadku dziennym, pozostawaly mi jakies nie sa one zbytnio widoczne ale moze cos sie zobaczy. Chyba chodiz CI o podobne rogale ??

Tutaj sa 2 jakowes:
http://www.bramki.neostrada.pl/podkrety.zip

Jak cos jeszcze znajde dam znyk smile.gifsmile.gif oblukam czy cos nowego z rogalikow mi nie wpadlo smile.gifsmile.gif
KondzioR
ja mam 2 powtòreczki na ktòrych widac "rogalika", ale moze to zasługa tego, ze strzał leci przez pòł boiska smile.gif
kosa
piłke można podkręcić prawym analogiem... efekt podkręcenia jest widoczny u tych zawodnikòw co Curling mają powyzej 75... tyle :wink:
michau000
naprawdę? toż to niewygodne... zreszta, przy wiekszosci strzalow pilka i tak podkreca sie sama.
norek
mi z dwa razy sie udalo zajebistego rogala uzyskac...ale trzeba to wykonac z woleja...wtedy uderzenie idzie poteznie i zajebistym lukiem...lecz pes to nie fifa tutaj co drugi strzal nie wyjdzie Ci taki sam smile.gif
Regz
a ja miałem całkiem nieźle podkręcone długie podanie wink.gif
palczak
jeżeli ktoś ma ochote zobaczyć jak udało mi sie podkręcic (piłka urzerzona wolejem z 16-stki ) to wyśle plik mailem. Naprawde warto!
Radarek
QUOTE(palczak @ Aug 11 2005, 03:54:55)
jeżeli ktoś ma ochote zobaczyć jak udało mi sie podkręcic (piłka urzerzona wolejem z 16-stki ) to wyśle plik mailem. Naprawde warto!
[right][snapback]32144[/snapback][/right]

No to stary wrzuc na http://rapidshare.de a nie na maile bedziesz wysylac unsure.gif.
maci
Nie pytajcie mnie jak strzelilem ale czy o takie brameczki wam chodzi?

http://rapidshare.de/files/3295782/ronaldinho.avi.html

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.