scroller
May 18 2005, 14:07
Gdzieś widziałem (na jakimś filmiku) że facet puszcza taką wy.....stą podkręconą ktòra dużym łukiem wpada do bramki. Więc pytam się was jak można puścić podkręconą ale nie z rzutu wolnego (bo to umiem) tylko z takiej normalnej gry.
| QUOTE |
| Gdzieś widziałem (na jakimś filmiku) że facet puszcza taką wy.....stą podkręconą ktòra dużym łukiem wpada do bramki. Więc pytam się was jak można puścić podkręconą ale nie z rzutu wolnego (bo to umiem) tylko z takiej normalnej gry. |
Wiesz to zalezy od wielu czynnikòw,a w szczegòlności od kaprysu Pes4 :wink:
zależy od udeżenia piłki i ogòlnie takie bzety zalezy jak najdzie i jakie zwodnik ma statsy. Możesz jednak użyć przycisku R2 :arrow: jest to strzał techniczny i np.Zidane czasem ładnie zakreci,jednak ten stzrał sprawdza sie z bliższejodległości i nie robi dużego efektu :roll:
możesz użyc także klawisza R1 :arrow: jest to stzrał "na siłe" włacz go przy strzale z pierwszej piłki i do tego oczywiście odpowiednio podkręc strzałkami a może wyjdzie ci ładna efektowna podkręcona repeta z daleka
scroller
May 18 2005, 14:41
txh soxx wreszcie ktoś mi pomògł
Wiem o ktory Wam filmik chodzi. Niestety ktos juz kiedys poruszal ten temat na jakims forum o tematyce ISS/PES i z tego co wiem to nie byl strzal podkrecony. Efekt podkrecenia zostal osiagniety poprzez uzycie odpowiedniej kamery(a dokladniej poprzez odpowiedi kąt). Niestety w PES-ie praktycznie nie da sie oddac strzalu mocno podkreconego. Pozdro!
michau000
May 18 2005, 15:47
i tak jest lepiej niz w PES3. tam każdy strzał był tylko w linii prostej
ja w choinke bramek powywalalem, wszczegolnosci tych beckhama gdzie rogale byly na porzadku dziennym, pozostawaly mi jakies nie sa one zbytnio widoczne ale moze cos sie zobaczy. Chyba chodiz CI o podobne rogale ??
Tutaj sa 2 jakowes:
http://www.bramki.neostrada.pl/podkrety.zip
Jak cos jeszcze znajde dam znyk

oblukam czy cos nowego z rogalikow mi nie wpadlo

KondzioR
May 19 2005, 22:24
ja mam 2 powtòreczki na ktòrych widac "rogalika", ale moze to zasługa tego, ze strzał leci przez pòł boiska
piłke można podkręcić prawym analogiem... efekt podkręcenia jest widoczny u tych zawodnikòw co Curling mają powyzej 75... tyle :wink:
michau000
May 21 2005, 16:23
naprawdę? toż to niewygodne... zreszta, przy wiekszosci strzalow pilka i tak podkreca sie sama.
mi z dwa razy sie udalo zajebistego rogala uzyskac...ale trzeba to wykonac z woleja...wtedy uderzenie idzie poteznie i zajebistym lukiem...lecz pes to nie fifa tutaj co drugi strzal nie wyjdzie Ci taki sam
a ja miałem całkiem nieźle podkręcone długie podanie
palczak
Aug 11 2005, 02:50
jeżeli ktoś ma ochote zobaczyć jak udało mi sie podkręcic (piłka urzerzona wolejem z 16-stki ) to wyśle plik mailem. Naprawde warto!
Radarek
Aug 11 2005, 08:06
QUOTE(palczak @ Aug 11 2005, 03:54:55)
jeżeli ktoś ma ochote zobaczyć jak udało mi sie podkręcic (piłka urzerzona wolejem z 16-stki ) to wyśle plik mailem. Naprawde warto!
[right][snapback]32144[/snapback][/right]
No to stary wrzuc na
http://rapidshare.de a nie na maile bedziesz wysylac

.
Nie pytajcie mnie jak strzelilem ale czy o takie brameczki wam chodzi?
http://rapidshare.de/files/3295782/ronaldinho.avi.htmlPozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.